onora, indukcinė man atrodo yra ta kur pavirsius kaista tik tada kai uždedi puodą, jei nuimi iškart nekaista nu jei nušnekėjau tai taisykit. siaip manau aktualiausia gerų parametrų gartraukis. dabar pas mane ner gartraukio ir dujinė, tai šakės visai visos spinteles limpa, o ant viršaus šaldytuvo išvis bet naujam bute dėsim elektrinę, nes tokia ten ir numatyta manau griaut neverta... geriau investuokit į puikų gartraukį
na pasirodo, kad mums ar taip ar taip reik elektros galios didesnes nei 3 kw..
nes siuolaikiniai prietaisai kaip zinia ta 3 kw suma greit sudaro. du kompai, skalbianke dar kas nors orkaitei kepa.. lemputes ir uztenka kad ismustu..
tai sake vyras "dades" bent iki 7kw... arba iki 10 kad ramiau butu.. ir elektrikai rekomenduoja siaip.. tai turbut ta pacia proga lupsim ir tas dujas lauk ir desim elektrine..
lyg ir issisprende problem savaime
aciu uz komentarus:)
nes siuolaikiniai prietaisai kaip zinia ta 3 kw suma greit sudaro. du kompai, skalbianke dar kas nors orkaitei kepa.. lemputes ir uztenka kad ismustu..
tai sake vyras "dades" bent iki 7kw... arba iki 10 kad ramiau butu.. ir elektrikai rekomenduoja siaip.. tai turbut ta pacia proga lupsim ir tas dujas lauk ir desim elektrine..
lyg ir issisprende problem savaime
aciu uz komentarus:)
Truputi nesuprantu.... o tai ka tos dujos riebalus isnesioja po virtuve? ..... koks skirtumas elektrine ar dujine vyrykle... taigi puodas uzverda garuoja, garuoja keptuve su aliejumi..... bet kokia dek vyrykle, svarbu gartrauki gera isigyti ir psio.....
Ziurint is sveikatos puses, elektrine kaitlente yra sveikiau nei dujine. Dujine vistiek isskiria kazkiek kenksmingu medziagu, ypac kaip kai kurie zmones dar sugalvoja pasisildyti virtuve su dujom
QUOTE(*Džela* @ 2005 04 06, 16:17)
Ziurint is sveikatos puses, elektrine kaitlente yra sveikiau nei dujine. Dujine vistiek isskiria kazkiek kenksmingu medziagu, ypac kaip kai kurie zmones dar sugalvoja pasisildyti virtuve su dujom
Sveikatos poziuriu tai nezinau ar elektra kaitinasi ar dujos kas sveikiau.... bet man keistai nuskambejo, kad jeigu dujos tai riebalai visur seda, jeigu yra gartraukis tai ta lipni mase ant gartraukio nuseda......
Siaip reguliarus virtuves valymas apsaugo nuo didelio riebalu sluoksnio ........ turint elektrine ar dujine vyrykle puodas ikaista tiek pat, tiek pat garuoja ir jeigu gartraukis silpnas analogiskai nevalant virtuves tiek turint elektrine tiek dujine riebalu neisvengsite
QUOTE(Saga @ 2005 04 06, 15:24)
Sveikatos poziuriu tai nezinau ar elektra kaitinasi ar dujos kas sveikiau.... bet man keistai nuskambejo, kad jeigu dujos tai riebalai visur seda, jeigu yra gartraukis tai ta lipni mase ant gartraukio nuseda......
O as tikrai zinau, kad sveikatos poziuriu sveikiau - elektrine
QUOTE(Saga @ 2005 04 06, 15:09)
Truputi nesuprantu.... o tai ka tos dujos riebalus isnesioja po virtuve? ..... koks skirtumas elektrine ar dujine vyrykle... taigi puodas uzverda garuoja, garuoja keptuve su aliejumi..... bet kokia dek vyrykle, svarbu gartrauki gera isigyti ir psio.....
Jei turi namuos dujinę viryklę, uždėk ant jos puodą su vandeniu, atsuk ugnį taip kaip laikai, kai nori, kad užvirtų greitai, ir pabandyk atplėšus skiautelę polietileninio maišelio palaikyti prie puodo šono, nepriglausdama. Pamatysi, kad skiautelė pradede lydytis. Tas pats darosi ir su iš keptuvės ar puodo išgaruojančiais reibalais. Ir tas prie puodo šono kylantis karšto oro srautas dar papildomai pakelia juos aukštyn. Gali po to tą patį išbandyti su elektrine virykle ir pamatysi skirtumą.
dujos kaip prduktas pacios degdamos isskiria riebala be jokiu puodu jos riebaluoja
butent--aciu gerbera ir aifa--tiksliai paaiskinot..
gal ten reiktu ne riebalais vadint o kazkaip kitaip kad aiskiau butu.. bet esme ta pati..
degdamos dujos isskiria negeru dalyku ir psio..
gal ten reiktu ne riebalais vadint o kazkaip kitaip kad aiskiau butu.. bet esme ta pati..
degdamos dujos isskiria negeru dalyku ir psio..
draugė turi tokį butą labai patogu, kol dar sukiojiesi virtuvėje, o svečiai svetainėje vynelį gurkšnoja - nepalieki jų vienų
o dėl nesuplautų indų - indų plovyklė yra neblogas išradimas
na aš už, ir pas mus namas suprojektuotas taip, kam bereikalingos sienos - daugiau erdvės
o dėl nesuplautų indų - indų plovyklė yra neblogas išradimas
na aš už, ir pas mus namas suprojektuotas taip, kam bereikalingos sienos - daugiau erdvės
Man nepatinka virtuvė kartu su svetaine , nes tai tikriausiai patogu tik tiems kurie daro valgyti vieną kartą per savaitę. Kai turi šeimą ir reikia virti, kepti ir t.t. garai visi eina į svetainę - nieko gero.
As nieko pries,kad virtuve butu artu su svetaine.Ir kaip cia buvo pasisakiusios,galima ir su sveciais pabendrauti,ir vaikus paziureti,o garu surinktuva reikia pirkti galinesni.Pvz;pas mus toks galingas ,kad jeigu buna praviros durys (lauko)tai kai ijungi tas duris uzdaro. [IMG]
http://www.snugglepi.../ezb/119225.png[/IMG]
http://www.snugglepi.../ezb/119225.png[/IMG]