Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

mes tik uz atskira virtuve ir salona mirksiukas.gif
Todel ir rinkdamiesi buta tai buvo pagrindinis tikslas - susiradom 2 kambariu buta su atskira erdve virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 04, 23:01)
Shyna, butinai turi parodyti kitus uztiesalus temoje "Mano namu interjeras"  mirksiukas.gif

Reiks nufotkint. Iš tikrųjų nusivyliau raudonos spalvos gobelenų pasirinkimu Audėjo salone. na bet radau +/-

O del kedziu tai visai liux gal ideja. Kolkas greitu metu neketinam nauju valgomojo baldu pirkt, tai butu gal ir nieko laikinas sprendimas.

QUOTE(okkey @ 2007 03 05, 11:09)
aha tiksliai..ir as dabar i tai atkreipiau demesi  g.gif  g.gif

dazniausiai saldytuvai dabar yra tokie universalus, kad gali rankeneles persukti i kita puse...jei taviskis turi tokia galimybe tai tikrai siulau taip ir padaryti bus patogiau  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Taip, maniškiame labai lengvai rankenėlės persikelia į kitą pusę, bet taip palikom duris kad sienos kampas nenukentėtų - negalim ant tos sienos nieko prisukt kas neleistų trankytis, nes ten is tiesu yra kaminas. Ir mes saldytuva apklijavom laminatu medžio imitacijos, tai dabar neiseitu perdet i kita puse, neperklijavus is naujo... Beje sitas saldytuvas laikinas, toks koki is anksciau turejom, - planuojam dyyyydeli.

QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 16:40)
mes tik uz atskira virtuve ir salona  mirksiukas.gif
Todel ir rinkdamiesi buta tai buvo pagrindinis tikslas - susiradom 2 kambariu buta su atskira erdve virtuve  bigsmile.gif

As irgi nieko pries, bet tada reikia dideles virtuves, ir dideles svetaines, o pas mus langas tik vienas niekaip neina perskirt, tai taip ir gavosi. Bet nesiskundziu - gerai ir taip, ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 05 kovo 2007 - 16:14
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 17:12)
Reiks nufotkint. Iš tikrųjų nusivyliau raudonos spalvos gobelenų pasirinkimu Audėjo salone. na bet radau +/-

O del kedziu tai visai liux gal ideja. Kolkas greitu metu neketinam nauju valgomojo baldu pirkt, tai butu gal ir nieko laikinas sprendimas.
Taip, maniškiame labai lengvai rankenėlės persikelia į kitą pusę, bet taip palikom duris kad sienos kampas nenukentėtų - negalim ant tos sienos nieko prisukt kas neleistų trankytis, nes ten is tiesu yra kaminas. Ir mes saldytuva apklijavom laminatu medžio imitacijos, tai dabar neiseitu perdet i kita puse, neperklijavus is naujo... Beje sitas saldytuvas laikinas, toks koki is anksciau turejom, - planuojam dyyyydeli.
As irgi nieko pries, bet tada reikia dideles virtuves, ir dideles svetaines, o pas mus langas tik vienas niekaip neina perskirt, tai taip ir gavosi. Bet nesiskundziu - gerai ir taip, ir taip.

jeigu taip - geriausia suktis is padeties kaip yra. Pas mus suplanuota atskira erdvi virtuve, erdvus salonas ir miegamas. Ir dar erdvus prieskambaris bigsmile.gif Esam labai patenkinti butu ir jo kokybe thumbup.gif
Atsakyti
KELI PATARIMAI, IDĖJOS 4u.gif
Atsakyti
[quote=pupciukas,2006 09 07, 15:21]
As uz tai kad virtuve butu atskirta nuo svetaines!Uz kad virtuve su valgomuoju. Mano drauge pries penkerius metus nusipirko buta ir kai daresi remonta sujunge virtuve su svetaine.Man tai atrode modernu ir praktiska.Po puses metu isgirdau is drauges nusivylimu, kad visi garai eina i svetaine,riebalai nuseda ant sienu ir baldu,tapetai parudavo ir begalia kitu minusu.Ir galiausiai pasidare stikline pertvara su stiklinem stumdomom durimi abi puses.Stiklas labai graziai raizytas kai kur purksta sarmu.Atrodo pasakiskai.

Mūsų namuko projekte irgi panašiai sumąstyta biggrin.gif Virtuvė nuo svetainės dalinai atskirta 1,5m sienele, kurią galima "prailginti" uždarant virtuvę slankiojančia dekoruoto stiklo sienele. Kita stiklinė slankiojanti sienelė atskirs virtuvę nuo įėjimo iš koridoriaus .Šitos abi sienelės susieis kampu ir visiškai atskirs virtuvę. Vieną atvejį, kada to tikrai reikės, žinau iš anksto - vyras nepakenčia kepamos žuvie kvapo ax.gif
Atsakyti
[quote=Nonce,2007 03 08, 12:17]
[quote=pupciukas,2006 09 07, 15:21]
As uz tai kad virtuve butu atskirta nuo svetaines!Uz kad virtuve su valgomuoju. Mano drauge pries penkerius metus nusipirko buta ir kai daresi remonta sujunge virtuve su svetaine.Man tai atrode modernu ir praktiska.Po puses metu isgirdau is drauges nusivylimu, kad visi garai eina i svetaine,riebalai nuseda ant sienu ir baldu,tapetai parudavo ir begalia kitu minusu.Ir galiausiai pasidare stikline pertvara su stiklinem stumdomom durimi abi puses.Stiklas labai graziai raizytas kai kur purksta sarmu.Atrodo pasakiskai.

