Kad šv. Kalėdos butu sočios, o į maišus netilptų visos dovanos...
Gerų ir sveikų švenčių....
Su Sv.Kaledom.
Ramibes ir istvermes visiems.
Ir tegul sie metai prasmenga skradziai katu su savim nusinesdamos visas musu bedas.
Merginos, gal parekomendokite neurologa Vilniuje. Mano sunui 10metu. Mes lankomes pas Kutuzova santarose. Tiesiog Trileptalio doze didina su kekvienu kitu priepoliu. Visi tirimai dariti stacionare, o papildomai tai pati ka ismanau, ta sugalvoju. Is Kutuzovos vos ne perprievarta zodi po zodzio traukti reikia. EEG kas 3men savo iniciativa, magnetinis irgi. Kaip pastebejau jus cia ir genetika tirites, ir vit D, ir vaisto koncentracija....Is kur suzinojote apie sias galimibes? Pas ka siuntima prasiti? Nes pas mano berna tik miegoEEG vos iziurima pedsaka rodo, tipo zidinine epilepsija, o tikslios diagnozes kaip ir neturim.
Aciu.
Ramibes ir istvermes visiems.
Ir tegul sie metai prasmenga skradziai katu su savim nusinesdamos visas musu bedas.
Merginos, gal parekomendokite neurologa Vilniuje. Mano sunui 10metu. Mes lankomes pas Kutuzova santarose. Tiesiog Trileptalio doze didina su kekvienu kitu priepoliu. Visi tirimai dariti stacionare, o papildomai tai pati ka ismanau, ta sugalvoju. Is Kutuzovos vos ne perprievarta zodi po zodzio traukti reikia. EEG kas 3men savo iniciativa, magnetinis irgi. Kaip pastebejau jus cia ir genetika tirites, ir vit D, ir vaisto koncentracija....Is kur suzinojote apie sias galimibes? Pas ka siuntima prasiti? Nes pas mano berna tik miegoEEG vos iziurima pedsaka rodo, tipo zidinine epilepsija, o tikslios diagnozes kaip ir neturim.
Aciu.
SVP, o pas ką jūs stacionare buvote?
man tai patinka,pas tą pačią gydytoją, nes ji mus žino, nereikia per naują pasakoti apie tą pačią ligą. Mus gydo R.Praninskienė (kiek žinau ne vien tik mus, o ir daugiau iš čia esančių). Labai gerai kalba apie Endzinienę, sako tieisog asė ji su šitom ligom, tik va ji Kaune, tačiau ir pas ją galima užsirašyti paprastai ir pakliūti tieisog konsultacijon, o jei ji nuspręstų tai ir paguldyti gali ten ligoninėn.
pas genetikus galima prašyti ir pačiai, siuntimą duos pediatrė, o užsirašyti (Santariškėse) tiesiog registratūroje galima (kažkur ankstesniam poste numeris yra). Mes pirmą kartą pakliuvom kaip gulėjom ligoninėj, ji pas mus pati atėjo, ir nuo tada bendraujam tik su ja. Mūsų genetikė yra A.Matulevičienė
man tai patinka,pas tą pačią gydytoją, nes ji mus žino, nereikia per naują pasakoti apie tą pačią ligą. Mus gydo R.Praninskienė (kiek žinau ne vien tik mus, o ir daugiau iš čia esančių). Labai gerai kalba apie Endzinienę, sako tieisog asė ji su šitom ligom, tik va ji Kaune, tačiau ir pas ją galima užsirašyti paprastai ir pakliūti tieisog konsultacijon, o jei ji nuspręstų tai ir paguldyti gali ten ligoninėn.
pas genetikus galima prašyti ir pačiai, siuntimą duos pediatrė, o užsirašyti (Santariškėse) tiesiog registratūroje galima (kažkur ankstesniam poste numeris yra). Mes pirmą kartą pakliuvom kaip gulėjom ligoninėj, ji pas mus pati atėjo, ir nuo tada bendraujam tik su ja. Mūsų genetikė yra A.Matulevičienė
Labutis
Su šventėm jus ir jūsų šeimynas , linkim visas bėdas išvyti iš namų.
Su šventėm jus ir jūsų šeimynas , linkim visas bėdas išvyti iš namų.
QUOTE(SVP @ 2007 12 26, 00:15)
Aciu.
