Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Domicele @ 2007 11 21, 12:53)
na va, uzsiregistravau i Genetikos centra sausio 3d. pas Utku biggrin.gif
sake reik tik rytinio slapimo, gal ir gerai, nes kaip ten su tuo naktiniu butu, velnias zino kaip ji ten surinkti g.gif

skambinau ir i Raidos centras, sakau gal jau pamirsot apie mus ax.gif nuo rugsejo laukiam, tai vat su ta Klaipeda sunkoka blink.gif  du zmones per menesi priima, o i miesta "Klaipeda" pasirodo ieina ir Palanga Gargzdai ir visi kiti aplinkiniai meisteliai ir apylinkes.

Tai vat dabar yra pakviesta viena maza mergelike, bet ji serga, tai jei nepasveiks per savaite, tuomet vaziuosim mes blink.gif
ir noriu ir bijau bigsmile.gif

o apie Genetika tai isvis tyliu, vien jau skambinant prakaitas ispyle, tai kai vaziuosim, turbut sirdis isleks doh.gif  labai bijau blink.gif  labai verysad.gif

del to naktinio,kur renka visa nakti,taicia kitas tyrimas.Mes jo irgi dar nepasidarem,nes uzleidom tuos genetikus visai...reiks kada sugrizti...kazkaip ten man labai guma viskam tempe...... verysad.gif kraujo,net zmoniskai nepaeme,iscypino vaika...o tada ir tyrimai gali buti netikslus...klinikose,tik bakst ir viskas,net nesuverkia rolleyes.gif
Atsakyti
O mes pas Utku buvom balandzio men, ats taip ir neatsiunte, skambinu Utkui niekaip neprisskambinau, paskui kazkaip uzsimirsau, dabar vel pradesiu skambint, ale sakys kur buvot nuo balandzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 11 21, 14:03)
del to naktinio,kur renka visa nakti,taicia kitas tyrimas.Mes jo irgi dar nepasidarem,nes uzleidom tuos genetikus visai...reiks kada sugrizti...kazkaip ten man labai guma viskam tempe...... verysad.gif kraujo,net zmoniskai nepaeme,iscypino vaika...o tada ir tyrimai gali buti netikslus...klinikose,tik bakst ir viskas,net nesuverkia rolleyes.gif

va su tuo kraujo davimu tai tikrai baisu doh.gif maniškei visą pusvalandį ėmė unsure.gif ; subadė visą doh.gif .
Jos venos nekokios, bet kitur paimdavo be didesnių problemų unsure.gif
Atsakyti
nu kaip nors ta kraujuka gal suorganizuos mirksiukas.gif tikiuosi be dideliu problemu smile.gif
gerai jums vilnietems, nuvaziuoji sau bac bac ir jau tyrimai genetikos centre yra, ar raidos centro kursas praeitas, o vat kai reikia toki kelia sukarti del kraujuko ar sysiuko, biski sunkoka......ne mums zinoma, o vaikui blink.gif doh.gif ishvargsta maze per tokias keliones, paskui pora dienu kol atsipaipalioja doh.gif

apsisnargliavo mano princese doh.gif jau kogero rytoj i darza neisim schmoll.gif
Atsakyti
Domicele, genetikos centas tai poliklinika, gulėti nereikia, atvažiavai, pakalbėjai, pridavei tyrimus ir viso gero wink.gif
o tu būtinai pas Utkų nori?

o baisu ir man buvo, tačiau kaip pamačiau, kad nerealiai faina gydytoja (mobilų davė, emeilą, sakė skambinti kada reikia) tai nebaisu pasidarė, nes žinojau, kad pasakys jei ką ras, ir duos informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 21, 22:23)
Domicele, genetikos centas tai poliklinika, gulėti nereikia, atvažiavai, pakalbėjai, pridavei tyrimus ir viso gero wink.gif
o tu būtinai pas Utkų nori?

o baisu ir man buvo, tačiau kaip pamačiau, kad nerealiai faina gydytoja (mobilų davė, emeilą, sakė skambinti kada reikia) tai nebaisu pasidarė, nes žinojau, kad pasakys jei ką ras, ir duos informacijos.

mes irgi pas ta pacia genetike buvome,bet kazkiap atsibodo vis skambini ir skambini.Susitikau ja paskui Druskininkuose,tai atsimine mus jo sako reikia padaryti viska,susirasinejome...Bet norejo daryti tyrimus kuriems as nepritariau,gydytoja klinikose irgi.Tai kazkaip viskas ir pasibaige,nors noreciau,kad padarytu ten tuos likusius...o siaip kuom jie galetu padeti?bet kita karta jeigu vel kraujo nesugebes paiimti normaliai g.gif ...
Atsakyti
Del kraujo. Mums kiek kartu eme- visalaik gerai pataikydavo genetikos centre. Netgi tik as palaikydavau, o viena sesute viska atlikdavo. Gal ne ant tos pataikydavot?
O siaip pirmiausia ziuri pagal isrorinius pozymius, ligas ir tada bando nuspeti kokia tai gali buti genetine problema. Vat pagal ta itariama sindroma ir daro tyrimus kraujo, šlapimo... Kuo genetikas turi daugiau patirties- tuo lengviau atpazista ta problema.
Turiu pazistama kuri veziojo savo vaika i genetikos centra, atlikinejo visus imanomus tyrimus- nes pagal pozymius niekam nepriskyre, o gal del patirties stokos nepagalvojo.Bet va dabar kai jau virs 2 metuku isryskejo pozymiai ir paprastas endokrinologas pasake sindroma genetini. Dabar ir genetikai - aha tai tikrai gali buti sitas sindromas ir del jo vel tyrineja vaika.

Mums dėl pregabalino ta patį pasake ką ir Domicelei- kad tik virs 18 metu. Aisku galima isimties tvarka, bet net nerizikuotu duoti tokio amziaus vaikuciui. O del gabapentino - bandysim( jei dar nesuveiks sitie geriami-dar padidinti).Nors jis irgi vyresniems daugiau...bet jį galima greit ivesti ir greit nuimti. Tiesa, del Lamiktalio ir Topomaxo koncentracijų- bando su laboratorija aiskinti, pasitelkę Norvegijos autoritetus. Nu gal kada pramuš ir darys tuos tyrimus... Ir paaiškino kaip dėl koncentracijų tyrimų yra- pasirodo gamintojai vaistų išleisdami vaistus, bandydami žiūri poveikį vaistų- sustabdė priepuolius -tada veikia tokia dozė. Koncentrcijas tik vėliau pradėjo tirti- nes kiti žmonės gerdavo, o poveikio jokio. Tada kažka sumąstė, kad gali išvaryti vaistus ir koncentracija maža-reikia ją tirti. Todėl naujesnių vaistų anotacijose, net nerašo, kad reikia koncentracija tirti- tik kiek gerti...Ir nieks neužsiima tirti koncentracijų naujesnių vaistų
Atsakyti
Labukas,

idejau i Liepsneles kaip atrodo musu salmas ax.gif ir dar siek tiek fotkiu. Kol kas mums jo dar neprireike, bet kai prades savarankiskai vaikscioti, gal siek tiek pagelbes ir apsaugos, bet siaip jis ziauriai gremezdiskai atrodo blink.gif jauciu reikejo plonesni parolona deti blink.gif
Atsakyti
Domicele, visai šaunus šalmas, žiūrint kaip mažoji su juo jausis. O plonesnis parolonas gali neapsaugoti taip kaip reikėtų.

O mes pirmadienį gulamės į Santariškes tyrimams. Ir galbūt koreguos gydymą, bandys palikti tik vieną lamiktalį
Atsakyti
Salmas jusu tai labai grazus thumbup.gif Kur gavot? Mes tai nesiojom dviratininko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykštė: 22 lapkričio 2007 - 19:54
QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 11 22, 19:54)
Salmas jusu tai labai grazus thumbup.gif Kur gavot? Mes tai nesiojom dviratininko blush2.gif

mums darzelio kineziste pasiule, dave pvz ir pas siuveja pasisiuvom biggrin.gif
mazoji tai rauna ji nuo galvos su visais plaukais doh.gif nu gal paskui pripras kai reikes nesioti, dabar dar nededu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

QUOTE(Ilganosė @ 2007 11 18, 18:41)
O dabar kyla visokių klausimų. Ar jūs skiepinat savo vaikus nuo gripo, ar tai nėra rizika? Mums pediatrė rekomendavo, bet aš kažkaip abejoju.

QUOTE(Rustė @ 2007 11 18, 19:42)
mano duktė neskiepyta vaikiškais skiepais (tik gimdymo namuose ir 1mėn amžiaus).
su epilepsija negalima skiepų, labai nemažai esu girdėjusi, kad būtent po skiepo išlenda traukuliai (Stellos2003 mergaitei man regis taip yra,Stella2003 parašyk ar tikrai).
aš neskiepyčiau jokiu būdu schmoll.gif .
aš išvis netikiu skiepais nuo gripo, iš kur jie žino koks viruso tipas bus šiemet?

Taip, mano mazajai atsirado priepuoliai po DTP1+IPV1 skiepo. Tu priepuoliu padarinys - epilepsija... verysad.gif Nuo to karto mano mazajai nedaryta jokio skiepo.

QUOTE(siaubute @ 2007 11 19, 14:55)
Gal norite ir galite padėti kieno tikamas karujas:
Reikia pagalbos
"SKUBIAI REIKALINGI AFEREZINIŲ TROMBOCITŲ DONORAI !
Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Dėl papildomos informacijos skambinkite LPF "Rugutė" vadovei Editai - 8 620 69665." _________________
Reniaus istorija http://www.rugile.co...t_Reniuslt.html

Su mielu noru padeciau, bet mano kraujas RH (III)+[quote=Domicele,2007 11 20, 11:45]

Mes gyvenam po truputi... priepuoliukai pas mus vis dar kartojasi kiekviena diena po kelis kartus. Labai retais atvejais buna taip, kad per diena nebuna ne vieno priepuolio, tai tadien, man buna svente smile.gif
Vaziuosim pirmadieni pas genetine. Pries men. mazajai dare tyrimus, ziuresim, ka naujo si karta pasakys...

Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2007 11 23, 11:09)
mums darzelio kineziste pasiule, dave pvz ir pas siuveja pasisiuvom biggrin.gif
mazoji tai rauna ji nuo galvos su visais plaukais doh.gif  nu gal paskui pripras kai reikes nesioti, dabar dar nededu schmoll.gif

Man irgi patiko Jusu salmas smile.gif .
Mums irgi reikia nusipirkti salma, nes mazoji kai ropoja, arba pati prisilaikydama vaiksto (palei manieza arba lova) ir kai uzeina priepuoliukas, tai is pradziu issitempia, o po to krenta, tai reikia apsaugos galvytei. Nevisada gi suspesi pribegt. Tindi rindi parduotuvej ju yra Galvos salmas
Atsakyti