Vajeeeee, Nuosirdus sveikinimai SIMONUI....
Ir tegu tos zarazos nebegrizta,..... :
Ir tegu tik zengia didelius zingsnius pirmyyyyn.
Ir tegu tik gauna puikias dovanas
Ir tegu tik buna didelis didelis gimtadieninis tortas
Ir dar nuosirdziausi sveikinimai Simono MAMAI ir TECIUI
Linkejimai visiems
Labutis visoms ir visiems. Smagu, kad jau nauja temelė atsidarė. Norėtūsi, kad šioje temoje kuo mažiau būtų negerumų, o daugiau linksmų dalykėlių, tokių kaip SIMONO gimtadinis. Sveikinu
Na o mes pasidarėm EEG, tai nieko blogo nerodo. Spalio 17 d. vaiko raidos centre darys miego EEG, gal ten kas nors išlys.
Padarėm pakartotinį kraujo tyrimą ( mums drebuliukai prasidėjo pernai po persirgto erkinio encefalito), tai didelis Imonuglobulinų M ir G titras, tai reiškia kad vis dar yra tiek lėtinė, tiek ūmi erkinio encefalito forma
Ketvirtadienį važiuojam pas doc. Domarkienę konsultuotis dėl to bjaurybės encefalito.
Sveikatytės visiems vaikučiams ir stiprybės jų tėveliams.
Na o mes pasidarėm EEG, tai nieko blogo nerodo. Spalio 17 d. vaiko raidos centre darys miego EEG, gal ten kas nors išlys.
Padarėm pakartotinį kraujo tyrimą ( mums drebuliukai prasidėjo pernai po persirgto erkinio encefalito), tai didelis Imonuglobulinų M ir G titras, tai reiškia kad vis dar yra tiek lėtinė, tiek ūmi erkinio encefalito forma
Ketvirtadienį važiuojam pas doc. Domarkienę konsultuotis dėl to bjaurybės encefalito.
Sveikatytės visiems vaikučiams ir stiprybės jų tėveliams.
DIDELIAUSIAS ACIU UZ SVEIKINIMUS!!!
Ir jums linkiu sveikti, augti ir grazeti
Ir jums linkiu sveikti, augti ir grazeti
o mes va po tyrimų.
EEG katastrofiškai bloga
laukiu ryt atsakymų kraujo, o tada jau spręsis kas ir kaip...
EEG katastrofiškai bloga
Labutis mamytės ir vaikučiai
Ruste namučiai , nors rudens labai nemėgstu, bet čia jia labai mielas
Vaivorykštės vaikinuką su praėjusiu gimtadieniu
nu ir ko ta zaraza nepaleidžia jūsų ???
Pas mus viskas gerai, bijau daug ir girtis
Ruste namučiai , nors rudens labai nemėgstu, bet čia jia labai mielas
QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 09 17, 17:03)
Siandien mums jau 4 metai!
Vaivorykštės vaikinuką su praėjusiu gimtadieniu
QUOTE(Rustė @ 2007 09 18, 20:12)
o mes va po tyrimų.
EEG katastrofiškai bloga
EEG katastrofiškai bloga
nu ir ko ta zaraza nepaleidžia jūsų ???
Pas mus viskas gerai, bijau daug ir girtis
sveikutes.............
Na tikrai ramu cia pas mus....
Vis stebiu savo maziu..ir man taip idomu pasidare,o jusu vaikiukai,kaip valgo?ar gerai miega?ar meilus?
o mums ir vel gelezies truksta gal kas zino koki gera patarima?nes 37lasai hemofero,man katastrofa tiek duot,o vaikui-gert.as net lyztelt tos slikstynes negaliu
Na tikrai ramu cia pas mus....
