oj kaip faina,kiek zmoniu tiek nuomoniu.....
bet as manau visgi sujungta erdve geriau...ir ne tik virtuves...mano tevai turi 2 aukstu 7 kambariu nama, dviese......realiai buna tik virtuveje ir miegamajame...viskas...jei mama gamina tevas svetainei ar dar kur, jie nesimato....
taip yra ir man.As dirbu iki 8 vaakro, vyras kartais iki 8-9 vaakro, galima sakyti pasimatome tik nakti ir ryte....sunkus biski laikai atejo
tai vyras mano negamina....kartais griztam kartu, as i virtuve, jis apsitvarko namie, ziuri telika, o as viena virtuvej...kai kepa, lakstai pastoviai...jau pradejau maista gamintis tik orkaitej, kad nereiketu visa gaminimo laika but virtuvej...as net kartais atsinesu puoda ir maisiuka bulvems skusti, ir sedziu ant grindu ir skutu, kad galeciau paburbet, telika paziuret...as turiu 2 kambariu buta ir atskira virtuve....kur anksciau buvo miegamasis ten nieko nera, mes ten isvis nebunam, ten miega katinas
, taigi pagrinde naudojam svetaine, kur mano mylima odine sofa ant kurios ir meigu ir ziuriu tv....todel jei butu sujungta virtuve butu dauga smagiau bendrauti su vyru....o del vaiku...kol kas ju neturiu, bet irgi manau bus geriau kai juos visada matysiu....daug draugu turi tokius butus, bet pagrinde vyrai
kurie beveik negamina....bet zinokit man tai liuks....sedziu as prie bariuko, draugas is saldytuvo istraukia alkoholi, suplaka merginomskokteilius, iskart po srove isplauna.Atsisuka ir nusissypso , nu pasaka.....
as gyvenu seimoje kuriems visada buvo sventes pagrindinis dalykas -maistas...
as jauna, ir man nereikia apkrautu stalu, nereika nereikalingu islaidu...
gaminu valgyt visada dviems arba vienam, todel nera milijono puodu, kvapu....ir t.d. zodziu man patinka ir dabar planuoju pirkti toki buta....
Papildyta:o sveciai pas mane ateina ne valgyt o pabendrauti...o uzkandziai nereikalauja daug puodu ir isskirtiniu kvapu
didziausios sventes svenciamos gamtoje, kavinese,klubuose, kai gali atsipalaiduoti visi, ir galiu pati svesti savo gimtadieni o ne stoveti prie puodu ir lakstyti vis sumustinuku prideti, salotu koki ir panasiai rupintis kad visiems butu gerai...nes per tokias sventes MAN maziausia buna gerai...