Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

QUOTE(pumis @ 2006 07 14, 10:38)
Jo griauti tai negalima g.gif bet palikti kolona ir prie jos pvz. prijungti bara arba stala su vyrykle ir gartraukiu mirksiukas.gif  manau imanoma bigsmile.gif

pas mus irgi vienoj sienoj buvo kolona ir teko atsisakyt jos griovimo verysad.gif visiško.... aišku apgriovėm iki to kanalo... ir prie jo pastatėm viryklę bigsmile.gif

Atsakyti
Aš susiplanavau sujungti virtuvę su valgomuoju, o svetainė pas mane liks už durų. Į svetainę yra įejimas iš virtuvės-valgomojo ir iš koridoriaus. Tokiu būdu kol man nereikalinga ta svetainė taip atskiras kambarys tai tarnaus kaip svetainė - svečiams, kuriems nenoriu rodyt savo kulinarinių sugebėjimų, o artimiausiems draugams, bičiuliams bus skirtas valgomasis. O jei netyčia koks šeimynos padidėjimas ar dar kas nenumatyto tai mano svetainė kraustytųsi į valgomajį, o svetainė taptų miegamuoju. vat taip vat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 07 24, 20:59)
pas mus irgi vienoj sienoj buvo kolona ir teko atsisakyt jos griovimo verysad.gif  visiško.... aišku apgriovėm iki to kanalo... ir prie jo pastatėm viryklę bigsmile.gif

Gal gali foto įdėti kaip dabar atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 07 26, 11:32)
Gal gali foto įdėti kaip dabar atrodo  rolleyes.gif

čia tik tokią nuotrauką radau blush2.gif fotiko daba neturiu tai daba negaliu nufotkint normaliai... ten kur rodyklė rodo tai tas kanalas verysad.gif paskui dar yra tarpas iki sienos, ten vamzdžiai eina verysad.gif o norėjom visą tą gabalą išgriaut.. bet nepavyko verysad.gif nors dabar netgi džiaugiuos kad gavos truputi uždariau bet kartu ir atvira vistiek...

user posted image

user posted image
čia 1nr pažymėjau kur buvo durys į virtuvę.. jas praplatinom iki to kanalo... ir tvėrem apačioj.. nes virtuvėk baldai eina rusiška p raide pagal 3 sienas... 2nr buvo durys į kambarį, kurians irgi nemažai paplatinom..4u.gif

jei butas 2jų kambarių tai irgi yra labai liux variantas kai galima padaryt kambarį su svetaine-tėvų miegamuoju... nu bet jei gerai pamenu tai pas tave, estrella 3kabbariai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 27 liepos 2006 - 16:25
QUOTE(akvilyte @ 2006 07 27, 17:23)
čia tik tokią nuotrauką radau blush2.gif  fotiko daba neturiu tai daba negaliu nufotkint

Dėkui mirksiukas.gif labai gražu ax.gif
Atsakyti
ale kiek pas Akvilyte uogieniu ir kompotu essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 07 27, 22:57)
ale kiek pas Akvilyte uogieniu ir kompotu  essen.gif  thumbup.gif

Aha thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 29 liepos 2006 - 08:55
Mes irgi galvojam daryti bendra g.gif
Atsakyti
As visada buvau pries sujungta virtuve ir svetaine, bet kai radom savo butuka, tai dabar kitaip ir isivaizduoti negaliu, butukas musu mazas,64 kvadratai, todel tas sujungimas labai padidina erdves 4u.gif o kadangi gartraukis geras, tai del kvapu ir dumu jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi geram gartraukiui nepagailejom pinigeliu, nes turesim bendra erdve su svetaine. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nu jau NE virtuve su svetaine doh.gif NIEKADA
Atsakyti