Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(Donata007 @ 2006 08 25, 11:36)
pagal mane virtuve su sveteine netik patogu, bet ir grazu, kaip sakant modern  mirksiukas.gif  patogu tuo, kad ir lakstyt nereikia kur ir sveciams atskiro kambario nereik, susiedai sau ir sedek  thumbup.gif  o kaip buna per balius, sveciai ateina pas tave i gimtadieni, o tu karstus patiekalus  eini sudet, jie taves nemato, nepatogu ir negrazu, o cia tu ir bendraut gali, super ka as dar galiu pridurt, riesiog nuostabu.... thumbup.gif

šiaip pas mane baliai vyksta rečiau nei paprastas šeimos gyvenimas tongue.gif tongue.gif . nematau tame jokio pliuso doh.gif .. dėl 1 - 2 kartus į pusmetį ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 25, 11:40)
šiaip pas mane baliai vyksta rečiau nei paprastas šeimos gyvenimas  tongue.gif  tongue.gif . nematau tame jokio pliuso  doh.gif .. dėl 1 - 2 kartus į pusmetį ... rolleyes.gif

[B][I]o man tai didelis plius nes pas mus gyvenimas eina vien su baliais lotuliukas.gif patogu man paprasciausiai su tokia virtuve, kur mane visi mato ir as visus matau. issakiau tik tai sako mintys ir poziuri i toki naujkoviska stiliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 08 25, 11:46)
[B][I]o man tai didelis plius nes pas mus gyvenimas eina vien su baliais  lotuliukas.gif  patogu man paprasciausiai su tokia virtuve, kur mane visi mato ir as visus matau.  issakiau tik tai sako mintys ir poziuri  i toki naujkoviska stiliu  tongue.gif

tai mes jau nusprendėm kad kiekvienas renkasi pagal savo gyvenimo būdą .. dabar stataus namą ir tikrai nesidarysiu virtuvės kartu schmoll.gif schmoll.gif .. Grynai praktiškais sumetimais.. O dėl to moderniškumo g.gif g.gif . na čia irgi pasiginčyt galima. Virtuvė kartu su svetaine atsirado grynai dėl vietos stokos ankštuose daugiabučiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 25, 11:48)
tai mes jau nusprendėm kad kiekvienas renkasi pagal savo gyvenimo būdą .. dabar stataus namą ir tikrai nesidarysiu virtuvės kartu  schmoll.gif  schmoll.gif .. Grynai praktiškais sumetimais.. O dėl to moderniškumo  g.gif  g.gif . na čia irgi pasiginčyt galima. Virtuvė kartu su svetaine atsirado grynai dėl vietos stokos ankštuose daugiabučiuose  mirksiukas.gif

[B][I] nubutinai, del vietos stokos, juk jos buna ivairiausiu dydziu, galima tiek daug visko sugalvot, pagal savo norus (aisku, kad tik pinigai butu biggrin.gif ), virtuvele kartu su baru thumbup.gif na aisku kaip kam tai patinka, kas ir smerkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 08 25, 11:57)
[B][I] nubutinai, del vietos stokos, juk jos buna ivairiausiu dydziu, galima tiek daug visko sugalvot, pagal savo norus (aisku, kad tik pinigai butu  biggrin.gif ), virtuvele kartu su baru  thumbup.gif  na aisku kaip kam tai patinka, kas ir smerkia  mirksiukas.gif

atsirado tikrai dėl to tongue.gif , o dabar nauja statyba perėmė... Sutaupai darbo ir medžiagų biggrin.gif .. Kuom ne gėris thumbup.gif

Kiekvienas renkamės kas jam geriausia drinks_cheers.gif . Mano patirtis rodo, kad virtuvė su svetaine turi daugiau minusų nei pliusų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 25, 12:01)
atsirado tikrai dėl to  tongue.gif , o dabar nauja statyba perėmė... Sutaupai darbo ir medžiagų  biggrin.gif .. Kuom ne gėris  thumbup.gif

Kiekvienas renkamės kas jam geriausia  drinks_cheers.gif . Mano patirtis rodo, kad virtuvė su svetaine turi daugiau minusų nei pliusų  4u.gif

tada kokie pagal jus tie minusai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 08 25, 12:42)
tada kokie pagal jus tie minusai? g.gif

jau rašiau anksčiau temoje smile.gif
Atsakyti
na jau ne juokinga skaityt del kvapu, koie kvapai siais laikais akys gali badyt, kokios dyrys biggrin.gif ir is vis jos siais laikais interjere nelabai dera , del kvapu tai yra tam skirtos priemones, kad jas sugertu, ir nereikes jokiu duru uzdarinet, kad kvapai po visus namus nepraslistu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 08 25, 12:49)
na jau ne juokinga skaityt del kvapu, koie kvapai siais laikais akys gali badyt, kokios dyrys  biggrin.gif  ir is vis jos siais laikais interjere nelabai dera , del kvapu tai yra tam skirtos priemones, kad jas sugertu, ir nereikes jokiu duru uzdarinet, kad kvapai po visus namus nepraslistu  lotuliukas.gif

nu ir nematau reikalo šaipytis.. gal aš noriu namie kuo mažiau chemijos.. Ir nesišaipau iš ne kurių gyvenimo būdo blink.gif blink.gif blink.gif ....
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 16, 12:04)
o aš niekada nebedaryčiau kartu... Dabar turiu. Joks , kad ir geriausias gartraukis nepanaikins kepamos žuvies kvapo  schmoll.gif .. Būna ryte kepi blynus, išvažiuoji kur dienai, grįžti vakare, o duris buto atidarius iš karto prisimeni, ką ryte valgei pusryčiams  hihihi.gif

siaip galima ir langus atsidaryt valgyt darant tongue.gif ir tikrai ne jokio kvapo nesijaus.As tik pliusus matau thumbup.gif kaip virtuve kartu su svetaine.
Atsakyti
Man virtuvė dera kartu tik su valgomuoju, o svetainė turi būti atskira ar bent jau kažkaip atskirta. Sutinku su nuomone, kad bendros virtuvės ir svetainės atsirado taupant vietą ir didinant erdvę daugiabučiuose.Pas mane į virtuvę durų nėra, bet nuo svetainės ji yra atskirta niša, esant svetainėje nesimato kas vyksta virtuvėje ir tuo labai džiaugiuosi, na, kad ir tokiu atveju, kai aš darau pvz. miltinius koldūnus, minkau tešlą ar faršą, konservuoju daržoves, o pas mano vyrą ar vaikus ateina draugai, pažįstami. Nenorėčiau būti kaip "Kulinarinio šou" dalyvė biggrin.gif

O, kad šiais laikais durys interjere nelabai dera, tai tikrai neteko girdėt. Manau jos gali ne tik atlikti savo funkciją, bet dar ir savotiškai puošti interjerą, svarbu parinkti tinkamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 25 rugpjūčio 2006 - 12:19
QUOTE(SANTA @ 2006 08 25, 12:54)
siaip galima ir langus atsidaryt valgyt darant tongue.gif  ir tikrai ne jokio kvapo nesijaus.As tik pliusus matau thumbup.gif  kaip virtuve kartu su svetaine.

palikau visu 100% thumbup.gif drinks_cheers.gif

Beje as is nieko nesisaipau, tik juokinga tapo skaitant del tu kvapu (gyvenant siandienos laikais) blush2.gif , ir kokia cia chemija gali buti valgyt bedarant g.gif
Atsakyti