Labukas visoms mamytėms ir vaikučiams Kartais užsuku į šitą tėmelę. Apie savo rūpestėlius nenoriu nieko pasakoti, bet puikiai Jus visas suprantu. Kaip norėčiau, kad ateinančios šventės visiems visiems atneštų po taip trokštamą stebuklą.
Laikykimės ir tikėkim, kad viskas bus gerai
Nebesirkit smarkiai
labukas
aš irgi atėjau paskaityti kaip jaučiatės ir palinkėti daug daug sveikatytės ir stiprybės mamytėms
aš irgi atėjau paskaityti kaip jaučiatės ir palinkėti daug daug sveikatytės ir stiprybės mamytėms
QUOTE(Buriuke @ 2007 12 14, 17:01)
labukas
o mes ta pačia proga sveikiname Emilį su gimtadieniu!
ir tave sveikiname, kad nepaisant beisios ligos pasirįžai du kart tapti mama!šaunuolė!
QUOTE(Rustė @ 2007 12 14, 17:08)
o mes ta pačia proga sveikiname Emilį su gimtadieniu!
ir tave sveikiname, kad nepaisant beisios ligos pasirįžai du kart tapti mama!šaunuolė!
ačiū labai
Sveikutes,
o mano pupa susirdo visi plauciai uzia, prirase antibu
sedesim kita savaite namuose, o darze eglute turejo buti nu ka dayrsi....
JulieTa sakai, kad dirbi, o kas tuo metu ziuri tavo Atene? gal aukle kokia, ar mociute?
ir siaip labai idomu kai jus, mergaites, leidziate dienas su vaiku? man tai namuose kazkokia monotonija, mano panelyte nei akimirkos viena nebuna, net i WC einam kartu pasidaryti ka nors namuose galiu tik tada kai gryzta sunus is mokyklos, o kaip jus dar suspejate dirbti ar prie kompo pasedeti?
JulieTa sakai, kad dirbi, o kas tuo metu ziuri tavo Atene? gal aukle kokia, ar mociute?
ir siaip labai idomu kai jus, mergaites, leidziate dienas su vaiku? man tai namuose kazkokia monotonija, mano panelyte nei akimirkos viena nebuna, net i WC einam kartu pasidaryti ka nors namuose galiu tik tada kai gryzta sunus is mokyklos, o kaip jus dar suspejate dirbti ar prie kompo pasedeti?
Domicele, mes abu su vyru abu auginam dukras as rytais dirbu iki piet, o jis nuo pietu, iki nakties seneliai visi dar dirbantys... o ir siaip atene bijau kam palikt ilgiasniam laikui
Domicele, aš keliuosi 7h, išleidžiu dvynius mokyklon, tada ką nors darau (dažniausia pavalgau) kol mažoji miega, tada bunda ji, valgo, mankštinamės, ką nors veikiam (žiūrim per langą, žaislus tyrinėjam, dėliojam ką nors) ir taip iki pietų, tada grįžta dvyniai, ruošiu pavalgyti, paskui ruošiam pamokas su vaikais, vakare laukan eina, arba jeigu neinam žiūrim TV ar dar ką veikiam
tuose tarpuose brigita reikalauja dėmesio, tai vis pakeičiu žasilą, ką nors pasakoju, nešioju ją.
galima sakyti vienu metu darau daug darbų - prižiūriu forumą, tvarkau namus, bendrauju su mažąja...ir t.t....
tuose tarpuose brigita reikalauja dėmesio, tai vis pakeičiu žasilą, ką nors pasakoju, nešioju ją.
galima sakyti vienu metu darau daug darbų - prižiūriu forumą, tvarkau namus, bendrauju su mažąja...ir t.t....
QUOTE(Domicele @ 2007 12 14, 18:32)
Sveikutes,
Maniske irgi nenuejo i svente jau nuo antradienio tempa apie 40 et tos ligos... o jinai vis vemia, o jai budavo vemima priepuolio pradzia, tai su kiekvienu vemimu mano sirdis kulnuose... kolkas nieko atsilaikem ir tikiuosi atsilaikysim...
