Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(vi3 @ 2006 08 31, 11:32)
thumbup.gif
ax.gif  mastau.gif

Tokiu atvėju reikai įsitaisyti dviejų tarifų skaitiklį. Šveicarai - žmonės be galo taupūs tikriausiai jie dėl to taip ir daro, t.y. išnaudodami pigesnį tarifą...  unsure.gif

Lietuvoje jei teisėtai įsigyji elektrinę viryklę - ta prasme jau kur yra trifazis įvadas kaip turi būt, tuomet priklauso ir dvitarifis skaitliukas automatiškai. Užtat aš visą buitinę su taimeriais pirkau kad galečiau užstatyt nakčiai - net skalbenkė kad pati isijungtų ir baigtų skalbt prieš man keliantis į darbą smile.gif
Atsakyti
[user posted image

user posted image

user posted image
[/quote]

SUPER butukas, as irgi tik uz atvira didele erdve, o dar per du aukstus... wub.gif
Labai grazios plyteles koridoriuje! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Justincikas @ 2006 08 31, 15:09)
SUPER butukas, as irgi tik uz atvira didele erdve, o dar per du aukstus... wub.gif
Labai grazios plyteles koridoriuje! thumbup.gif

Na o aš tomis plytelėmis visai nesižaviu - aišku čia kaip ir su kolonom manęs niekas neklausė... Tai yra grynas marmuras - jis brrrr koks šaltas..

Užtai dabar bambukiniu kilimu dangstau su pašiltinimu kad bent sedėt ant grindų būtų galima - toks jau aš žmogus, man gali baldų ir nebūti... Ale ir apie vaikus kai pagalvoju - kai pradės šliaužiot kas bus? Teks lupti lauk ir dėtis parketą...

Ir dar toks šeip pastebėjimas - visi vadina BUTUKAS smile.gif viso yra 85 kvadratai, negyvenamas plotas - tik vonia 10 kv smile.gif

tai kaip ir visas butas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 31 rugpjūčio 2006 - 14:18
QUOTE(zhiurkike @ 2006 08 29, 14:30)
man gerai taip- kaip yra, o yra atskirai mano pliusas, kad virtuve pati savaime yra zymiai jaukesne erdve man ir sveciams nei butu bendra erdve su svetaine, principe niekas svetaineje nelabai ir sedi tenais, virtuvej jaukiau ir intymiau. matyt pasireiskia agorafobijos sindromai. man gerai kai yra keli kambariai ne taip baisu. ir isvis bomzynas pas amne, o ne namai
-

o kodel sakai, kad pas tave bomzynas? kode? Negali juk buti taip blogai.
Papildyta:
[quote=Shyna,2006 08 31, 16:14]
Na o aš tomis plytelėmis visai nesižaviu - aišku čia kaip ir su kolonom manęs niekas neklausė... Tai yra grynas marmuras - jis brrrr koks šaltas..

MARMURAS!!!!!! Nerealu!!!
As tai noriu marmurinio stalvirsio i vonia (cia biski ne i tema), bet nezinau kur gaut!
Atsakyti
QUOTE(Justincikas @ 2006 08 31, 15:18)
MARMURAS!!!!!! Nerealu!!!
As tai noriu marmurinio stalvirsio i vonia (cia biski ne i tema), bet nezinau kur gaut!

Statybininkai tą marmurą vežasi iš ispanijos - bent taip sakė, tai realiau ką patart kaip ir negaliu..

