Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 21, 23:26)
Tai as irgi tik sakau ka galvoju ir suprantu,kad musu visu atvejai visiskai skirtingi...nu as galvoju cia ir esme,kol jie guli,tai ir prakaituoja ,nuguli ta galvyte nuslenka plaukai...taip buvo su vyresniaja prakaitavo,nuslinko pakausyje,bet beveik nieko negerem ir isaugom...maziui irgi pakausis prapliko,bet rachito pozymiu tikrai nebuvo...

gera čia tema gavosi thumbup.gif
tu matai g.gif .
o mano dvyniam tai iš karto rachitą pripaišė dėl to paties (galva prapliko, atseit neramūs buvo, atseit prakaitavo rankutės, nors ką aš ten žinau,pirmi vaikai, nieko nemokėjau, viskuo tikėjau), o dar kaip dvyniai tai išviso doh.gif , sakė nuo gimimo vit D gerti duoti blink.gif

aš tai ir nežinau, gydytoja sako, ir tikiu gi. unsure.gif
bet dabar kaip ligos kitokio lygmens jau pas Brigitą tai kažkaip va įdomu pasidarė mastau.gif

Atsakyti
mums tai su tuo vitaminu D irgi visokiu fintu buvo, bet kai gulejome KMUK bvuvo iskviesta endokrinologe, sake, kad mes rachitu jau kaip ir persirgom, kazkaip ten sonkauliukai blogai suauge g.gif paklausiau ar dar reikia jo gerti, tai sake ne, tik zuvies taukus, tai varom Auksine zuvele kas ryta, laaabai jau jai patinka smile.gif padarom pertraukele menesiuka ir vel tasom blink.gif
Atsakyti
aš duodu vandeninio vit D Aquadetrim.

atdarau gėrimą, kuris labai patiko Brigitai - lietuviškas sulčių ir pieno gėrimas Fiji bigsmile.gif
beto atradau gėrimo tirštiklį, užmirštą lentynoje, patirštinau gėrimą ir išgėrėm visą pudelį!
gerė iš buteliuko dangtelio, ne iš buteliuko!nu super kaip faina, kad beveik jau gerai sekasi pagerti iš puodelio thumbup.gif
va tas gėrimas
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 23, 17:05)

atdarau gėrimą, kuris labai patiko Brigitai - lietuviškas sulčių ir pieno gėrimas Fiji  bigsmile.gif
beto atradau gėrimo tirštiklį, užmirštą lentynoje, patirštinau gėrimą ir išgėrėm visą pudelį!
gerė iš buteliuko dangtelio, ne iš buteliuko!nu super kaip faina, kad beveik jau gerai sekasi pagerti iš puodelio thumbup.gif
va tas gėrimas

Labukas,bet ,kad tas gerimas su labai daug konservantu,maniskius ant kart isberia.Nes jiems patinka tokie buteliukai,bet kai pasiskaitai,tai ten vien dazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 24, 10:14)
Labukas,bet ,kad tas gerimas su labai daug konservantu,maniskius ant kart isberia.Nes jiems patinka tokie buteliukai,bet kai pasiskaitai,tai ten vien dazai g.gif

mačiau ir aš , kad sintetika doh.gif , ale kai manoji negeria nieko, tai nors tokį...
mieliau jai močiutės kompoto duočiau rolleyes.gif

sultys iš pakelių irgi visos gi iš koncentratų doh.gif nebent vaikiškos iš stiklainiukų Frutek ar Hipp g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 23, 16:05)

atdarau gėrimą, kuris labai patiko Brigitai - lietuviškas sulčių ir pieno gėrimas Fiji  bigsmile.gif
va tas gėrimas

o kas tai per tirstiklis g.gif man irgi tai aktualu, manoji is puodelio visai nenori gerti, tiksliau nei is niekur nenori doh.gif varau kol kas vis dar su svirkstu blink.gif
Atsakyti
Laba ryta, visom mirksiukas.gif

O Atene tik piena geria doh.gif bet nors tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 24, 11:18)
mačiau ir aš , kad sintetika doh.gif , ale kai manoji negeria nieko, tai nors tokį...
mieliau jai močiutės kompoto duočiau rolleyes.gif

sultys iš pakelių irgi visos gi iš koncentratų doh.gif nebent vaikiškos iš stiklainiukų Frutek ar Hipp g.gif

nu jo...geriau negu nieko...maniskis tai daug geria ...pati padarau melyniu ,braskiu,dar idedu kriause obuoli ir kefyro,suplaku su mikseriu ir geria abu patenkinti...bet ir vandeni geria...o uogu turime visa saldikli beveik iki lubu rolleyes.gif ,tai gerai,kad jiems patinka.................
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 24, 15:19)
nu jo...geriau negu nieko...maniskis tai daug geria ...pati padarau melyniu ,braskiu,dar idedu kriause obuoli ir kefyro,suplaku su mikseriu ir geria abu patenkinti...bet ir vandeni geria...o uogu turime visa saldikli beveik iki lubu rolleyes.gif ,tai gerai,kad jiems patinka.................

thumbup.gif
Atsakyti
Tirštikis vadinasi NUTRITON (Nutricia firmos), prikau iš platintojo tiesiogiai, nors sakė, kad yra pirkti vaistinėse, bet niekur neradau. prieš perkant, pagal nuorodas, siūlyčiau paskambinti ir paklausti ar turi. Nes pusėj nurodytų vaisitinių nesuprato ko aš ieškau.

čia aprašymas yra ir nuorodos, kur pirkti.

o pakutis atrodo taip:user posted image

skonio nekeičiantis, vidurių nekietinantis gėrimo tirštinklis.padarau iki tiršto kefyro konsistencijos (gerai tirpstantis) ir duodu gerti iš puodelio.VRC logopedė pamokino, ir pasiūlė jo nusipirkti.
Atsakyti
SVEIKINAME SU ARTĖJANČIOMIS ŠVENTĖMIS!
ŠILTŲ, GRAŽIŲ IR JAUKIŲ JUMS ŠVENTŲ KALĖDŲ!

user posted image
sveikinimo sakinių pirmosios raidės slepia dar vieną staigmeną!
Atsakyti
Sveikinam su Šv. Kalėdom! kad šie metai būtų pilni džiaugsmo, pasitikėjimo, šilumos ir dar daug daug visko... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti