Prie nuolat arba ilgą laiką veikiančių prietaisų garso kažkaip pripranti taip, kad po to nustoji juos pastebėti
Pas mane šaldytuvas Samsung, tai kažkaip net tylu ramu man jis netrukdo Gartraukis garsesnis, bet juk jis ne nuolat įjungtas
QUOTE(Frosted @ 2006 01 29, 22:49)
Tik dabar pastebėjau, kad mes su Aronija beveik kaimynkos
Nelabai, tikriausiai patogu prie tokio stalelio sėdėt Kojų nėr kur nukišt nors atrodo tai gražiai
Nelabai, tikriausiai patogu prie tokio stalelio sėdėt Kojų nėr kur nukišt nors atrodo tai gražiai
rimtai kaimynkos! Ir is kurio tu namo?
Oi, mergaitės šaunuolės, jūs tik dėkit daugiau nuotraukyčių Bus man idėjų savo namams
Bet pastebėjau iš nuotraukų vieną dalyką: kad virtuvė ir svetainė yra pakankamai didelė. Ir kai jas sujungi, gaunasi dar didesnė erdvė. O man atvirkščiai, reikia kokios įdomesnės pertvaros mažos kvadratūros butukui. Nes tą patį barą pastačius automatiškai užimama vieta
Bet pastebėjau iš nuotraukų vieną dalyką: kad virtuvė ir svetainė yra pakankamai didelė. Ir kai jas sujungi, gaunasi dar didesnė erdvė. O man atvirkščiai, reikia kokios įdomesnės pertvaros mažos kvadratūros butukui. Nes tą patį barą pastačius automatiškai užimama vieta
QUOTE(Limcamca @ 2006 01 30, 10:32)
Oi, mergaitės šaunuolės, jūs tik dėkit daugiau nuotraukyčių Bus man idėjų savo namams
zinai, maciau visai idome pertvara, as tokios norejau bet vyrelis turejo kitoke vizija.... is gipskartonio padaryti petvara lyg lentyna, t.y. su ertmem. Petvara dekoruotum, o i angas pasistatytum, ka nors grazaus... na nezinau ar as cia aiskiai ka nors pasakiau Arba visai neskirk virtuves, tiesiog virtuves ir svetaines baldus bandyk suderinti ir bus
Bendrai bus kažkur apie 27 kvadratai. Esmė tame kad viena siena vien langai, t.y. pertvaros iš tos pusės nepastatysi.
Ačiū mergytės, jūs tik nuotraukytes dėkit, gal kad rasiu.
Ačiū mergytės, jūs tik nuotraukytes dėkit, gal kad rasiu.
Bet jūs man pasakykit,ar jūs už baro sėdit ?
Man atrodo jis labiau dekoratyvinis..
Jei yra valgomasis stalas,tai aš mieliau renkuosi jį,o už už baro nebent tik trumpam prisėdu.
Aš savo naujojo buto viziją matau tokią:
Pakankamai didelė virtuvė - valgomasis ir atskirai svetainė.
Jei ateis svečių ir aš juos norėsiu pavaišinti pietumis,mes jaukiai įsikursime virtuvėje prie valgomojo stalo (virtuvė bus erdvi ir graži ) ,aš nebūsiu atskirta nuo svečių,jei ką ir nebūsiu spėjus pagaminti.
Nes man nelabai patinka valgyti iš lėkščių su peiliu ir šakute prie žurnalinio staliuko svetainėje Tuo labiau ,kad man patinka tokie žemučiai,japoniško stiliaus
Jei svečius vaišinsiu kava ,tai jie patogiai įsitaisys svetainėje,o aš neilgai užtruksiu virtuvėje, kol užvirs vanduo .
Ir nei kvapų, nei garsų, nei neplautų puodų
Man atrodo jis labiau dekoratyvinis..
Jei yra valgomasis stalas,tai aš mieliau renkuosi jį,o už už baro nebent tik trumpam prisėdu.
