Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

Kepra rusiškai

info temoje straipsniukas dar yra.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 16, 12:11)
Kepra rusiškai

info temoje straipsniukas dar yra.

TAIP TAIP Kepra thumbup.gif thumbup.gif tiksliai thumbup.gif
sakau kazkaip Krapus primine thumbup.gif
Super Ruste, saunuole drinks_cheers.gif
Papildyta:
Siaubute, gal ka jau buvai girdejusi apie tuos vaistus?
Atsakyti
JulieTa, kai Atenukas laikosi?
Papildyta:
Stai, ka dar prisiminiau.
Klausiau Endzinienes apie MR, verta cia ji mums darytis ar ne. Ji sake, kad pasidaryti butu gerai, bet tik tam, kad zinotume viska smulkiau, kas ir kaip, bet gydymas is esmes nesikeistu blink.gif
o svarbiausia, kad KMUK siuo metu MR aparatas yra isardytas ir laukiamas naujas, tas, kuris stebetu vaikus su narkoze thumbup.gif
sake, kad pusmecio laikotarpyje jau turetu buti, vat tada mes jauciu ir pasidarysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 15, 22:27)
ir nepasakok, kad tik jum geriau būtų wink.gif

čia su tokia liga tai bet kokių porietaų pradedi paisyti, tiki, kad vaiką nužiūrėjo, bijai pasakoti, kad vėl nepasidžiaugtum per anksti  blink.gif

Vat vay bijai visko zmogus, nesgi nezinai nei nuo ko ta liga, nei kaip susirgo, nei kaip ir kada pagis doh.gif
QUOTE(*GREISI* @ 2007 11 15, 22:32)
negalvoju,kad nuo to kas keistusi...Nes mums viskas gerai,tai ir dziaugiuosiu...Tikiu,kad ir taip bus toliau...Taigi reikia parodyti,kad ta liga eina sutramdyti unsure.gif ...Bet aisku reikia klausyti savo sirdies wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal ir nesikeistu, bet... siaip kai lankiau susiejimus su epilepsija serganciu vaiku, tiksliau jau visu vyru, mamom, tai labai norejau isgirst, kad imanoma gyvent pilnaverti gyvenima sergant sita liga. Ir zinokit isgirdau bigsmile.gif nors ir buna priepuoliu, bet jie moka gyventi, kuria seimas, dirba darbus, nesedi uzsidare, mokosi, zodziu gyvena bigsmile.gif va delto man tie kursai buvo labai naudingi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivjana: 16 lapkričio 2007 - 21:51
Labas mergaites,

kazkaip keistai tylus tas musu skyrelis blink.gif

turiu toki klausimeli.....pagalbos sauksma blush2.gif
laukiam skambucio is Vilniaus Raidos centro kada galesim ten atvaziuoti, manau, kad reikes guleti kokias dvi tris savaites.....
nezinau ar as jums pasakojau apie savo beda........turiu didele problema su stuburu, negaliu savo mergaites nei pakelti, nei nesioti nei visaip kitaip su ja buti be aplinkiniu pagalbos, kasdien gyvenu ant vaistu nuo skausmo, taip, kad ir i bet kokias ligonines visada guluosi su palyda (anyta ar savo mama), kuri man pagelbeja.....Kaune tai turim giminiu, pas kuriuos gali apsistoti mano pagalbininkai, o vot su Vilnium biski yra problemu, nes nera jokiu pazystamu.......tai vat noriu jusu paklausti, gal kas zinote kur butu galima ishsinuomoti butuka, kambariuka, ar kaip nors kitaip apsistoti? skolingi neliktumem ax.gif atsiskaitysime kaip priklauso.....tiesiog nezinau kur daugiau kreiptis.....
labai nepatogu sakyti, bet jei niekur nieko nerasime, teks atsisakyti Raidos centro, o butu be galo gaila verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu prašytis į jūsų draugiją. Šitą nelemtą diagnozę turim nuo vasaros, ir jūsų skyrelį dažnai paskaitau, bet vis nerašiau-gal man dar neigimo fazė buvo, tiesiog kartais geriau apsimesti, kad niekas nepasikeitė, bet tuo juk nieko neapgausi... epilepsiją diagnozavo mažiui, jam būdavo galvos svaigimai, be griuvimų, be sąmonės netekimo, pavasarį dar čia pas jus dėl to teiravausi, pirmą kartą ligoninėj gulėjom žiemą-pakitimų nerodė, o va vasarą EEG jau rodė pakitimus. Geriam Depakiną, kol kas ramu, bet labai bijau tuo džiaugtis.Tai tokia mūsų istorija. O dabar kyla visokių klausimų. Ar jūs skiepinat savo vaikus nuo gripo, ar tai nėra rizika? Mums pediatrė rekomendavo, bet aš kažkaip abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2007 11 18, 18:41)
Sveikos, merginos. Noriu prašytis į jūsų draugiją. Šitą nelemtą diagnozę turim nuo vasaros, ir jūsų skyrelį dažnai paskaitau, bet vis nerašiau-gal man dar neigimo fazė buvo, tiesiog kartais geriau apsimesti, kad niekas nepasikeitė, bet tuo juk nieko neapgausi... epilepsiją diagnozavo mažiui, jam būdavo galvos svaigimai, be griuvimų, be sąmonės netekimo, pavasarį dar čia pas jus dėl to teiravausi, pirmą kartą ligoninėj gulėjom žiemą-pakitimų nerodė, o va vasarą EEG jau rodė pakitimus. Geriam Depakiną, kol kas ramu, bet labai bijau tuo džiaugtis.Tai tokia mūsų istorija. O dabar kyla visokių klausimų. Ar jūs skiepinat savo vaikus nuo gripo, ar tai nėra rizika? Mums pediatrė rekomendavo, bet aš kažkaip abejoju.

