Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvė kartu su svetaine!

Prie nuolat arba ilgą laiką veikiančių prietaisų garso kažkaip pripranti taip, kad po to nustoji juos pastebėti biggrin.gif
Pas mane šaldytuvas Samsung, tai kažkaip net tylu ramu man jis netrukdo ax.gif Gartraukis garsesnis, bet juk jis ne nuolat įjungtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 01 29, 22:49)
Tik dabar pastebėjau, kad mes su Aronija beveik kaimynkos  4u.gif
Nelabai, tikriausiai patogu prie tokio stalelio sėdėt  g.gif Kojų nėr kur nukišt  g.gif nors atrodo tai gražiai  bigsmile.gif

4u.gif rimtai kaimynkos! Ir is kurio tu namo?
Atsakyti
Oi, mergaitės šaunuolės, jūs tik dėkit daugiau nuotraukyčių 4u.gif Bus man idėjų savo namams blush2.gif

Bet pastebėjau iš nuotraukų vieną dalyką: kad virtuvė ir svetainė yra pakankamai didelė. Ir kai jas sujungi, gaunasi dar didesnė erdvė. O man atvirkščiai, reikia kokios įdomesnės pertvaros mažos kvadratūros butukui. Nes tą patį barą pastačius automatiškai užimama vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 01 30, 10:32)
Oi, mergaitės šaunuolės, jūs tik dėkit daugiau nuotraukyčių 4u.gif Bus man idėjų savo namams blush2.gif

Bet pastebėjau iš nuotraukų vieną dalyką: kad virtuvė ir svetainė yra pakankamai didelė. Ir kai jas sujungi, gaunasi dar didesnė erdvė. O man atvirkščiai, reikia kokios įdomesnės pertvaros mažos kvadratūros butukui. Nes tą patį barą pastačius automatiškai užimama vieta g.gif

zinai, maciau visai idome pertvara, as tokios norejau bet vyrelis turejo kitoke vizija.... is gipskartonio padaryti petvara lyg lentyna, t.y. su ertmem. Petvara dekoruotum, o i angas pasistatytum, ka nors grazaus... na nezinau ar as cia aiskiai ka nors pasakiau blush2.gif Arba visai neskirk virtuves, tiesiog virtuves ir svetaines baldus bandyk suderinti ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Limcamca, kokio dydžio tavo svetainė- virtuvė?
Atsakyti
Bendrai bus kažkur apie 27 kvadratai. Esmė tame kad viena siena vien langai, t.y. pertvaros iš tos pusės nepastatysi. ax.gif

Ačiū mergytės, jūs tik nuotraukytes dėkit, gal kad rasiu. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Bet jūs man pasakykit,ar jūs už baro sėdit ?
Man atrodo jis labiau dekoratyvinis..
Jei yra valgomasis stalas,tai aš mieliau renkuosi jį,o už už baro nebent tik trumpam prisėdu.
Aš savo naujojo buto viziją matau tokią:
Pakankamai didelė virtuvė - valgomasis ir atskirai svetainė.
Jei ateis svečių ir aš juos norėsiu pavaišinti pietumis,mes jaukiai įsikursime virtuvėje prie valgomojo stalo (virtuvė bus erdvi ir graži biggrin.gif ) ,aš nebūsiu atskirta nuo svečių,jei ką ir nebūsiu spėjus pagaminti.
Nes man nelabai patinka valgyti iš lėkščių su peiliu ir šakute prie žurnalinio staliuko svetainėje biggrin.gif Tuo labiau ,kad man patinka tokie žemučiai,japoniško stiliaus biggrin.gif
Jei svečius vaišinsiu kava ,tai jie patogiai įsitaisys svetainėje,o aš neilgai užtruksiu virtuvėje, kol užvirs vanduo smile.gif.

Ir nei kvapų, nei garsų, nei neplautų puodų
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 05 vasario 2006 - 19:42
QUOTE(Frosted @ 2006 01 28, 16:51)
O man virtuve, sujungta su svetaine - patogiausia thumbup.gif  Gamini valgyt, žiūri su visais televizorių, bendrauji kartu, o taip būtų - visi svetainėj, o tu virtuvei... sad.gif juk nesuvarysi visų į virtuvę vien dėl to, kad tu ten kažką gamini  biggrin.gif
Dėl garsų - negi jie trukdo? Šaldytuvas veikia gana tyliai, arbatinukai kiek garsiau, bet užviria - ir viskas, kiek čia, kokios 5 minutės. Na nebent būtų su švilpuku ir tingėtum eit išjungt laugh.gif Tada jau gal trukdytų tie "virtuvės garsai".  biggrin.gif
Dėl kvapo irgi nesiskundžiu, gartraukis ištraukia kvapų didesnę dalį, tai išeina beveik tas pats, kaip atskiroj virtuvei  mirksiukas.gif

Aš taip pat už virtuvę-svetainę viename thumbup.gif Kol kas gyvenam su mažyte virtuvyte atskirta nuo kitų kambarių. Tai niekas joje nenori valgyt -nei vyras, nei vaikai... Per ankšta visiems susėsti, o jei dar reikia sukiotis tarp viryklės, spintelių, šaldytuvo, tada man trukdo tie "sėdintieji".
Antras dalykas - visi nešasi maistą į kitus kambarius (labiausiai traukia TV doh.gif ). Taigi trupinius ir lėkštes susirankiot tenka iš visų kampų.
O kai turėsim virtuvę su svetaine kartu - tai visas veiksmas tilps vienoje patalpoje - ir pabendraut su šeima galėsiu gamindama, o ir indus nurinkt bus arčiau.
Mes iškilmingų pietų neruošėm dar niekada (artimiausiu metu irgi neplanuojam persiorientuoti biggrin.gif ), tai mums ir netrūks atskiros svetainės svečiams. Pati gaminu minimaliai, todėl toks sujungtas varijantas mums geriau. rolleyes.gif

Keistai man skamba abejonės, kad virtuvės garsai trukdys svetainėje sėdintiems unsure.gif . Na, tiesiog neįsivaizduoju tokių tylių svečių, kad arbatinuko ūžimas juos trikdytų g.gif. Nebent užsiiminėtų joga biggrin.gif Juokauju, nes savo situacijoj neįsivaizduoju tokio diskomforto dėl virtuvės garsų 4u.gif

Žinoma, kad kiekvienas renkasi pagal savo gyvenimo būdą, prioritetus ir t.t. Bet prieš susiplanuojant virtuvę ir svetainę, čia perskaitytos nuomonės labai padeda 4u.gif

Atsakyti
pritariu,geras dalykas tas baras-susodinu savo chebryte,tai nors netrupina po visa nama.Pas mane yra ir valgomasis stalas ir svetaine ir virtuve kartu.Tik gaila prie valgomojo stalo negaliu priversti valgyti -jis tik kai dekoro detale.Kai ismoksiu ikelsiu nuotraukas gal kam patiks. bigsmile.gif
Atsakyti
O pagalvojat kaip sunku vyrui beziurint televizoriu istvert skanius ir apetina keliancius kvapus kurie sklis is virtuves kol jus gaminsit skanus kvapas...
Tokia virtuve tai grynas vyro kankinimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judoas: 06 vasario 2006 - 17:47
geras testas bigsmile.gif
Atsakyti