Labas mergaites,
Buriuke, super tavo leliukai ir torciukas toks
kaip siandiena jusu maziai jauciasi? maniskei vel priepuoliu maratonas.......jau nebeskaiciuoju .........sakau gal diena siandien kazkokia netokia nes as ir pati ziauriai blogai jauciuosi......nugara labai skauda, gal sakau ne man vienai cia taip
Domicele, negeras laikas gamtoje, Juodasis mėnulis eina iš vieno zodiako ženklo į kitą (ar kažkas panašau, neprisimenu, per BTV Kelertienė pasakojo).
mano mama naktį prastai miega, ir man nuotaika nekokia, ligos visus pažįstamus puola.
čia laikas toks, manau reikia išlaukti.
tad kantrybės tau, ir laikykis.pagerk arbatos, ar suvalgyk ką skanaus, pasipuoškit namie eglę, pažiūrėtik juokingą filmą...
mano mama naktį prastai miega, ir man nuotaika nekokia, ligos visus pažįstamus puola.
tad kantrybės tau, ir laikykis.pagerk arbatos, ar suvalgyk ką skanaus, pasipuoškit namie eglę, pažiūrėtik juokingą filmą...
QUOTE(Rustė @ 2007 12 18, 19:15)
Domicele, negeras laikas gamtoje, Juodasis mėnulis eina iš vieno zodiako ženklo į kitą (ar kažkas panašau, neprisimenu, per BTV Kelertienė pasakojo).
Ruste, tu nepataisoma optimiste
Papildyta:
vat man baisiai parupo kurgi dingo varlele
gal kas nutiko
QUOTE(Domicele @ 2007 12 19, 10:43)
Ruste, tu nepataisoma optimiste
Papildyta:
gal kas nutiko
Papildyta:
gal kas nutiko
na reikia optimizmo, kad sėdėsi ir veksi dėl savo sunkios dalios, tai niekas nepagerės.
aš gyvenu pagal tokį anekdotą:
"vyriškis sako:"na ir kas, kad nestovi, užtat kaip gražiai kabo!""
tik išverčiu į savo pusę.
na ir kas, kad Brigita nesėdi, užtat kaip gražiai guli, niekur nelenda, nelipa, galiu palikti vieną kambary ir žinau, kad nebus bėdos (nors tikrai leisčiau piešti ant tapetų, kad tik ką nors darytų, bet realybė kitokia)
na ir kas, kad ji nekalba, užtat gerai valgo, viskas jai skanu, be jokių kaprizų
ir miega gerai, ko kitos mamos pavydėti galėtų!(nors sutikčiau naktimis nemiegoti, kad tik be traukulių būtų )
ir tu atrask savo dukroje tai, ko neturi kiti, matyk tai, ką ji moka, o ne ko nemoka.
Brigitos nuostabiai dangiškos akys, jai labai tinka akinukai, ką visi iš karto pastebi, ir nemato to, kad ji neįgali.
jooo, anekdotas su gilia potekste
kalbejau su viena savo kaimyne, jos berniukas irgi dvieju metu serga epilepsija, bet jis vaiksto ir siaip, jo bukle geresne nei musu, tai ji sako, ***** nieko negaliu pasikviesti i namus, bardakas juodas, spinteliu durys virtuveje kabancios, islauzytos..........o dieve, sakau, kad man tokios bedos, as atiduociau visa nauja virtuvini kad isnarpliotu ir dar pasikviesciau, kad visi matytu
siaip tai as bandau iziureti tai ka manoji moka, o ne tai ko nemoka, bet man vis nerima kelia tai, kad ji anksciau daug daugiau visko mokejo ir ate ate rode ir "koses vire" ir niu niu niu ir buciuka duodavo ir parodydavo rankyte kur nori eiti, o dabar kuo tolyn tuo viska pamirsta ir ziauriai pamirsta, tai vat ir galvoju iki ko tai nuves
kalbejau su viena savo kaimyne, jos berniukas irgi dvieju metu serga epilepsija, bet jis vaiksto ir siaip, jo bukle geresne nei musu, tai ji sako, ***** nieko negaliu pasikviesti i namus, bardakas juodas, spinteliu durys virtuveje kabancios, islauzytos..........o dieve, sakau, kad man tokios bedos, as atiduociau visa nauja virtuvini kad isnarpliotu ir dar pasikviesciau, kad visi matytu
siaip tai as bandau iziureti tai ka manoji moka, o ne tai ko nemoka, bet man vis nerima kelia tai, kad ji anksciau daug daugiau visko mokejo ir ate ate rode ir "koses vire" ir niu niu niu ir buciuka duodavo ir parodydavo rankyte kur nori eiti, o dabar kuo tolyn tuo viska pamirsta ir ziauriai pamirsta, tai vat ir galvoju iki ko tai nuves
nu grazuole ta tavo Brigituke
blyn, bet akys tai, nu ka as zinau...........
blyn, bet akys tai, nu ka as zinau...........
QUOTE(Rustė @ 2007 12 19, 19:35)
Labukas...Labai grazios nuotraukeles dabar labai uzsikase,tai nera kada parasyti.Siaip skaitau idomia knyga,kai turesiu laiko parasysiu daugiau...ten uzsiminta apie epilepsija,kad po priepuolio reikia oda nuplauti,nes jo metu pasisalina nuodai is organizmo per oda ...
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 20, 14:15)
Labukas...Labai grazios nuotraukeles dabar labai uzsikase,tai nera kada parasyti.Siaip skaitau idomia knyga,kai turesiu laiko parasysiu daugiau...ten uzsiminta apie epilepsija,kad po priepuolio reikia oda nuplauti,nes jo metu pasisalina nuodai is organizmo per oda ...
nu aciu Dievui, nors kazkas apsireiske o tai as jau galvojau, kad cia mudvi su Ruste tik bendraujam
nu kas apie nuplovima, tai tada as savo mergaiciukes is vonios neisimciau
isivaizduokit, traukuliai kas penkias minutes...........tai kaip tada?.....nu gal cia po tokio stripraus priepuolio
idomu, o kas tai per knyga noreciau ir as paskaityti
Varlelei viskas gerai, susirašiau su ja per Skype.
neturi ji laiko parašyti
neturi ji laiko parašyti
Labutis
Brigitėlės kodėl tas likimas toks bjaurus, kad tokiegražūs vaikučiai serga
Brigitėlės kodėl tas likimas toks bjaurus, kad tokiegražūs vaikučiai serga