Sveika SVP, mes irgi sergame židinine epilepsija. Gydomės santariškėse pas R.Praninskienę ( o kai jos nebūna pas D.Vyšniauskienę) Gydytojos viską išaiškina, nereikia traukti už liežuvio. Esant kokiems neaiškumams visada gali pasiskambinfi ir pasiklausti. Kai dukrytei prasidėjo priepuoliai gėrėm fenobarbitalį, vėliau pakeitė Convulex, o dabar kartu su Convulex dar geriam ir Lamictal. Ačiū Dievui ir gydytojams jau tuoj bus aštuoni mėnesiai, kai nėra priepuolių (tfiu tfiu tfiu). Genetikę iš karto iškvietė į ligoninę, kai tik prasidėjo priepuoliai. Magnetinio rezonanso nedarė, nes labai dar mažytė, o be to tas tyrimas mums gydymo vistiek nepakeistų, nebent tik sužinotumėm kokie yra pakitimai smegenyse.
Sveikos, merginos.
Aciu uz informacija. Tikrai pasinaudosiu.
Stacionare gydymes pas Vysniauskiene. Tada mus paliaido be gydymo, kadangi itarinejo "rolandine", kuri praeina vaikui uzaugus (tarpkitko pag. paskutinius seminrus "rolandine" priskiriama prie genetiniu). Ir tik per paskutine miegoEEG, vaiku raid. centre, lig ir pasirode kazkoks pegsakas. Bet magnetas nieko nerodo. Tikrai eisiu pas genetikus, jai ten nieko, reiskia tikrai kazkas su mikroelementais susije, kaip as itariu nuo pat pradziu. Nes mano vaikas dar ir labai alergiskas, yra daug maisto produktu kuriu jam tiesiog pavoinga vartoti.
Aciu uz neurologu pavardes. Bandisiu jieskoti budu kaip patekti. Beje, gal kuri is minetu gydytoju be stacionaro kur kitur konsultuoja? Nes labai jau pavargom nuo ligoniniu. Butu mazesni vaikas, gal kitaip reagotu.
Aciu uz informacija. Tikrai pasinaudosiu.
Stacionare gydymes pas Vysniauskiene. Tada mus paliaido be gydymo, kadangi itarinejo "rolandine", kuri praeina vaikui uzaugus (tarpkitko pag. paskutinius seminrus "rolandine" priskiriama prie genetiniu). Ir tik per paskutine miegoEEG, vaiku raid. centre, lig ir pasirode kazkoks pegsakas. Bet magnetas nieko nerodo. Tikrai eisiu pas genetikus, jai ten nieko, reiskia tikrai kazkas su mikroelementais susije, kaip as itariu nuo pat pradziu. Nes mano vaikas dar ir labai alergiskas, yra daug maisto produktu kuriu jam tiesiog pavoinga vartoti.
Aciu uz neurologu pavardes. Bandisiu jieskoti budu kaip patekti. Beje, gal kuri is minetu gydytoju be stacionaro kur kitur konsultuoja? Nes labai jau pavargom nuo ligoniniu. Butu mazesni vaikas, gal kitaip reagotu.
QUOTE(SVP @ 2007 12 26, 19:28)
Beje, gal kuri is minetu gydytoju be stacionaro kur kitur konsultuoja? Nes labai jau pavargom nuo ligoniniu. Butu mazesni vaikas, gal kitaip reagotu.
manau visos dirba privačiai , bet tyrimų tai tau nepadarys kai kurių.
tarkim Grybo gatvėj darytumėte tyrimus, EEG, tai čia gi kainuotų kiek , o kitos gydytojos dirba privačiose klinikose irgi neturi galimybių tarkim kraujo ištirti, o ligoninėje padaro viską.
taigi galima negulėti ten, ryte atvažiuojat apie 8h, pabūnat iki gydytojos vizitacijos, ir net pietų nevalgę galite važiuoti namo (nors ir neleidžia taip , bet mes tai negulėdavom , slapta, po pietų važiuodavom namo .). beto jei tik tyrimam tai ten per 3d padaro viską, nebent gydymą koreguoti sugalvotų, tai tada būna laiko ilgiau ir stebi.
[quote=Agnietė,2007 12 26, 09:35]
Sveika SVP, mes irgi sergame židinine epilepsija.
Agniete, sveika.