Aš savo naujojo buto viziją matau tokią:
Pakankamai didelė virtuvė - valgomasis ir atskirai svetainė.
Jei ateis svečių ir aš juos norėsiu pavaišinti pietumis,mes jaukiai įsikursime virtuvėje prie valgomojo stalo (virtuvė bus erdvi ir graži ) ,aš nebūsiu atskirta nuo svečių,jei ką ir nebūsiu spėjus pagaminti.
Nes man nelabai patinka valgyti iš lėkščių su peiliu ir šakute prie žurnalinio staliuko svetainėje Tuo labiau ,kad man patinka tokie žemučiai,japoniško stiliaus
Jei svečius vaišinsiu kava ,tai jie patogiai įsitaisys svetainėje,o aš neilgai užtruksiu virtuvėje, kol užvirs vanduo .
Ir nei kvapų, nei garsų, nei neplautų puodų
QUOTE(Frosted @ 2006 01 28, 16:51)
O man virtuve, sujungta su svetaine - patogiausia Gamini valgyt, žiūri su visais televizorių, bendrauji kartu, o taip būtų - visi svetainėj, o tu virtuvei... juk nesuvarysi visų į virtuvę vien dėl to, kad tu ten kažką gamini
Dėl garsų - negi jie trukdo? Šaldytuvas veikia gana tyliai, arbatinukai kiek garsiau, bet užviria - ir viskas, kiek čia, kokios 5 minutės. Na nebent būtų su švilpuku ir tingėtum eit išjungt Tada jau gal trukdytų tie "virtuvės garsai".
Dėl kvapo irgi nesiskundžiu, gartraukis ištraukia kvapų didesnę dalį, tai išeina beveik tas pats, kaip atskiroj virtuvei
Dėl garsų - negi jie trukdo? Šaldytuvas veikia gana tyliai, arbatinukai kiek garsiau, bet užviria - ir viskas, kiek čia, kokios 5 minutės. Na nebent būtų su švilpuku ir tingėtum eit išjungt Tada jau gal trukdytų tie "virtuvės garsai".
Dėl kvapo irgi nesiskundžiu, gartraukis ištraukia kvapų didesnę dalį, tai išeina beveik tas pats, kaip atskiroj virtuvei
Aš taip pat už virtuvę-svetainę viename Kol kas gyvenam su mažyte virtuvyte atskirta nuo kitų kambarių. Tai niekas joje nenori valgyt -nei vyras, nei vaikai... Per ankšta visiems susėsti, o jei dar reikia sukiotis tarp viryklės, spintelių, šaldytuvo, tada man trukdo tie "sėdintieji".
Antras dalykas - visi nešasi maistą į kitus kambarius (labiausiai traukia TV ). Taigi trupinius ir lėkštes susirankiot tenka iš visų kampų.
O kai turėsim virtuvę su svetaine kartu - tai visas veiksmas tilps vienoje patalpoje - ir pabendraut su šeima galėsiu gamindama, o ir indus nurinkt bus arčiau.
Mes iškilmingų pietų neruošėm dar niekada (artimiausiu metu irgi neplanuojam persiorientuoti ), tai mums ir netrūks atskiros svetainės svečiams. Pati gaminu minimaliai, todėl toks sujungtas varijantas mums geriau.
Keistai man skamba abejonės, kad virtuvės garsai trukdys svetainėje sėdintiems . Na, tiesiog neįsivaizduoju tokių tylių svečių, kad arbatinuko ūžimas juos trikdytų . Nebent užsiiminėtų joga Juokauju, nes savo situacijoj neįsivaizduoju tokio diskomforto dėl virtuvės garsų
Žinoma, kad kiekvienas renkasi pagal savo gyvenimo būdą, prioritetus ir t.t. Bet prieš susiplanuojant virtuvę ir svetainę, čia perskaitytos nuomonės labai padeda