Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o, geras, tas salmas parduotuveje irgi thumbup.gif
reiks nueiti pasiziureti, gaila, kad anskciau nezinojau blink.gif buciau nevargusi su siuveja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 11 23, 11:35)
o, geras, tas salmas parduotuveje irgi  thumbup.gif
reiks nueiti pasiziureti, gaila, kad anskciau nezinojau blink.gif  buciau nevargusi su siuveja blink.gif

As irgi jau seniai galvojau, kur galima toki salma nupirkt g.gif
Tai paskui man parode Ruste bigsmile.gif Aciu Jai 4u.gif
Atsakyti
sveikos.

apie salmus kalbat, gera tema. mum pries kokius 4 men oi, kaip reikejo doh.gif guzais guzeliais pasidabinus mergina vaiksciojo. o kol kas nereikia, bet jei ziema, tai ir nuvelta gali but superine rolleyes.gif tik dar nebandziau. kai nespaudzia reikalas.

geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif Sveikos visos. Del skiepu. Mums sako, kad reikia palaukti. PAsikonsultuokit su neurologe - geriausia.
Julija, kaip Atene.... Suprantu kaip tu jautiesi.... Mes tokia (dar klaikiau atrodancia) maziuke parsivezem vasara.... procesas vyksta ilgai atstatinejimo. Nors buvo pradejusi jau vaikscioti....
Atsakyti
varelele, tai mum tas pats. nu bet ka dabar daryt? g.gif tiesiog myliu jai, ir dekoju Auksciausiajam,kad prisikele bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas,

itariu, kad mano panelyte vakar darzelyje kazkuo apsinuodijo verysad.gif gryzusi visai nevalge vakarienes ir visa nakti praveme doh.gif doh.gif paskui dar apsividuriavo doh.gif ziauru, .......o ryte sukilo tempa 38 verysad.gif guli dabar visa leisgyve, po truputi smektos su svirkstu vis ipurskiu, nu gal kaip nors ishsikapanos.

o vat apnuodytas organizmas ishkarto ishprovokavo priepuolius verysad.gif
Atsakyti
Del tu vemimu, tai pas mus darzeli tai sake lygtais rotas pradejo siaust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vivjana @ 2007 11 24, 13:13)
Del tu vemimu, tai pas mus darzeli tai sake lygtais rotas pradejo siaust  unsure.gif

o tu zalia ruta blink.gif doh.gif
nu jau kad tik ne rotas doh.gif
is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 11 24, 16:13)
o tu zalia ruta blink.gif  doh.gif
nu jau kad tik ne rotas  doh.gif
is kokio jus miesto?

Mes is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

ligoniukams sveikatytės 4u.gif mano vaikai irgi apsirgę abu sloguoja, kosėja, o mažoji dar ir su temp 38 prabudo šiandien verysad.gif
Atsakyti
labas,
ramiai be ligų praėjo savaitė sanatorijoje, tikiuosi ir kita likusioji-paskutinioji praeis ramiai, nes jau atsibodo du mėnesius tampytis per sanatorijas sad.gif

tai va tiek info iš mūsų pusės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 25, 13:03)
labas,
ramiai be ligų praėjo savaitė sanatorijoje, tikiuosi ir kita likusioji-paskutinioji praeis ramiai, nes jau atsibodo du mėnesius tampytis per sanatorijas sad.gif

tai va tiek info iš mūsų pusės wink.gif

Ruste, o tai kokioj jus sanatorijoj? Vilniuje ar kur?
Papildyta:
as tai savo panelytes siandiena nevedziau i darza, kazkokia silpna ji man atrodo, nieko nevalgo blink.gif
o dar ir sunus sianakt veme blink.gif gal tikrai koki virusa pasiciupom g.gif
Atsakyti