Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Domicele @ 2007 09 29, 19:50)
o kaip Ruste tau paciai atrodo? ar supranta Brigitukas tavo kalba ar ne?

nepasakyčiau, kad labai nustebau išgirdus šitą diagnozę VCP, nebebaisu jau man niekas...na gal vėžys būtų jau per daug, bet šiaip, realiai suprantu padėtį.geriau žinoti ir padėti, negu nedaryti kažko , kas galbūt sustiprintų vaiko raumenis ar panašiai.
dėl kalbos tai paskaičiau, kad alalija nėra taip jau visam laikui.kalba sutrinka, atsilieka, bet vaikai kalba.
Brigita supranta , kad valgysim, supranta, kad ją kviečiu, žiūri į mane kalbinama.na atslikimas yra, tik kiek ten to supratimo aš net ir nežinau
Atsakyti
Sveikinu ,Ruste, uz optimizma! Saunuole, kad ir sunkiu metu valdai situacija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif As irgi, kai isgirstu diagnoze, tai iskart pagalvoju, ar isgydoma ir kokiu geriausiu rezultatu galima pasiekti.O po to aisku buna ir asaru... Sako, jei tikesi geriausiu, tai ir turesi ax.gif
O as noriu linksmiau pakalbeti. Va , buvom siandien Varenoj, grybu sventej.Nuostabi svente smile.gif Tai ten taip zmones jai ruosesi , taip skubejo , kad paskutine diena isdaze suoliukus. Mes aisku ant ju atsisedom. taigi zaliais uzpakaliais grizom prie masinos. O ten draugai is Vilniaus irgi atejo su tokiais paciais natiurmortais lotuliukas.gif Taigi kiek dar zmoniu vareniskiai pazenklino - nezinia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykštė: 29 rugsėjo 2007 - 21:44
Vaivorykste, thumbup.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Agniete, Greisi, Stela, Aistule dar atostogaujat? g.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif

dar kazka norejau klaust, ale kaip visada doh.gif
o tu Ruste mane nustebinai, kad atonines - ataksines formos tik 1proc. vaiku... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 30 rugsėjo 2007 - 09:05
biggrin.gif biggrin.gif
oioioioi Vaivorykste.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na ir juokiausi del tu zaliu jusu uzpakaliuku..... Galesit sakyti, kad taip grybus rinko, kad nes uzpakaliukai pazaliavo.... geras... lotuliukas.gif cia geriau nei su tais sauksteliais....
Neitiketina, turbut norejo, kad visi grybus rinktu, o ne ant suolu sedetu, arba grybus pirktu....
Geru graziu dienu visiems ir nieko kito nelieka, kaip tiketis, jog tos visos ataksines formos isgaruos.
Ar ne tiesa???
Atsakyti
Juokas juokais, bet , kad rupke neissivalo g.gif Bet nera to blogo... Naujus rubus nusipirksiu, garderoba atsviezinsiu yess.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 09 30, 10:04)
[o tu Ruste mane nustebinai, kad atonines - ataksines formos tik 1proc. vaiku...  unsure.gif

nugi inete perskaičiau unsure.gif ne pati sugalvojau
Atsakyti
Labas rytas, visoms ir visiems biggrin.gif

gero pirmadienio, šilto ir nuostabaus mirksiukas.gif

Atsakyti
Deja,žemaitijos regione,pirmadienio rytas apsiniaukęs,šaltas..,gulim su Airidu dar lovoj..,bet reikės jau keltis,važiuosiu pabaigti popierizmų tarkyti dėl sanatorijos..
Atsakyti
Aukstaitijoj irgi oras nekoks.........
Mamos,o man labai parupo,kur SIAUBUTE dingo?Kodel ji nieko nebeparaso,net liepsnelese foto ju neber??????????Gal as cia ka praleidau? g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Plungėj irgi apniukus ax.gif , ketvirtadienį važiuojm į Vilnių merginai gipsą imti šalin, o jau tada ir apie sanatoriją galėsim galvoti, Dzeuse kada jūs važiuojat ax.gif

Visiems sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Vaidusiuke,kaip tik pagalvojau apie jus siandien,kada vaziuosit..
As siandien jau baigiau tvarkyti popierizmus,kita pirmadieni maunam i "Gintara". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 10 01, 13:43)
Aukstaitijoj irgi oras nekoks.........
Mamos,o man labai parupo,kur SIAUBUTE dingo?Kodel ji nieko nebeparaso,net liepsnelese foto ju neber??????????Gal as cia ka praleidau? g.gif

siaubutė, manęs paprašė ištrinti ją iš mūsų sąrašo, išimti nuotraukas iš galerijos.
girdėjau, kad jos berniukui nelabai gerai.matyt ji negaudavo to, ko tikėjosi iš mūsų temelės, va ir nusprendė palikit mus.čia jos sprendimas buvo toks verysad.gif
Atsakyti