as balsuociau uz sujungta erdve
kai sujungem svetaine su virtuve, erdves padaugejo dvigubai, pasinaikino kazkoks neaiskios paskirties koridoriukas, butas tapo daug sviesesnis, laisvai galima bendrauti bunant skirtingose zonose
virtuve, kuri pries tai buvo maza, realiai liko tokia pat, bet visualiai vietos zymiai daugiau
noredami isskirti kambario ir virtuves zonas, nudazeme sienas visiskai skirtingomis spalvomis, todel erdve bendra, bet aiskios atskiros zonos. betn as efektu labai patenkinta
tiesiog manau, kad bendra virtuve-svetaine turi zymiai daugiau pliusu negu minusu
As pries
Gyvenau bute kuriame virtuve kartu su gyvenamuoju kambariu, tuo atveju tai buvo geriausia iseitis, nes virtuve buvo kaip koridorius, tamsu, maza vietos, bet dabar kai ieskojomes namo projekto is mano puses buvo grieztai pasakyta vienai erdvei NEEEEEE, na virtuve bus gana nemaza tai bus ir vieta stalui su kedem. Mano argumentai -1. kvapai (o jie tikrai pereina) 2. triuksmas kai pvz vienas kuris nori ramiai paziureti zinias, o kitas duodasi virtuveje per puodus 3. Man valgio darymas nusiraminimas as bet kurio atveju neturiu noro su kuo nors bendrauti 4. Akiu nebado neplauti indai, o juos palikti megstu
Cia zioma mano nuomone, bet is patirties ji tokia ir patapo
Gyvenau bute kuriame virtuve kartu su gyvenamuoju kambariu, tuo atveju tai buvo geriausia iseitis, nes virtuve buvo kaip koridorius, tamsu, maza vietos, bet dabar kai ieskojomes namo projekto is mano puses buvo grieztai pasakyta vienai erdvei NEEEEEE, na virtuve bus gana nemaza tai bus ir vieta stalui su kedem. Mano argumentai -1. kvapai (o jie tikrai pereina) 2. triuksmas kai pvz vienas kuris nori ramiai paziureti zinias, o kitas duodasi virtuveje per puodus 3. Man valgio darymas nusiraminimas as bet kurio atveju neturiu noro su kuo nors bendrauti 4. Akiu nebado neplauti indai, o juos palikti megstu
Cia zioma mano nuomone, bet is patirties ji tokia ir patapo
Atvira erdve nera vien del vietos taupymo... Gal sakychiau, chia jau skonio reikalas. Man dar visai neseniai buvo aktuali busto problema. Daugumoje naujos statybos bustuose vyravo sujungtos virtuves su svetainem. Man patinka, besisukiojant virtuveje, bendrauti. Nenorechiau viena prie puodu duotis... Kvapai manes netrikdo, kazhkaip nesu dar ko prisvilinusi Praeita savaite nusipirkom buta 120kvm ir virtuve yra sujungta su svetaine
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 18, 20:22)
ne iš gero gyvenimo gi jungiama virtuvė ir svetainė iš vietos trūkumo. jei kalba eina apie namą, manau, daug kas rinktųsi atskiras erdves
O as manau visiskai priesingai, kad jei gyvenciau name, tai noreciau dideles bendros patalpos: virtuves su svetaine kartu, arba jeigu butas didelis ir yra atliekamu kambarių, kuriuose niekas negyvena.
Bet jeigu kalba eina apie maza 2-3 kambarių butą, kur kiekvienas kambarys turi savo gyventoją, tai kas bus sujungus, kazkam teks gyvent tam bendram kambary, o ka jeigu kas nors nakti uzsinores sumustinio uzsitept, ar arbatos pasidaryt? O kaip privatumas? As tokiam kambary gyvent tai tikrai nenoreciau.
QUOTE(*mamyte* @ 2006 03 14, 23:05)
Ir man iskilo daug klausimu del virtuves irengimo , sunku ir pavyzdziu rast.Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti .Keista .
as tai klausiau ar jie turi kokiu katalogu issirinkti baldams, ar tik tuos gamina kurie ekspozicijoje, tai net keista buvo kai pasake, kad jojiu katalogu neturi. taip ir likau nesupratusi...