Geriausias variantas jeigu telpa ir pietu stalas ir baras,bet statyti vien bara kai daugiau niekas netelpa ir nebemadinga ir nepraktiska,tokiu atveju rinkciausi pusbari (ka ir padariau )
Čia mano būsimojo buto vizualizacija. Susiprojektavau pusbarį, nes valgomojo stalo neatsirado kur pastatyt.
Beje toks pusbaris, mums su vyru tarnaus ir kaip darbo stalas (todėl ir suplanavau po apačia lentynas knygoms...)
Aš namuose turiu barą ir esu labai patenkinta. Jis atskiria erdves tarp virtuvės ir svetainės. Kadangi baras aukštesnis nei virtuvės darbastalis, tai jis paslepia neplautus indus
Čia mano būsimojo buto vizualizacija. Susiprojektavau pusbarį, nes valgomojo stalo neatsirado kur pastatyt.
Beje toks pusbaris, mums su vyru tarnaus ir kaip darbo stalas (todėl ir suplanavau po apačia lentynas knygoms...)
Na kambarys atrodo neblogai, taciau nemanau, kad patogu bus sedeti is tos puses kur sudetos knygos. Kojos remsis i knygas, tai reiskia, kad pagrinde bus sedima is kitos puses, o jei daugiau zmoniu?...
Na kambarys atrodo neblogai, taciau nemanau, kad patogu bus sedeti is tos puses kur sudetos knygos. Kojos remsis i knygas, tai reiskia, kad pagrinde bus sedima is kitos puses, o jei daugiau zmoniu?...
Iki knygu palikau 20 cm - standartinis tastumas, tikrai nebus mažai. Iš kitos pusės sėdima nebus.
O žmonių čia daug neprisisodinsim, mes dviese ir tiek...