Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

matau diskutuojat už ar prieš,aš esu už. Mes žadam rekonstruot nama tai pirmam aukšte daryt virtuve su svetaine,architektas žadejo laiptais atskirt erdves,kad nesigautu didele virtuve. (Pas mus labai mažas namukas),o antram aukšte palikt miegamuosius,ner ko svečiam ten vaikščiot mirksiukas.gif
manau visai smagu su draugais kartu bendrauti gathering.gif ir ruosti jiems kokteiliukus ar pietus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 12 rugpjūčio 2006 - 22:01
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 12, 17:14)
Nu jau NE virtuve su svetaine  doh.gif  NIEKADA

Kodėl g.gif
Atsakyti
Pas mus sujungtos tris erdvės - Virtuvė, valgomasis ir svetainė. Bent jau aš esu labai patenkinta, nenorėčiau, kad būtu atskira virtuvė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ayra @ 2006 08 13, 19:33)
Pas mus sujungtos tris erdvės - Virtuvė, valgomasis ir svetainė. Bent jau aš esu labai patenkinta, nenorėčiau, kad būtu atskira virtuvė.  ax.gif

as irgi niekada nedaryciau atskiros virtuves... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 15 rugpjūčio 2006 - 18:20
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 06, 17:19)

čia tai visai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2006 08 15, 19:20)
as irgi  niekada nedaryciau atskiros virtuves...  schmoll.gif

o aš niekada nebedaryčiau kartu... Dabar turiu. Joks , kad ir geriausias gartraukis nepanaikins kepamos žuvies kvapo schmoll.gif .. Būna ryte kepi blynus, išvažiuoji kur dienai, grįžti vakare, o duris buto atidarius iš karto prisimeni, ką ryte valgei pusryčiams hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 16, 12:04)
o aš niekada nebedaryčiau kartu... Dabar turiu. Joks , kad ir geriausias gartraukis nepanaikins kepamos žuvies kvapo  schmoll.gif .. Būna ryte kepi blynus, išvažiuoji kur dienai, grįžti vakare, o duris buto atidarius iš karto prisimeni, ką ryte valgei pusryčiams  hihihi.gif

o jei virtuve atskirai,tai kvapo bute nera g.gif ir kazin kokiuose butuose to kvapo nera g.gif pas mus atskirai,bet kvapas pasklinda po kambarius,bet del to nepergyvenu,juk ne s...u smirda
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 08 16, 15:59)
o jei virtuve atskirai,tai kvapo bute nera  g.gif  ir kazin kokiuose butuose to kvapo nera  g.gif  pas mus atskirai,bet kvapas pasklinda po kambarius,bet del to nepergyvenu,juk ne s...u smirda

taip, tikrai kvapo daug mažiau.. va pas mano tėvus virtuvė kaip virtuvė.. Duris užsidarė ir liuks... Kvapo nesijaučia tokio... O būna kad ir svečiai atėję parūko... Pati gyvenu bendroj irtikrai matau tik trūkumus.. Kaip ir trupinių nešiojimą po kambarius... Ypač su mažais vaikais doh.gif .. Žiek pasiėmė kur duonos, tai tikrai nesės prie stalo virtuvėj, o jau kur prie TV . Ir kalnas trupinių tongue.gif . dabar noriu atskiros virtuvės ax.gif
Arba va - svečiai netikėtai, o tu indų nesusiplovus.. Virtuvės duris uždarei ir liux.. Akių nebado tongue.gif

geriausia išeitis - atkirt virtuvę nuo svetainės stumdoma kokia sistema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 rugpjūčio 2006 - 15:10
sveikutės!!
turim ir mes bendrą erdvę, tai virtuvė, valgomasis, svetainė ir dar išėjimas į koridorių kaip ir be durų...o dar ir antras aukštas, kur mūsų miegamasis yra taip pat toj pačioj erdvėj blink.gif
iš savo patirties galiu pasakyt, kad virtuvė bendroj erdvėj man netrukdo. kol kas esu tuo patenkinta. dabar planuojam baldus virtuvinius užsisakinėti, tai galvoju, kad sienelės bent minimaliai atskiriančios, tai norėčiau. sakau, gal išspręstų trupinių nešiojimosi po butą problemą ir vyro besaikį lindimą į šaldytuvą.

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 23, 13:30)

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 23, 12:18)

man labai patiko jūsų kelios mesteltos mintys, kokias sieneles galima būtų, tai šitos dvi man pasirodė jėgiškiausios.

šiaip mes šiame bute jau beveik tris metus gyvenam ir kuo toliau tuo labiau norisi pasidaryti vis daugiau uždaresėm sienom mūsų butelį, nes turim tik dvi uždaras patalpas. tai vaiko kambarys ir vonia, o tas miegamasis ant perdangos, tai siutina doh.gif ..nežinau netkaip pataisyt padėtį galėčiau...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 16, 16:04)
taip, tikrai kvapo daug mažiau.. va pas mano tėvus virtuvė kaip virtuvė.. Duris užsidarė ir liuks... Kvapo nesijaučia tokio... O būna kad ir svečiai atėję parūko... Pati gyvenu bendroj irtikrai matau tik trūkumus.. Kaip ir trupinių nešiojimą po kambarius... Ypač su mažais vaikais  doh.gif .. Žiek pasiėmė kur duonos, tai tikrai nesės prie stalo virtuvėj, o jau kur prie TV . Ir kalnas trupinių  tongue.gif . dabar noriu atskiros virtuvės  ax.gif
Arba va  - svečiai netikėtai, o tu indų nesusiplovus.. Virtuvės duris uždarei ir liux.. Akių nebado  tongue.gif

geriausia išeitis - atkirt virtuvę nuo svetainės stumdoma kokia sistema  thumbup.gif

o as noriu virtuves kartu su kambariu ax.gif bet tik tam kad vietos daugiau butu.kvapai negazdina,o lekstes megstu suplaut is kart.pas mane virtuve labai retai buna apkrauta lekstemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2006 08 16, 19:35)
o as noriu virtuves kartu su kambariu  ax.gif  bet tik tam kad vietos daugiau butu.kvapai negazdina,o lekstes megstu suplaut is kart.pas mane virtuve labai retai buna apkrauta lekstemis  biggrin.gif

tai va tam ir diskutuojam smile.gif . Kad žmonės atsirinktų ir prisitaikytų tai kas tinka jiems, o kas ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 08 16, 21:18)
tai va tam ir diskutuojam  smile.gif . Kad žmonės atsirinktų ir prisitaikytų tai kas tinka jiems, o kas ne  mirksiukas.gif

pagal mane virtuve su sveteine netik patogu, bet ir grazu, kaip sakant modern mirksiukas.gif patogu tuo, kad ir lakstyt nereikia kur ir sveciams atskiro kambario nereik, susiedai sau ir sedek thumbup.gif o kaip buna per balius, sveciai ateina pas tave i gimtadieni, o tu karstus patiekalus eini sudet, jie taves nemato, nepatogu ir negrazu, o cia tu ir bendraut gali, super ka as dar galiu pridurt, riesiog nuostabu.... thumbup.gif
Atsakyti