Mergaites laikykites graziu graziu ir sveiku sveiku svenciu
o mes tai ka atsikeliam, tai ir prasideda tas pats per ta pati, mazoji zaisti viena nei uz ka nenori, ir isviso sedeti nebenori, ja tik imk ir ves kur akys mato aisku as del to dziaugiuosi, bet pavargstu tai nerealiai
vyras iskeliau i darba, sunus i mokykla, o mes dvi mergaiciukesir sukame ratus po visa buta pyrmyn atgal, pirmyn atgal labai jai patinka stumdyti ta musu nauja kedute, na ta kuria ir jus turite is spec. technikos, tai galetu stumdyti ir stumdyti, jai tai savotiska atrama, saugumo jausmas, nes as jau stengiuosi einant jai rankos neduoti, o laikau tik uz kapisono. Jei kelias dienas nebuna priepuoliu (o tai laaabai jau retai kada buna) tuomet zygiuoja pati o pagrindinis musu uzsiemimas, tai zuralu "skaitymas", su zaislais tai jau visai nebenorizaisti gal pabodo, nors perku vis naujus, bet juos ignoruoja
sakau aciu dievui, kad nors sunus man padeda, o tai turbut nuproteciau.....
Papildyta:
as tai jau galvoju po nauju metu irgi gryzti i darba, taip norisi bendravimo, zmoniu......bet vat vis galvoju jei mazoji taip sirgs tame darzelyje, ta negi kas kelias savaites imsi biuleteni aisku jis priklauso ir duotu, bet kazkaip nu ka as zinau..........gal negerai........
Papildyta:
jeeeezau, kiek klaidu pridariau atsiprasau
vyras iskeliau i darba, sunus i mokykla, o mes dvi mergaiciukesir sukame ratus po visa buta pyrmyn atgal, pirmyn atgal labai jai patinka stumdyti ta musu nauja kedute, na ta kuria ir jus turite is spec. technikos, tai galetu stumdyti ir stumdyti, jai tai savotiska atrama, saugumo jausmas, nes as jau stengiuosi einant jai rankos neduoti, o laikau tik uz kapisono. Jei kelias dienas nebuna priepuoliu (o tai laaabai jau retai kada buna) tuomet zygiuoja pati o pagrindinis musu uzsiemimas, tai zuralu "skaitymas", su zaislais tai jau visai nebenorizaisti gal pabodo, nors perku vis naujus, bet juos ignoruoja
sakau aciu dievui, kad nors sunus man padeda, o tai turbut nuproteciau.....
Papildyta:
as tai jau galvoju po nauju metu irgi gryzti i darba, taip norisi bendravimo, zmoniu......bet vat vis galvoju jei mazoji taip sirgs tame darzelyje, ta negi kas kelias savaites imsi biuleteni aisku jis priklauso ir duotu, bet kazkaip nu ka as zinau..........gal negerai........
Papildyta:
jeeeezau, kiek klaidu pridariau atsiprasau
aš irgi apie darbą pagalvoju, bet prisiminus, kad per 2 mėn sanatorijos (realiai tik 24d turėjom būti), Brigita sirgo 3 kartus po 1-2 sav...nu ir kas mane tokią darbe laikys, kad riekia tiek su vaiku sėdėti?
praėjo 2 sav po ligų pabaigos ir vėl gi va mes sergam.dabar jau dvi dienas be temperatūros, ale gi vistiek skaityk savaitė niekur iš namų neinam.
va tau ir darbas
kaip pagalvoju, tai namie sėdėdama daugiau padarau.
dirbčiau, tai nei vaikai mane matytų nei su jais ką užsiimti galėčiau,grįžčiau vakare pikta ir pavargusi (man jau gana vyro tokio grįžtančio), nesąmonė...
būsiu namie iki 3m sueis Brigitai, o tada jau žiūrėsim kas ir kaip
praėjo 2 sav po ligų pabaigos ir vėl gi va mes sergam.dabar jau dvi dienas be temperatūros, ale gi vistiek skaityk savaitė niekur iš namų neinam.
va tau ir darbas
kaip pagalvoju, tai namie sėdėdama daugiau padarau.
dirbčiau, tai nei vaikai mane matytų nei su jais ką užsiimti galėčiau,grįžčiau vakare pikta ir pavargusi (man jau gana vyro tokio grįžtančio), nesąmonė...
būsiu namie iki 3m sueis Brigitai, o tada jau žiūrėsim kas ir kaip
laba diena
pasirodysim kaip vakar šventėm Emilio gimtadienį
Emilis sesei rodo žvakę
su mamyte
oi Buriuke, koks tortas Emilio
sesutė irgi kokia jau didelė, nu gražu pažiūrėti
Amelijos gimtadienis irgi ne už kalnų, lauksim ir jos nuotraukų
sesutė irgi kokia jau didelė, nu gražu pažiūrėti
Amelijos gimtadienis irgi ne už kalnų, lauksim ir jos nuotraukų