Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(pumis @ 2007 03 27, 13:20)
drinks_cheers.gif
Geriausias variantas jeigu telpa ir pietu stalas ir baras,bet statyti vien bara kai daugiau niekas netelpa ir nebemadinga ir nepraktiska,tokiu atveju rinkciausi pusbari (ka ir padariau biggrin.gif )

prasom foto, foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 03 27, 13:50)
drinks_cheers.gif

Ar tik nebūsim bendravardės?  ax.gif  biggrin.gif

Ne tik bendranikės, bet ir bendrų idėjų turime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 27, 13:34)
prasom foto, foto  4u.gif

http://www.interjera...files/pvz 1.jpg

Čia mano būsimojo buto vizualizacija. Susiprojektavau pusbarį, nes valgomojo stalo neatsirado kur pastatyt.
Beje toks pusbaris, mums su vyru tarnaus ir kaip darbo stalas (todėl ir suplanavau po apačia lentynas knygoms...)
Atsakyti
Aš namuose turiu barą ir esu labai patenkinta. Jis atskiria erdves tarp virtuvės ir svetainės. Kadangi baras aukštesnis nei virtuvės darbastalis, tai jis paslepia neplautus indus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cosma @ 2007 03 29, 11:32)
Kadangi baras aukštesnis nei virtuvės darbastalis, tai jis paslepia neplautus indus  lotuliukas.gif

pas mane dabar tas pats drinks_cheers.gif

o gabar rekonstrinsim namą doh.gif tai ten viskas atskirai, tai sakiau bent langą tai tikrai issikirsiu lotuliukas.gif bet sujungt ten negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2007 03 29, 11:23)

Čia mano būsimojo buto vizualizacija. Susiprojektavau pusbarį, nes valgomojo stalo neatsirado kur pastatyt.
Beje toks pusbaris, mums su vyru tarnaus ir kaip darbo stalas (todėl ir suplanavau po apačia lentynas knygoms...)

Na kambarys atrodo neblogai, taciau nemanau, kad patogu bus sedeti is tos puses kur sudetos knygos. Kojos remsis i knygas, tai reiskia, kad pagrinde bus sedima is kitos puses, o jei daugiau zmoniu?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 03 29, 12:38)
Na kambarys atrodo neblogai, taciau nemanau, kad patogu bus sedeti is tos puses kur sudetos knygos. Kojos remsis i knygas, tai reiskia, kad pagrinde bus sedima is kitos puses, o jei daugiau zmoniu?... g.gif

Iki knygu palikau 20 cm - standartinis tastumas, tikrai nebus mažai. Iš kitos pusės sėdima nebus.
O žmonių čia daug neprisisodinsim, mes dviese ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 29 kovo 2007 - 13:43
QUOTE(Shyna @ 2007 03 04, 13:09)
mano svetainė plius virtuvė - 40 kvadratu. beje toje pacioje erdveje ir prieskambaris. apstatymas dar negalutinis.

user posted image

user posted image

user posted image

Man tai kaip tik tie raudoni akcentai pagyvina. Svetaine tai labai grazi, baldeliai grazus. thumbup.gif Vat virtuvei tai man kazko labai truksta.
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2007 03 29, 11:23)

Labai atsiprašau,jei ne ten kišuosi, bet man truputėlį jaučiama disharmonija. Viena grindų danga perrėkia kitą. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Shyna, gal gali pasakytikokia tavo laiptu virsutine anga ??? pas mane labai panasiai laiptai gausis, nes anga nedidele, tai idomu kokia pas tave 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti