Gal norite ir galite padėti kieno tikamas karujas:
Reikia pagalbos
"SKUBIAI REIKALINGI AFEREZINIŲ TROMBOCITŲ DONORAI !
Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Prašau, padovanokite kraujo (trombocitų) Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi
Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui.
Kraujo lašeli, leiskis į kelią,
Į bet kurią mūsų jautrią širdelę,
Mes jį branginsim, saugosim, glausim,
Žinom svarbiausia - mes atsigausim...
Mielas lašeli, toks reikalingas...
Kraujo lašeli, būk gailestingas...
(Ligoniukės mama)
Dėl papildomos informacijos skambinkite LPF "Rugutė" vadovei Editai - 8 620 69665." _________________
Reniaus istorija http://www.rugile.co...t_Reniuslt.html
mano kraujas III Rh(+)
ir kraujospūdis žemas, norėjau būti donore kraujo centre, bet dėl mažo Hg nepaėmė
tikiuosi atsiras, kas galės padėti tai mažiukui
ir kraujospūdis žemas, norėjau būti donore kraujo centre, bet dėl mažo Hg nepaėmė
tikiuosi atsiras, kas galės padėti tai mažiukui
jezau, skaitau ir bliaunu....
QUOTE(Domicele @ 2007 11 19, 15:45)
jezau, skaitau ir bliaunu....
mano I+, bet irgi problemos su sveikata
As del skiepo irgi bijau, nor sman ir neurologe ir seimos gydytoja sako nereiketu bijot mum tas pries tai buve skiepai, nesukele jokiu komplikaciju
Labas mergaites,
gal kas zinote kaip uzsiregistruoti i Vilniaus Genetikos centra?
Sako geriausia kreiptis pas Utku gal kartais kas turite jo telefona?
ziuriu kuo labiau gilinuosi, tuo vis labiaus aiskeja, jog mano mergaites liga kazkokia genetine, o ne kaip as maniau nestumo metu sukeltos infekcijos padarinys........epilepsija, tai tik vienas ziedelis is visos puokstes ligu
siandien kalbejausi su darzelio gydytoja, ji man porino, kad cia pas mergaite yra kazkas igimto ir surista su genetika, todel nusprendziau kreiptis i Genetikos Centra is viska ishsiaiskinti
ziuriu kuo labiau gilinuosi, tuo vis labiaus aiskeja, jog mano mergaites liga kazkokia genetine, o ne kaip as maniau nestumo metu sukeltos infekcijos padarinys........epilepsija, tai tik vienas ziedelis is visos puokstes ligu
siandien kalbejausi su darzelio gydytoja, ji man porino, kad cia pas mergaite yra kazkas igimto ir surista su genetika, todel nusprendziau kreiptis i Genetikos Centra is viska ishsiaiskinti
QUOTE(Domicele @ 2007 11 20, 12:45)
Labas mergaites,
siap mes gavome siuntima,o paskui registravomes...
Skambinausi del kraujo davimo, bet kad ziauriai darbo laikas nepatogus : dirba iki 1h, o kas antra iki 4h. Bet reikia atvykti pries valanda. O tai kaip iseiti is darbo Ir dar i kita miesto gala varyti Ir dar niekas konkreciam vaikui kraujo nerenka, o pila i bendra fonda.
Domicele, mes gavom paprastą siuntimą iš pediatrės pas genetikus, tada registravausi pas gydytoją (mes lankomės pas Matulevičienę) per registratūrą (8-5-2365116), ir važiavom kada paskirta, ten apžiūrės tau vaiką ir pasakys, kas įtartina gal ką pamatys išoriškai, o jei ne tai padarys tyrimus.
mum daro genetinį kariotipo tyrimą, lauksim 2mėn jei užaugs chromosomos.o tada žiūrės kas ten ir kaip.
mum daro genetinį kariotipo tyrimą, lauksim 2mėn jei užaugs chromosomos.o tada žiūrės kas ten ir kaip.
Siaubute, na taip as noreciau pas Utku, bet jei galima per registratura pas ji papulti, tai jokiu problemu.
o guleti reikia genetikos centre?, ar iskarto paima tyrimus ir viskas?
ar nereikia nieko su savimi veztis?
man Endziniene sake, kad reikia surinti visos nakties slapima tyrimams
kaip jums buvo?
o guleti reikia genetikos centre?, ar iskarto paima tyrimus ir viskas?
ar nereikia nieko su savimi veztis?
man Endziniene sake, kad reikia surinti visos nakties slapima tyrimams
kaip jums buvo?
na va, uzsiregistravau i Genetikos centra sausio 3d. pas Utku
sake reik tik rytinio slapimo, gal ir gerai, nes kaip ten su tuo naktiniu butu, velnias zino kaip ji ten surinkti
skambinau ir i Raidos centras, sakau gal jau pamirsot apie mus nuo rugsejo laukiam, tai vat su ta Klaipeda sunkoka du zmones per menesi priima, o i miesta "Klaipeda" pasirodo ieina ir Palanga Gargzdai ir visi kiti aplinkiniai meisteliai ir apylinkes.
Tai vat dabar yra pakviesta viena maza mergelike, bet ji serga, tai jei nepasveiks per savaite, tuomet vaziuosim mes
ir noriu ir bijau
o apie Genetika tai isvis tyliu, vien jau skambinant prakaitas ispyle, tai kai vaziuosim, turbut sirdis isleks labai bijau labai
sake reik tik rytinio slapimo, gal ir gerai, nes kaip ten su tuo naktiniu butu, velnias zino kaip ji ten surinkti
skambinau ir i Raidos centras, sakau gal jau pamirsot apie mus nuo rugsejo laukiam, tai vat su ta Klaipeda sunkoka du zmones per menesi priima, o i miesta "Klaipeda" pasirodo ieina ir Palanga Gargzdai ir visi kiti aplinkiniai meisteliai ir apylinkes.
Tai vat dabar yra pakviesta viena maza mergelike, bet ji serga, tai jei nepasveiks per savaite, tuomet vaziuosim mes
ir noriu ir bijau
o apie Genetika tai isvis tyliu, vien jau skambinant prakaitas ispyle, tai kai vaziuosim, turbut sirdis isleks labai bijau labai