Sveikutė 4u.gif
Aš savo merginą skiepijau jau kelis metus, lygtai nieko, bet pradžioj bijojau.
Užsuk dažniau čia, rasi supratimą ir užuojauto ir per laiką pripranti prie tos minties ..........
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 11 18, 18:22)
labai nepatogu sakyti, bet jei niekur nieko nerasime, teks atsisakyti Raidos centro, o butu be galo gaila verysad.gif

parašyk man AŽ kas ir kaip, gal galėsim padėti wink.gif
QUOTE(Ilganosė @ 2007 11 18, 18:41)
Sveikos, merginos. . Ar jūs skiepinat savo vaikus nuo gripo, ar tai nėra rizika? Mums pediatrė rekomendavo, bet aš kažkaip abejoju.

Labas, ir džiugu, kad prisijungiste pas mus ir gaila, kad dar vieną vaikiuką aplankė šita bjaurybė, laikykitės, pasakokit kaip sekasi, klausinėkit kas domina, kas galėsim, tas padaėsim.

mano duktė neskiepyta vaikiškais skiepais (tik gimdymo namuose ir 1mėn amžiaus).
su epilepsija negalima skiepų, labai nemažai esu girdėjusi, kad būtent po skiepo išlenda traukuliai (Stellos2003 mergaitei man regis taip yra,Stella2003 parašyk ar tikrai).

aš neskiepyčiau jokiu būdu schmoll.gif .
aš išvis netikiu skiepais nuo gripo, iš kur jie žino koks viruso tipas bus šiemet?
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2007 11 18, 19:41)

Mes neskiepyti nuo 5men. Po to paskutinio skiepo ir islindo epilepsija.Mums dabar 1 ir 6men,net ir dabar gydytoja nepaneige tikimybes del skiepu itakos epilepsijai.Taigi neturime pagrindiniu skiepu,o tuo labiau nuo gripo.Juk jis kekviena meta mutuoja.Ir siaip nesamone dar tie papildomi skiepai,tai pinigu plovimas.Bet ir gydytojos protas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 18 lapkričio 2007 - 20:53
Mes tai neskiepyti nuo tu skiepu, kurie reikalingi 1.3men. (nezinau kaip jie ten vadinasi). Zodziu kaip jau pripazino epilepsija, rekomendavo susilaikyti nuo betkokiu skiepu.
Nors as kartais pagalvoju, juk panelyte lanko darzeli, ten visi vaikai neigalus keli taipogi su epilepsija ir matyt visi neskiepyti.........kaip ir padideja rizika susirgti tom baisiom ligom, nuo kuriu skypytis reikia g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ilganose, sveika prisijungus ax.gif
Domicėle, deja dėl nuomos nieko nežinau, bet reiktų paklaust gal raidos centre atsirastų vietos ir tavo mamai ar anytai. g.gif
Savo mažės nuo gripo neskiepyjau, bet mūsų daktarė sakė, kad neturėtų pakenkt g.gif O kaip ten būtų tai irgi klausimas. Mes gėrėm ribomunyl mirksiukas.gif
Ši savaitė mums paskutinė vaikščiot į raidos centrą, gruodžio 5 darysim miego EEG . Žiūrėsim koks dabar diskas bus unsure.gif doh.gif
Beje, mes jau 20 lašų convulex geriam.

Dar norėjau paklausti, gal kuri girdėjot apie tokią žolę varažolė (berods taip vadinasi blush2.gif ) g.gif Ji auga pelkėtose vietose ir sako, kad padeda stabdyti priepuolius g.gif
Atsakyti
kas liecia zoleles ir arbatas, as girdejau, kad Dievmedzio arbata taipogi labai padeda nuo epilepsijos, bobulyte man taip sake blink.gif
Atsakyti