isduok paslapti kur tu tokias fainas foto randi?
QUOTE(mami-papi @ 2006 03 14, 19:03)
nekiln.turto agentūrose
QUOTE(mami-papi @ 2006 03 14, 19:03)
Ir man iskilo daug klausimu del virtuves irengimo , sunku ir pavyzdziu rast.Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti .Keista .
QUOTE(*mamyte* @ 2006 03 14, 22:05)
Ir man iskilo daug klausimu del virtuves irengimo , sunku ir pavyzdziu rast.Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti .Keista .
nu laba diena gal neturi ką rodyt? kas čia taip? aš kažkaip žiūrinėju kaip natūroj baldai atrodo butuose/namuose, o ne ekspozicijose
QUOTE(*mamyte* @ 2006 03 14, 23:05)
Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti .Keista .
geeeras ir kur čia taip radai
QUOTE(elia @ 2006 03 14, 22:38)
geeeras ir kur čia taip radai
Nu Vilniuj radau .Turi jie virtuvini pasistate parodyt , o jei nori daugiau pavyzdziu paziuret, tai jie nuotrauku nerodo , sako klijientai , kuriems pagamino nesutinka.Na uz projektavima juk reikia pinigus moket.O jei noriu tik apsizvalgyt , pasvarstyt , tai nieks su tavim nesiterlios .
As is viso buvau nustebinta baldu gaminimo ir pristatymo terminais .Visa Vilniu ismaisem , noredami miegamo komplekto , kaip sakant "cia ir dabar" , tai reikia menesi laukt .Duodi jiems pinigus siandien o jie neima .Juk nepirksi bele kokio , tai ir priverstas laukt visas men .
Kas gali pasakyti ar galima keisti pagal projekta numatytas virtuves patalpas.Mes sugalvojom virtuve su svetaine daryti vietoj numatyto miegamojo,o vietoj virtuves daryti miegamaji(skamba nekaip) Man neaisku del vamzdziu pravedimo ir ventiliacijos sistemos ,gal kas susidurete?