sita pasalpa skiriama esant soc remtinai seima. o jei gaunam invaliduma, vadinasi tokuios seimos esant. ta pasalpa duodama beveik visiems (taip sake moteris, kuri mane informavo)
manau skambinkit, it paklauskit apie vienkartine pasalpa auginant neigalu vaika. siaubute, manau ne apie ta pasalpa kalbi...
manau skambinkit, it paklauskit apie vienkartine pasalpa auginant neigalu vaika. siaubute, manau ne apie ta pasalpa kalbi...
Aš kitą savaitę planuoju ten nueiti ir sužinosiu viską.
Neduos tai neduos gi pabandyti galima.
Čia kaip ir su sauskelnėm, priklausė, o neėmėm, o kaip užklausėm, tai jo, sako, priklauso .
Čia gi niekas nepasako, kad galima tokias pašalpas gauti, reikia patiem ieškoti.
Čia kaip ir su sauskelnėm, priklausė, o neėmėm, o kaip užklausėm, tai jo, sako, priklauso .
Čia gi niekas nepasako, kad galima tokias pašalpas gauti, reikia patiem ieškoti.
Soc. remtina-tai kaip Rustė sako, kad skaičiuoja pagal pajamas ir kiek tenka vienam. Bet soc. remtina ir kad gaunam invalidumą -ne tas pats manyčiau...
Gal ir ne šitaip vadinasi pašalpa, bet kažkoks įstatymas visiems vienas turi būti, jie visos savivaldybėse gali skirti...O gal čia tik Vilniaus savivaldybėje?
Gal ir ne šitaip vadinasi pašalpa, bet kažkoks įstatymas visiems vienas turi būti, jie visos savivaldybėse gali skirti...O gal čia tik Vilniaus savivaldybėje?
manau visos savivaldybės duoda visi vaikai neįgalūs vienodai turi gauti.kam jūs priklausote?Kaunui ar Vilniui?
reikia pasiklausti, nes man leipė kreiptis pagal gyvenamą vietą į seniūniją.
reikia pasiklausti, nes man leipė kreiptis pagal gyvenamą vietą į seniūniją.
Kaišiadorių raj. savivaldybės Socialinės pagalbos tarnyba
Geležinkeliečių takas 9,
56120 Kaišiadorys Kristina Suslavičiūtė
(8~346) 6 00 13
kspt@takas.lt
visas sąrašas per visą Lietuvą
Geležinkeliečių takas 9,
56120 Kaišiadorys Kristina Suslavičiūtė
(8~346) 6 00 13
kspt@takas.lt
visas sąrašas per visą Lietuvą
QUOTE(siaubute @ 2007 12 30, 10:59)
Adomui vėl juodas priepuolių metas.Vakar pabuvom reanimacijoj. Kam sutapdavo mūsų blogieji periodai, būkit atidesnės ir pasiruošusios...
labai uzjauciu, siaubute
mes septynias dienas iki Kaledu prabuvom be priepuoliu, jau buvau bepatikinti stebuklu, bet deja jau trecia diena vel priepuoliuojam
QUOTE(Rustė @ 2007 12 28, 19:28)
Aš kitą savaitę planuoju ten nueiti ir sužinosiu viską.
pilnai su tavimi sutinku, jei pats neklausi, niekas nepasakys, deja taip jau yra.
Tad manu labai saunu, kad cia, jei kas ka suzino, visom paskelbia
pvz. apie sauskelnias butent siam forume ir suzinojau
p.s. uzsisakiau vaistineje ta gerimu tirstikli, sake po nauju metu atves, pabandysim
QUOTE(Domicele @ 2007 12 30, 15:50)
pilnai su tavimi sutinku, jei pats neklausi, niekas nepasakys, deja taip jau yra.
p.s. uzsisakiau vaistineje ta gerimu tirstikli, sake po nauju metu atves, pabandysim
oi šitas daiktas fainas , tik patarimas tau, berk po truputį miltukus, nes būna susikleckuoja, ir sunkiau išsimaišo .
o mum periodaras blogas neprasidėjo , bet dėkui, žinosiu
pradėjom gerti kalcio papildą (Osteocare), nu kažkaip lyg geriau mum ir tos mioklonijos retesnės, ale nu gal tikrai anas veikia
Linkiu, kad ateinantys 2008-ieji būtų geresni, sveikesni, turtingesni!