O šeip jis yra gana trapus dalykas - ne granitas gi smile.gif ir įsigeria į jį riebalai, vynas, pan... Na - aš pati tai nebūčiau dėjus tokių grindų...
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 08 31, 13:59)
Lietuvoje jei teisėtai įsigyji elektrinę viryklę - ta prasme jau kur yra trifazis įvadas kaip turi būt, tuomet priklauso ir dvitarifis skaitliukas automatiškai. Užtat aš visą buitinę su taimeriais pirkau kad galečiau užstatyt nakčiai - net skalbenkė kad pati isijungtų ir baigtų skalbt prieš man keliantis į darbą smile.gif

šito aš nežinojau...Na, čia jau ne į temą.... bet Vilniaus kai kuriuose mikrorajonuose pvz.: Pašilaičiuose, Pilaitėje (nežinau kaip Justiniškėse) jokių dujų nėra, yra tik el. viryklės, bet dvigubo tarifo skaitiklius reikia patiems asmeniškai užsisakinėti ir keistis iš vienatrifio.
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2006 08 28, 15:35)
Pas mus virtuvės zona persidengia su valgomojo. Virtuvė nuo svetainės atskirta pertvara-lentyna. O svetainės zona dalinai persidengia su valgomojo. Viskas labai okei, kai būna svečių ir jei nespėju paruošti maistelio - galima puikiai bendrauti ir matyti vienas kito akis  biggrin.gif , bet niekas nematys kaip pjaustau duoną smile.gif O valgant svečiai sodinami nugara į virtuvę, todėl gali žiopsoti pro langą arba į svetainę smile.gif
Esu patenkinta bendra erdve ir nenorėčiau nieko keisti smile.gif

Norejau paklausti kokia ta jusu pertvara- lentyna, atskirianti virtuve ir svetaine? Gal kartais turi nuotraukyte? Jei ne tai gal vaizdziai nuopasakok, o tai dabar pas mus namie diskusija, kaip atidalinti virtuves ir svetaines zonas, vyksta. ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi svetainė su virtuve sujungta išgriovus sieną. Pliusų nemažai, man patinka.
Minusas vienas - jei ką nors tikrai nemažai kepi ar verdi, ir prisirenka garų, atšoksta svetainėj dažomi tapetai per sujungimus keliose vietose doh.gif Paskui kaip gerai išsivėdina, prispaudi su ranka gražiai ir vėl prilimpa. Bet be ryšio truputį, bandėm klijuot papildomai, nieko nepadėjo sad.gif
O zonas atidalinom baru. Nebreikėjo jokio virtuvinio stalo thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane namuose virtuve kartu su svetaine, ir niekada nebenoreciau atskiros virtuves smile.gif
Atsakyti
As uz tai kad virtuve butu atskirta nuo svetaines!Uz kad virtuve su valgomuoju. Mano drauge pries penkerius metus nusipirko buta ir kai daresi remonta sujunge virtuve su svetaine.Man tai atrode modernu ir praktiska.Po puses metu isgirdau is drauges nusivylimu, kad visi garai eina i svetaine,riebalai nuseda ant sienu ir baldu,tapetai parudavo ir begalia kitu minusu.Ir galiausiai pasidare stikline pertvara su stiklinem stumdomom durimi abi puses.Stiklas labai graziai raizytas kai kur purksta sarmu.Atrodo pasakiskai.
Papildyta:
As uz tai kad virtuve butu atskirta nuo svetaines!Uz kad virtuve su valgomuoju. Mano drauge pries penkerius metus nusipirko buta ir kai daresi remonta sujunge virtuve su svetaine.Man tai atrode modernu ir praktiska.Po puses metu isgirdau is drauges nusivylimu, kad visi garai eina i svetaine,riebalai nuseda ant sienu ir baldu,tapetai parudavo ir begalia kitu minusu.Ir galiausiai pasidare stikline pertvara su stiklinem stumdomom durimi abi puses.Stiklas labai graziai raizytas kai kur purksta sarmu.Atrodo pasakiskai.
Atsakyti
Pas mus virtuvė sujungta su kambariu dalinai-puse sienos išgriauta ir padarytas baras.
Virtuvėje yrapats galingiausias Whirlpool gartraukis,todėl jokių garų ,ar dūmų,ar gaminamo maisto kvapo.Paprasčiausiai kai griovėm sieną ,viską apgalvojome kaip bus su maisto gamyba ir kvapais biggrin.gif
Taip gyvenam jau septyni metai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazele: 07 rugsėjo 2006 - 15:08
user posted image
Atsakyti