o, geras, tas salmas parduotuveje irgi
reiks nueiti pasiziureti, gaila, kad anskciau nezinojau buciau nevargusi su siuveja
QUOTE(Domicele @ 2007 11 23, 11:35)
o, geras, tas salmas parduotuveje irgi
reiks nueiti pasiziureti, gaila, kad anskciau nezinojau buciau nevargusi su siuveja
As irgi jau seniai galvojau, kur galima toki salma nupirkt
Tai paskui man parode Ruste Aciu Jai
sveikos.
apie salmus kalbat, gera tema. mum pries kokius 4 men oi, kaip reikejo guzais guzeliais pasidabinus mergina vaiksciojo. o kol kas nereikia, bet jei ziema, tai ir nuvelta gali but superine tik dar nebandziau. kai nespaudzia reikalas.
geros dienos
apie salmus kalbat, gera tema. mum pries kokius 4 men oi, kaip reikejo guzais guzeliais pasidabinus mergina vaiksciojo. o kol kas nereikia, bet jei ziema, tai ir nuvelta gali but superine tik dar nebandziau. kai nespaudzia reikalas.
geros dienos
Sveikos visos. Del skiepu. Mums sako, kad reikia palaukti. PAsikonsultuokit su neurologe - geriausia.
Julija, kaip Atene.... Suprantu kaip tu jautiesi.... Mes tokia (dar klaikiau atrodancia) maziuke parsivezem vasara.... procesas vyksta ilgai atstatinejimo. Nors buvo pradejusi jau vaikscioti....
Julija, kaip Atene.... Suprantu kaip tu jautiesi.... Mes tokia (dar klaikiau atrodancia) maziuke parsivezem vasara.... procesas vyksta ilgai atstatinejimo. Nors buvo pradejusi jau vaikscioti....
varelele, tai mum tas pats. nu bet ka dabar daryt? tiesiog myliu jai, ir dekoju Auksciausiajam,kad prisikele
Labukas,
itariu, kad mano panelyte vakar darzelyje kazkuo apsinuodijo gryzusi visai nevalge vakarienes ir visa nakti praveme paskui dar apsividuriavo ziauru, .......o ryte sukilo tempa 38 guli dabar visa leisgyve, po truputi smektos su svirkstu vis ipurskiu, nu gal kaip nors ishsikapanos.
o vat apnuodytas organizmas ishkarto ishprovokavo priepuolius
itariu, kad mano panelyte vakar darzelyje kazkuo apsinuodijo gryzusi visai nevalge vakarienes ir visa nakti praveme paskui dar apsividuriavo ziauru, .......o ryte sukilo tempa 38 guli dabar visa leisgyve, po truputi smektos su svirkstu vis ipurskiu, nu gal kaip nors ishsikapanos.
o vat apnuodytas organizmas ishkarto ishprovokavo priepuolius
Del tu vemimu, tai pas mus darzeli tai sake lygtais rotas pradejo siaust
QUOTE(vivjana @ 2007 11 24, 13:13)
Del tu vemimu, tai pas mus darzeli tai sake lygtais rotas pradejo siaust
o tu zalia ruta
nu jau kad tik ne rotas
is kokio jus miesto?
QUOTE(Domicele @ 2007 11 24, 16:13)
Mes is Vilniaus
laba diena
ligoniukams sveikatytės mano vaikai irgi apsirgę abu sloguoja, kosėja, o mažoji dar ir su temp 38 prabudo šiandien
ligoniukams sveikatytės mano vaikai irgi apsirgę abu sloguoja, kosėja, o mažoji dar ir su temp 38 prabudo šiandien
labas,
ramiai be ligų praėjo savaitė sanatorijoje, tikiuosi ir kita likusioji-paskutinioji praeis ramiai, nes jau atsibodo du mėnesius tampytis per sanatorijas
tai va tiek info iš mūsų pusės
ramiai be ligų praėjo savaitė sanatorijoje, tikiuosi ir kita likusioji-paskutinioji praeis ramiai, nes jau atsibodo du mėnesius tampytis per sanatorijas
QUOTE(Rustė @ 2007 11 25, 13:03)
labas,
Ruste, o tai kokioj jus sanatorijoj? Vilniuje ar kur?
Papildyta:
as tai savo panelytes siandiena nevedziau i darza, kazkokia silpna ji man atrodo, nieko nevalgo
o dar ir sunus sianakt veme gal tikrai koki virusa pasiciupom