Mūsų namuko projekte irgi panašiai sumąstyta biggrin.gif Virtuvė nuo svetainės dalinai atskirta 1,5m sienele, kurią galima "prailginti" uždarant virtuvę slankiojančia dekoruoto stiklo sienele. Kita stiklinė slankiojanti sienelė atskirs virtuvę nuo įėjimo iš koridoriaus .Šitos abi sienelės susieis kampu ir visiškai atskirs virtuvę. Vieną atvejį, kada to tikrai reikės, žinau iš anksto - vyras nepakenčia kepamos žuvie kvapo ax.gif
[/quote]
mes ir galvojam sujungti virtuve su salionu, bet mano vyras nelabai sutinka schmoll.gif nes mes turim vaika ( aisku ateity gal ir dar bus) tai sako nenoriu kad vaikai i virtuve lakstytu per musu kambari ax.gif tai dab ir galvojam ka galima gero padaryt is 2k buto g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 03 08, 13:58)
tai dab ir galvojam ka galima gero padaryt is 2k buto g.gif

Jei tik du kambariai, tai vyras tikriausiai teisus - geriau nejungti. Turėsit daugiau privačios erdvės... Pagalvok - pvz., jūs su vyru nusiteikę romantikai wub.gif , o čia ūgtelėjęs vaikas naktį užsimano gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 03 08, 15:17)
Jei tik du kambariai, tai vyras tikriausiai teisus  - geriau nejungti. Turėsit daugiau privačios erdvės... Pagalvok - pvz., jūs su vyru nusiteikę romantikai  wub.gif , o čia  ūgtelėjęs vaikas naktį užsimano gerti  doh.gif

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 03 08, 15:17)
Jei tik du kambariai, tai vyras tikriausiai teisus  - geriau nejungti. Turėsit daugiau privačios erdvės... Pagalvok - pvz., jūs su vyru nusiteikę romantikai  wub.gif , o čia  ūgtelėjęs vaikas naktį užsimano gerti  doh.gif

nu taip, as ir taip daba manau g.gif vadinas teks galvot ka nors kito kaip pakeist buta bigsmile.gif vyriokas lyg ir turi nebloga minti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 03 08, 12:58)
mes ir galvojam sujungti virtuve su salionu, bet mano vyras nelabai sutinka schmoll.gif nes mes turim vaika ( aisku ateity gal ir dar bus) tai sako nenoriu kad vaikai i virtuve lakstytu per musu kambari ax.gif tai dab ir galvojam ka galima gero padaryt is 2k buto g.gif

Tikrai ,kad vyras teisus.Va turetumete tris kambarius ,tada butu galima kazka galvot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega @ 2004 04 12, 14:22)
Niu,  ash neturiu nieko preish, kad  kiti isirengtu  toki "hibrida". Bet man taip nepriimtina. Pas  mus  svetaine  skirta  maloniems  pasisedejimams: yra baras, imontuotas aparatas kavai daryti. O jeigu  man beverdant kopustiene  ateitu kox nors  svecias  ( ir  dar  nemegstantis kopustienes)- oi, kaip nepatogiai jausciausi. g.gif  Man labaiu patinka  atskiros patalpos. Bet tai tik mano  nuomone. wink.gif

as pilnai sutinku, man ir virtuve lieka virtuve, o svetaine - svetaine..... ne visada ir po baliuko puoli tvarkytis, o jei ryte uosviene atlekia? smile.gif verysad.gif ir ka??? ant akiu bardakas doh.gif pripazinkim ne visada virtuvej ideali tvarka buna... i jei ir salionai ir dujine satovi... schmoll.gif ne ne ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Shyna @ 2007 03 04, 15:03)
Užtiesalai dėl vaizdo (čia kai fotkinta buvo pledai, dabar jau pasiųti iš gobeleno yra) ir dėl patogumo. o be jų žymiai nykiau tos sofkutės atrodo...

ir tos durys tiesiai i laiptus g.gif schmoll.gif
Atsakyti
PAs mus taip pat bendra erdve virtuves ir svetaines. Esu labai patenkinta. Ne veltui angliskai salionas vadinamas living room, ka isvertus reikstu gyvenamasis kambarys. Taip ir yra tai pagrindinis plotas kur verda visos dienos gyvenimas. O kai yra dar salionai, kurie laikomi ale va jei sveciai ateis, man atrodo keistoka. Ir kiek daznai tie sveciai ateina? Kiek prisimenu pas mama kai gyvenau i ta saliona dazniausiai ieidavome tik dulkiu nuvalyti . O kai zinai kad sveciai ateis puoli tvarkyti tiek ta saliona tiek svetaine. As labai patogiai juociuosi kai ateina sveciai, o tu neatsiskyrus gali taisyti uzkanda ir neatitrukti nuo chebros bajeriu. SUPER! thumbup.gif
Atsakyti