Pasidalinsiu ir aš savo partirtimi. Pas mus taip pat virtuvė sujungta su svetaine ir aš esu patenkinta. Labai pritariu nuomonei, kad esi su chebra, nesi atskirta viena virtuvėje. Jeigu butu svetainė atskira, tai turbut ten nei aš, nei vyras net neužeitume.
Dar tik savaitė kaip gyvenu naujuos namuos, kur virtuvė kartu su svetaine , bet kolkas džiaugiuosi tokiu sprendimu. Žinoma esame apsidraudę ir palikę galimybę įsidėti stumdomas duris.Jei kada pabos- įsidėsim. Bet kolkas džiaugiuosi
Mes irgi mėgaujames bendra virtuvės ir svetainės sąjunga. Patogu, gana kompaktiška ir neatitrūksti nuo veiksmo
QUOTE(Betukas @ 2007 03 17, 21:33)
Dar tik savaitė kaip gyvenu naujuos namuos, kur virtuvė kartu su svetaine , bet kolkas džiaugiuosi tokiu sprendimu. Žinoma esame apsidraudę ir palikę galimybę įsidėti stumdomas duris.Jei kada pabos- įsidėsim. Bet kolkas džiaugiuosi
Tikrai gerą išeitį esat numatę, jei pabos - įsidėti stumdomas duris
Mes jau pora metu gyvenam,kur virtuve kartu su svetaine,ir esu be galo patenkinta,tu visada viska matai,nesijauti pastoviai virtuvei,ir telika ziuri kartu su visais,ir vaikus matai,ir visada norisi sutvarkyti,nes viskas matosi...
Pas mus virtuve kartu su svetaine Dar nesyk nepasigailejau Jei gyventume kitoki gyvenimo buda (oficialus priemimai, dalykiniai pietus irkt) - zinoma, galvociau kitaip. O pas mus lankosi tik seimos nariai ir artimi draugai. Jei ne tokia virtuve, tai ruosdama vaises sveciams negaleciau net pabendrauti , arba, dar blogiau, sveciai "badytusi uzpakaliais" virtuveje, o kur dar vaikai su visais savo zaislais O del kvapu, tai reikalingas geras gartraukis ir elektrine virykle (nuo dujines labai jau apsinesa sienos ir baldai tuo lipniu sluoksniu )
kai braižėmės naujo būsto pertvaras , kaip suplanuoti būstą patogiau bei išnaudoti visą plotą , net minčių nekilo atskirti virtuvės nuo svetainės , kadangi nutarėm paskirti pusė buto ploto tam reikalui, tai nusprendėm visai nedaryti pertvarų tarp svetainės, valgomojo bei virtuvės
o kas link kvapų - tai manu neliks bėdų, juk gartraukis bus
o kas link kvapų - tai manu neliks bėdų, juk gartraukis bus
na as susiprojektavau savo naujame namelyje virtuve, valgomaji ir salona vienoje linijoje be sienu, bet jei nepatiks bus galimybe istatyti stumdomas duris tarp virtuves ir valgomojo. na bet tikiuosi kad patiks atvira erdve dabar gyvenu bute, ten virtuve atskirai ir neisivaizduoju kad gali buti kitaip
dabar gyvenam name, kur virtuve atskirai nuo svetaines, tai svetaineje mes tik rubus dziaustom, nes visas veiksmas vyksta darbo kambary, virtuveje arba miegamajam. O naujam name virtuve bus kartu su svetaine ir valgomuoju, kuo as jau dabar labai dziaugiosi