Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif isduok paslapti kur tu tokias fainas foto randi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 14 kovo 2006 - 19:13
QUOTE(mami-papi @ 2006 03 14, 19:03)
thumbup.gif  thumbup.gif isduok paslapti  kur tu tokias fainas foto  randi? smile.gif

nekiln.turto agentūrose topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 03 14, 19:03)
thumbup.gif  thumbup.gif isduok paslapti  kur tu tokias fainas foto  randi? smile.gif

Ir man iskilo daug klausimu del virtuves irengimo , sunku ir pavyzdziu rast.Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi schmoll.gif .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti lotuliukas.gif .Keista g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2006 03 14, 22:05)
Ir man iskilo daug klausimu del virtuves irengimo , sunku ir pavyzdziu rast.Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi  schmoll.gif .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti  lotuliukas.gif .Keista  g.gif .

nu laba diena blink.gif gal neturi ką rodyt? kas čia taip? doh.gif aš kažkaip žiūrinėju kaip natūroj baldai atrodo butuose/namuose, o ne ekspozicijose
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2006 03 14, 23:05)
Lankemes baldu salonuose , kur gamina virtuvinius , tai net pavyzdziu nerode , tipo neturi  schmoll.gif .Pirmiausia reikia pasirasyt , o po to jau parodys kaip ir ka jie sugeba gaminti  lotuliukas.gif .Keista  g.gif .

geeeras ir kur čia taip radai g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2006 03 14, 22:38)
geeeras ir kur čia taip radai g.gif

Nu Vilniuj radau ax.gif .Turi jie virtuvini pasistate parodyt , o jei nori daugiau pavyzdziu paziuret, tai jie nuotrauku nerodo , sako klijientai , kuriems pagamino nesutinka.Na uz projektavima juk reikia pinigus moket.O jei noriu tik apsizvalgyt , pasvarstyt , tai nieks su tavim nesiterlios verysad.gif .
As is viso buvau nustebinta baldu gaminimo ir pristatymo terminais doh.gif .Visa Vilniu ismaisem , noredami miegamo komplekto , kaip sakant "cia ir dabar" , tai reikia menesi laukt doh.gif .Duodi jiems pinigus siandien o jie neima lotuliukas.gif .Juk nepirksi bele kokio , tai ir priverstas laukt visas men schmoll.gif .
Atsakyti
Kas gali pasakyti ar galima keisti pagal projekta numatytas virtuves patalpas.Mes sugalvojom virtuve su svetaine daryti vietoj numatyto miegamojo,o vietoj virtuves daryti miegamaji(skamba nekaip) ax.gif Man neaisku del vamzdziu pravedimo ir ventiliacijos sistemos ,gal kas susidurete? unsure.gif
Atsakyti