Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Isprotejusi kokiu geru foto pririnkai biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vis tiek man atrodo va šitas sprendimas labai protingas: Plati slankiojanti sistema, kuri ir kaip dekoro elementas gali būt ir puikiai gali atlikti savo funkciją: arskirti virtuvę nuo svetainės.
user posted image

Aš vis dar suku galvą man reikia jos ar ne? Gal darysiu tik bariuką.
Bent jau aš negaliu griauti sienos va tokio krašto iš kairęs pusėsm nes dalis virtuvės sienos yra nešanti. Taigi ta slankiojanti pertvara galėtų būti tos nešanšios sienos pločio. Nu va esmė panaši kaip paveiklsiuke.
Visiškai atskirti nuo svetainės nenorėčiau. Nes tikrai nesiruošiu sekcijose laikyti taurių ir lakstyt ratais, kad atnešti svečiams kavos. Be to - man sukinėjantis virtuvėje, norisi bendraut su MB arba svečiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 23 birželio 2007 - 19:30
sienelė bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 24, 20:37)
sienelė  bigsmile.gif
user posted image

Super thumb_yello.gif
Atsakyti
skaiciau cia skaiciau, labai jau daug, visko neperskaiciau, tai net nezinau ar buvo rasyta apie tai kai ta svetaine- virtuve dar ir miegamoju pavirsta nakti...

nu va turim mes dveju kambariu buta, yra svetaine ir miegamasis, bet atsiradus vaikui jam reikia skirti kambary, taigi musu miegamasiis pavirs vaiko kambariu...
nu va ir as sugalvojau kad svetaine tuos keturios sienos mane slegia, noriu isgriauti siena ir sujungti virtuve su svetaine... bet vis mastau kaip reiks gyventi kai ten ir miegoti teks... zinau jau visus minusus ir pliusus kada svetaine yra svetaine, bet kai ji dar ir miegamasis, ar kas turejot?
kol kas randu tik viena miinusa - kai noriu pabuti ramiai nueinu i virtuve ir ten pasedziu paskaitau, su kokia drauge papletkinam, o kai sujungsiu jau taip nebus...
kaip bus su vaiko lakstimu i virtuve per ta kambari kur mes miegam...

nu nezinau, pasimeciau jau, kiek zmoniu tiek nuomoniu... kas del kvapu tai as ne labai megstu gaminti, dazniausia orkaitej ka nors kepu..

jezau kaip noriu sujungti... bet pergyvenu kad poto nesigaileciau... miegstu pasedeti ramiai, viena... o nebus kur, nebent vaiko kambaryje ar balkone kai bus uzstiklintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2007 07 13, 22:41)
skaiciau cia skaiciau, labai jau daug, visko neperskaiciau, tai net nezinau ar buvo rasyta apie tai kai ta svetaine- virtuve dar ir miegamoju pavirsta nakti...

nu va turim mes dveju kambariu buta, yra svetaine ir miegamasis, bet atsiradus vaikui jam reikia skirti kambary, taigi musu miegamasiis pavirs vaiko kambariu...
nu va ir as sugalvojau kad svetaine tuos keturios sienos mane slegia, noriu isgriauti siena ir sujungti virtuve su svetaine... bet vis mastau kaip reiks gyventi kai ten ir miegoti teks... zinau jau visus minusus ir pliusus kada svetaine yra svetaine, bet kai ji dar ir miegamasis, ar kas turejot?
kol kas randu tik viena miinusa - kai noriu pabuti ramiai nueinu i virtuve ir ten pasedziu paskaitau, su kokia drauge papletkinam, o kai sujungsiu jau taip nebus...
kaip bus su vaiko lakstimu i virtuve per ta kambari kur mes miegam...

nu nezinau, pasimeciau jau, kiek zmoniu tiek nuomoniu... kas del kvapu tai as ne labai megstu gaminti, dazniausia orkaitej ka nors kepu..

jezau kaip noriu sujungti... bet pergyvenu kad poto nesigaileciau... miegstu pasedeti ramiai, viena... o nebus kur, nebent vaiko kambaryje ar balkone kai bus uzstiklintas g.gif

tai gal jums tiktų slankiojanti pertvara, kaip foto aukščiau, kažkas tokio, a?
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 07 14, 13:59)
tai gal jums tiktų slankiojanti pertvara, kaip foto aukščiau, kažkas tokio, a?

ne, netiktu, nelabai jai butu vietos schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti