gavom naują kėdę spec.
įdėjau naujų foto galerijon su kėde, pažiūrėkit kas norit, gal ir jum patiks.nemokamai davė spec technika
laba visoms,
musu maziuke vel su temp..... tik sykart tfu tfu lengvesne forma, bet koscioja... virusiuka pasigavo kazkoki...
Jooo kede tai liuksiska. LAbai coool. MAze irgi tokia turi, nepamainomas dalykas.
musu maziuke vel su temp..... tik sykart tfu tfu lengvesne forma, bet koscioja... virusiuka pasigavo kazkoki...
Jooo kede tai liuksiska. LAbai coool. MAze irgi tokia turi, nepamainomas dalykas.
Ruste, kėdė tikrai tinka kažkaip, bet griozdas jinai, ane?
varlele, laikykites ir nepasiduokit
o dėl siaubutės neturiu ką pasakyt, pati pasirinko tokį kelią ir jinai mūsų vis tiek iki galo nepriėmė, kaip suprantu...
MELONIJA, o jūsų kažkaip neatsimenu
varlele, laikykites ir nepasiduokit
o dėl siaubutės neturiu ką pasakyt, pati pasirinko tokį kelią ir jinai mūsų vis tiek iki galo nepriėmė, kaip suprantu...
MELONIJA, o jūsų kažkaip neatsimenu
Varlele, kas cia dabar per ligos? Nagi, susiimkit ir sveikit!
Julieta, super darbeliai tavo, siek tiek veliau noreciau tokiu i plaukus.Padarysi? parduosi?Prasau
Julieta, super darbeliai tavo, siek tiek veliau noreciau tokiu i plaukus.Padarysi? parduosi?Prasau
Labutis
Mums dar penkios dienos reabilitacijos, o po to jau tikiuosi, kad galėsim lėkt tik susirūpinau o kaip pažinsiu aš jus ?
QUOTE(dzeuse @ 2007 10 01, 16:06)
Vaidusiuke,kaip tik pagalvojau apie jus siandien,kada vaziuosit..
As siandien jau baigiau tvarkyti popierizmus,kita pirmadieni maunam i "Gintara".
As siandien jau baigiau tvarkyti popierizmus,kita pirmadieni maunam i "Gintara".
Mums dar penkios dienos reabilitacijos, o po to jau tikiuosi, kad galėsim lėkt tik susirūpinau o kaip pažinsiu aš jus ?
na jeigu jau JulieTos darbeliai kam patiko, gal patiks ir manieji...paraše yra galerija...
mes važiuojam į "Pušyno kelią" spalio 4 dieną.
mes važiuojam į "Pušyno kelią" spalio 4 dieną.
Labutis, mes tai irgi turim tokia pacia darbo kedute, super, ji visai ne griozdas ir begalo patogi. Mazoji ja ir pastumdo uz rankenos, tipo vaiksto "viena" ir galima ja atsivezti, kad ir i virtuve, kol ruosi valgyti ji kramto viska is eiles
Darzelyje pasiule is tos pacios technikos, pasiimti vaikstyne, skirta specialiai mokytis vaikscioti. Labai neblogas dalykelis. Ruste, gal ir tavo panelytei tokia praverstu. Istatai ten vaika, toks lankas prisiverzia, niekaip neiskrisi ir nei sestis nei tupti negali, tik su pilvu vaikas ja stumia ir juda i prieki. Darzelyje ja pabandem, panaudojom. Tai dabar kineziste pasiule ja uzsirasyti ant savo vardo ir palikti grupeje, kad panelyte galetu mokytis vaikscioti. Pasidomek spec.technikoj.
Tiesa, Ruste, maciau foto kaip sedi Brigita keduteje, neteisingai. Mus kineziste paprotino, kad vaiko kojos jokiu budu negali "kabeti". Pareguliuok kojyciu atrama, kad jos butu sulenktos per kelius ir tvirtai remtusi. Sorry uz pamokymus
Kaip jums sekasi ivedineti lamiktali? Ar neberia?
Vaivorykste, zinau, kad jau klausiau, bet pasikartosiu, po kiek mg jus geriat Lamiktali?
JulieTa, kaip tavo brangenybe? kaip po tu komu jai sekasi?
Darzelyje pasiule is tos pacios technikos, pasiimti vaikstyne, skirta specialiai mokytis vaikscioti. Labai neblogas dalykelis. Ruste, gal ir tavo panelytei tokia praverstu. Istatai ten vaika, toks lankas prisiverzia, niekaip neiskrisi ir nei sestis nei tupti negali, tik su pilvu vaikas ja stumia ir juda i prieki. Darzelyje ja pabandem, panaudojom. Tai dabar kineziste pasiule ja uzsirasyti ant savo vardo ir palikti grupeje, kad panelyte galetu mokytis vaikscioti. Pasidomek spec.technikoj.
Tiesa, Ruste, maciau foto kaip sedi Brigita keduteje, neteisingai. Mus kineziste paprotino, kad vaiko kojos jokiu budu negali "kabeti". Pareguliuok kojyciu atrama, kad jos butu sulenktos per kelius ir tvirtai remtusi. Sorry uz pamokymus
Kaip jums sekasi ivedineti lamiktali? Ar neberia?
Vaivorykste, zinau, kad jau klausiau, bet pasikartosiu, po kiek mg jus geriat Lamiktali?
JulieTa, kaip tavo brangenybe? kaip po tu komu jai sekasi?
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 10 02, 08:37)
Labutis
Parašyk man i AŽ savo telefono numerį,aš parašysiu savąjį
Mes pirmiau nuvyksim,kai jūs atvažiuosit,parašysi man žinutę,kuriam kambary esat,mudu su Airidu ateisim i svečius ir susipažinsim
Papildyta:
Beje,"liepsnelių" albume yra mūsų nuotraukų,gali pažiūrėti kaip maždaug atrodom..
QUOTE(Domicele @ 2007 10 02, 12:33)
žinau, kad neteisingai, ale gi pyksta jei bandau kojas fiksuoti
dabar uždėjau kojų lentynėlę atgal, ir maunu įtvarus, o jojų nefiksuoju.tada sėdi ir nepyksta.
JulieTA,MELONIJA-TAI MAMULEAISTULE,PASIKEICIAU VARDA
QUOTE(JulieTa @ 2007 09 30, 10:04)
Vaivorykste,
Agniete, Greisi, Stela, Aistule dar atostogaujat?
dar kazka norejau klaust, ale kaip visada
o tu Ruste mane nustebinai, kad atonines - ataksines formos tik 1proc. vaiku...
Agniete, Greisi, Stela, Aistule dar atostogaujat?
dar kazka norejau klaust, ale kaip visada
o tu Ruste mane nustebinai, kad atonines - ataksines formos tik 1proc. vaiku...
Labukas visoms ...Pas mus atostogos istisus metus,juk nedirbu ...Buvau su vaikais islekusi porai dienu,o siaip uzsuku as cia,tik kazkaip nesiraso...pas mus viskas po senovei...tikiuosi neislys kokia nesamone...vis pagalvoju kaip gerai butu,kad po metu nuimtu tuos vaistukus...
kaip jums po tos komos???Kas geriate convulexa ar jums i pabaiga gerai lasa?
labukas visiems
Pas mus atostogos irgi be pertraukos karaliaujam kaime, tarp nukritusių lapų ir rudeninių uogų , džiaugiamės gražiu rudenėliu...... Tik šiandien jau ne kokia diena. Šiaip viskas gerai. Skaičiuojam penktą mėnesį be priepuolių, meldžiuos kad tik jų daugiau nebūtų, gal vis tik tiko mums Lamiktalis.
*GREISI*, mes geriam Convulex, kažkaip ir mums sunkiai laša tie lašiukai netgi iš pilno buteliuko.
Pas mus atostogos irgi be pertraukos karaliaujam kaime, tarp nukritusių lapų ir rudeninių uogų , džiaugiamės gražiu rudenėliu...... Tik šiandien jau ne kokia diena. Šiaip viskas gerai. Skaičiuojam penktą mėnesį be priepuolių, meldžiuos kad tik jų daugiau nebūtų, gal vis tik tiko mums Lamiktalis.
*GREISI*, mes geriam Convulex, kažkaip ir mums sunkiai laša tie lašiukai netgi iš pilno buteliuko.