Norejau paklausti del to zidinuko. O jums ta zidini surado? Bent yra kokia teorija kas per daiktas, is kur atsirado?
Ruste, aciu. Matau, esi pilna informacijos. Ot, kad kas tada, pries 9metus, galetu ka patarti........Bet kiek zinau ir dabar, jai vaikas nuo karsciavimo traukulioja, nelabai skuba gydyti. O dazniausiai, kaip nete perskaiciau, tai buna savoskas "paliaidimo mehanizmas", kuris gali sugadinti visa gyvenima, jai negydyti.
Agniete, sveika.
Norejau paklausti del to zidinuko. O jums ta zidini surado? Bent yra kokia teorija kas per daiktas, is kur atsirado?
Ruste, aciu. Matau, esi pilna informacijos. Ot, kad kas tada, pries 9metus, galetu ka patarti........Bet kiek zinau ir dabar, jai vaikas nuo karsciavimo traukulioja, nelabai skuba gydyti. O dazniausiai, kaip nete perskaiciau, tai buna savoskas "paliaidimo mehanizmas", kuris gali sugadinti visa gyvenima, jai negydyti.
QUOTE(SVP @ 2007 12 26, 23:53)
[Ruste, aciu. Matau, esi pilna informacijos. Ot, kad kas tada, pries 9metus, galetu ka patarti........Bet kiek zinau ir dabar, jai vaikas nuo karsciavimo traukulioja, nelabai skuba gydyti. O dazniausiai, kaip nete perskaiciau, tai buna savoskas "paliaidimo mehanizmas", kuris gali sugadinti visa gyvenima, jai negydyti.
čia visos turi ką papasakoti , nes visokių dalykų yra nutikę visom, visos perėję per kelis gydytojus, tik keliem laimingiem vaikučiam padeda pirmieji parinkti vaistukai (tfu tfu tfu, kad tik padėtų ir toliau )
o dėl temperatūros, tai mano dukrai medikai liepė numušinėti jau nuo 37,5 ir neleisti kilti, aišku būna, kad nematau, netikrinu gi nuolat temperatūros, o jei pakyla naktį tai ir iki 39,5 būna
nors pastebėjau, kad būtenant mum su temperatūra niekda nebūna traukulių, bet visgi gydytojai sako, kad labai provokuoja, todėl ir klausau ir neleidžiu temperatūrai kilti .
bet dar vienas dalykas man įdomu .šiaip febriliniai traukuliai (kur nuo aukštos temperatūros būna) nesusiję su epilesiniais, jie kitos kilmės, tai kaip čia pas jus gaunasi?
reikia jum gultis manau normaliem tyrimam, kad surašytų normalią diagnozę, paskirtų gal gydymą kitokį, nes toks įspūdis, kad apleistas gydytojų vaikiukas tavo nei tyrimai nei niekas normaliai iki galo nepadaryti. bet čia tik mano nuomonė tokia, atsiprašau jei įžeidžiau
QUOTE(Agnietė @ 2007 12 26, 09:35)
Agniete, sveika.
Agniete, sveika.
Konkrečios židinio vietos niekas nepasakė, nes to vizualiai pamatyti neįmanoma. Tą židinuką parodo tik EEG tyrimas. Nes kiekvieną kart kai daro EEG, kairėje smegenų pusėje rodo pakitimą tose bangelėse. O nuo ko visa tai....... Niekas irgi nežino
su šventėm visus
QUOTE(Agnietė @ 2007 12 27, 10:50)
Konkrečios židinio vietos niekas nepasakė, nes to vizualiai pamatyti neįmanoma. Tą židinuką parodo tik EEG tyrimas. Nes kiekvieną kart kai daro EEG, kairėje smegenų pusėje rodo pakitimą tose bangelėse. O nuo ko visa tai....... Niekas irgi nežino
o aš žinau, kurioje vietoje yra Brigitos židinys - kaktos dešinėje pusėje. mes kartą EEG darėmės privačioj klinikoj (pas tą pačią Praninskienę ) ir ten tyrimas toks dar papildomas buvo, kur rodė mėlynai raudonais tokiais kaip debesėliais smegenų plotus, ir pasakė gydytoja, kad kaktos srityje židinys
kaip vadinasi tyrimas tosk tai nežinau, ten kompiuteriu viskas buvo daroma.