QUOTE(Mįsliukė @ 2006 08 25, 13:17)
Man virtuvė dera kartu tik su valgomuoju, o svetainė turi būti atskira ar bent jau kažkaip atskirta. Sutinku su nuomone, kad bendros virtuvės ir svetainės atsirado taupant vietą ir didinant erdvę daugiabučiuose.Pas mane į virtuvę durų nėra, bet nuo svetainės ji yra atskirta niša, esant svetainėje nesimato kas vyksta virtuvėje ir tuo labai džiaugiuosi, na, kad ir tokiu atveju, kai aš darau pvz. miltinius koldūnus, minkau tešlą ar faršą, konservuoju daržoves, o pas mano vyrą ar vaikus ateina draugai, pažįstami. Nenorėčiau būti kaip "Kulinarinio šou" dalyvė
O, kad šiais laikais durys interjere nelabai dera, tai tikrai neteko girdėt. Manau jos gali ne tik atlikti savo funkciją, bet dar ir savotiškai puošti interjerą, svarbu parinkti tinkamas.
O, kad šiais laikais durys interjere nelabai dera, tai tikrai neteko girdėt. Manau jos gali ne tik atlikti savo funkciją, bet dar ir savotiškai puošti interjerą, svarbu parinkti tinkamas.
Pritariu 100 proc. . Pas mus taip pat svetainė nuo virtuvės atskirta daline pertvara Gali laisvai bendrauti su svečiais ir tarkim "minkyti tešlą", erdvės pojūtis galima sakyti toks pats, kaip ir be petvaros būtų.