Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas mergaites,

Buriuke, super thumbup.gif tavo leliukai thumbup.gif thumbup.gif ir torciukas toks good.gif

kaip siandiena jusu maziai jauciasi? maniskei vel priepuoliu maratonas.......jau nebeskaiciuoju cray.gif cray.gif verysad.gif .........sakau gal diena siandien kazkokia netokia g.gif nes as ir pati ziauriai blogai jauciuosi......nugara labai skauda, gal sakau ne man vienai cia taip g.gif blink.gif
Atsakyti
Domicele, negeras laikas gamtoje, Juodasis mėnulis eina iš vieno zodiako ženklo į kitą (ar kažkas panašau, neprisimenu, per BTV Kelertienė pasakojo).
mano mama naktį prastai miega, ir man nuotaika nekokia, ligos visus pažįstamus puola.
čia laikas toks, manau reikia išlaukti.
tad kantrybės tau, ir laikykis.pagerk arbatos, ar suvalgyk ką skanaus, pasipuoškit namie eglę, pažiūrėtik juokingą filmą...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 18, 19:15)
Domicele, negeras laikas gamtoje, Juodasis mėnulis eina iš vieno zodiako ženklo į kitą (ar kažkas panašau, neprisimenu, per BTV Kelertienė pasakojo).
mano mama naktį prastai miega, ir man nuotaika nekokia, ligos visus pažįstamus puola.
čia laikas toks, manau reikia išlaukti.
tad kantrybės tau, ir laikykis.pagerk arbatos, ar suvalgyk ką skanaus, pasipuoškit namie eglę, pažiūrėtik juokingą filmą...

Ruste, tu nepataisoma optimiste tongue.gif ax.gif
Papildyta:
vat man baisiai parupo kurgi dingo varlele g.gif
gal kas nutiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 12 19, 10:43)
Ruste, tu nepataisoma optimiste tongue.gif  ax.gif
Papildyta:
vat man baisiai parupo kurgi dingo varlele g.gif
gal kas nutiko blink.gif

na reikia optimizmo, kad sėdėsi ir veksi dėl savo sunkios dalios, tai niekas nepagerės.
aš gyvenu pagal tokį anekdotą:

"vyriškis sako:"na ir kas, kad nestovi, užtat kaip gražiai kabo!""

tik išverčiu į savo pusę. lotuliukas.gif
na ir kas, kad Brigita nesėdi, užtat kaip gražiai guli, niekur nelenda, nelipa, galiu palikti vieną kambary ir žinau, kad nebus bėdos tongue.gif (nors tikrai leisčiau piešti ant tapetų, kad tik ką nors darytų, bet realybė kitokia)
na ir kas, kad ji nekalba, užtat gerai valgo, viskas jai skanu, be jokių kaprizų
ir miega gerai, ko kitos mamos pavydėti galėtų!(nors sutikčiau naktimis nemiegoti, kad tik be traukulių būtų sad.gif )

ir tu atrask savo dukroje tai, ko neturi kiti, matyk tai, ką ji moka, o ne ko nemoka.

Brigitos nuostabiai dangiškos akys, jai labai tinka akinukai, ką visi iš karto pastebi, ir nemato to, kad ji neįgali.
Atsakyti
jooo, anekdotas su gilia potekste thumbup.gif

kalbejau su viena savo kaimyne, jos berniukas irgi dvieju metu serga epilepsija, bet jis vaiksto ir siaip, jo bukle geresne nei musu, tai ji sako, ***** nieko negaliu pasikviesti i namus, bardakas juodas, spinteliu durys virtuveje kabancios, islauzytos..........o dieve, sakau, kad man tokios bedos, as atiduociau visa nauja virtuvini kad isnarpliotu ir dar pasikviesciau, kad visi matytu lotuliukas.gif

siaip tai as bandau iziureti tai ka manoji moka, o ne tai ko nemoka, bet man vis nerima kelia tai, kad ji anksciau daug daugiau visko mokejo ir ate ate rode ir "koses vire" ir niu niu niu ir buciuka duodavo ir parodydavo rankyte kur nori eiti, o dabar kuo tolyn tuo viska pamirsta ir ziauriai pamirsta, tai vat ir galvoju iki ko tai nuves doh.gif
Atsakyti
įkeliau kelias foto iš šventės darželyje.
nelabai Brigita dalyvavo, bet dvyniam patiko labai smile.gif

albumas
Atsakyti
nu grazuole ta tavo Brigituke thumbup.gif
blyn, bet akys tai, nu ka as zinau........... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 12 19, 18:11)
nu grazuole ta tavo Brigituke thumbup.gif
blyn, bet akys tai, nu ka as zinau........... thumbup.gif  thumbup.gif

jau ką turi tai turi - akis thumbup.gif
foto
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 12 19, 19:35)
jau ką turi tai turi - akis thumbup.gif
foto

Labukas...Labai grazios nuotraukeles 4u.gif dabar labai uzsikase,tai nera kada parasyti.Siaip skaitau idomia knyga,kai turesiu laiko parasysiu daugiau...ten uzsiminta apie epilepsija,kad po priepuolio reikia oda nuplauti,nes jo metu pasisalina nuodai is organizmo per oda g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 12 20, 14:15)
Labukas...Labai grazios nuotraukeles 4u.gif dabar labai uzsikase,tai nera kada parasyti.Siaip skaitau idomia knyga,kai turesiu laiko parasysiu daugiau...ten uzsiminta apie epilepsija,kad po priepuolio reikia oda nuplauti,nes jo metu pasisalina nuodai is organizmo per oda g.gif ...

nu aciu Dievui, nors kazkas apsireiske bigsmile.gif o tai as jau galvojau, kad cia mudvi su Ruste tik bendraujam ax.gif tongue.gif
nu kas apie nuplovima, tai tada as savo mergaiciukes is vonios neisimciau doh.gif
isivaizduokit, traukuliai kas penkias minutes...........tai kaip tada?.....nu gal cia po tokio stripraus priepuolio g.gif
idomu, o kas tai per knyga blink.gif noreciau ir as paskaityti blink.gif
Atsakyti
Varlelei viskas gerai, susirašiau su ja per Skype.
neturi ji laiko parašyti smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Brigitėlės wub.gif kodėl tas likimas toks bjaurus, kad tokiegražūs vaikučiai serga
Atsakyti