Vis stebiu savo maziu..ir man taip idomu pasidare,o jusu vaikiukai,kaip valgo?ar gerai miega?ar meilus?
o mums ir vel gelezies truksta gal kas zino koki gera patarima?nes 37lasai hemofero,man katastrofa tiek duot,o vaikui-gert.as net lyztelt tos slikstynes negaliu
Labutis,
Labai senai buvau cia beuzsukus
Buvom pasitikrinti klinikose, vaistukus padidino, nes per maza depakino doze kraujuke, o ir bangu dar vis fiksuoja kairiajame pusrutulyje, zodziu geriam po 5 ml. x 2 d. Depakino
Mergaites, labai reikia info apie sanatorijas Prasau pakomentuokit kas duoda isvykas, kiek laukti reikia, kur vaziuoja, kokios proceduros ir pan. Mes nesiruosiam vaziuoti, bet reikia visos info ir pakankamai greitai.
Buvom pasitikrinti klinikose, vaistukus padidino, nes per maza depakino doze kraujuke, o ir bangu dar vis fiksuoja kairiajame pusrutulyje, zodziu geriam po 5 ml. x 2 d. Depakino
Mergaites, labai reikia info apie sanatorijas Prasau pakomentuokit kas duoda isvykas, kiek laukti reikia, kur vaziuoja, kokios proceduros ir pan. Mes nesiruosiam vaziuoti, bet reikia visos info ir pakankamai greitai.
Vaidusiuke, aciu uz sveikinimus
MamuleAistule, kas cia per tokios gelezies dozes? Koks pas jus tada hemoglobinas? Mums Hemoferas ir su 10 lasiuku padeda. O apskritai, tai nesuprantu as su ta gelezim. Va uzpraeita menesi mano pupai sake , kad zemas hemoglobinas ir liepe duot Hemofero.Tai as uzmarsuole jo daviau per 2 menesius gal tris kartus( nesekit mano pavyzdziu ) o si menesi jau jis labai geras , nors stipriai pasiligojo mergina .Aisku , kad kiekviena diena duodavau mesos valgyt. Tai gal nuo to pasitaise
MamuleAistule, kas cia per tokios gelezies dozes? Koks pas jus tada hemoglobinas? Mums Hemoferas ir su 10 lasiuku padeda. O apskritai, tai nesuprantu as su ta gelezim. Va uzpraeita menesi mano pupai sake , kad zemas hemoglobinas ir liepe duot Hemofero.Tai as uzmarsuole jo daviau per 2 menesius gal tris kartus( nesekit mano pavyzdziu ) o si menesi jau jis labai geras , nors stipriai pasiligojo mergina .Aisku , kad kiekviena diena duodavau mesos valgyt. Tai gal nuo to pasitaise
QUOTE(knielita @ 2007 09 19, 18:31)
Labutis,
Mes su Airidu,vaziuosim spalio 9d. i Palangos "Gintara".
O tvarka tokia:
nueinu pas vaiko gydytoja,pasakau,kad norim vaziuoti;
tada ji paraso popierius ir siuncia pas reabilitologe,ji skiria mankstu,masazu,tipo,toks pirminis etapas;
atliekam tas mankstas,apie 10 proceduru,tada ji paraso,kad mankstos nepadejo,patvirtina,kad reikia sanatorijos,siuncia atgal pas pediatre;
pediatre uzpildo likusius popierius,eina pas vyr.gydytoja parasu,kad isleidzia i sanatorija;
tada lieka nueiti i 'ligoniu kasas' ir viskas.
Gal kazka pamirsau,bet atrodo,kad tokie etapai..
Nuo kitos savaites pradesiu ir as jau tuos kelius eiti..
Paprastai,pries 2 savaites pradedu tvarkyti popierius,iki isvykimo.
Mes vaziuojam su paralyziaus diagnoze.
Ir dar..kadangi vaikas silpnas,neatsparus ligoms-tai mes to pirminio etapo i mankstas nevazinejam,kad nesusirgtu iki sanatorijos,susitariam,kad musu vardu,koks kitas vaikas gales lankyti..
Jei kas dar neaisku,klausk,jei zinosiu,parasysiu.
[quote=Vaivorykštė,2007 09 19, 23:48]
hemoglobinas musu 103.nu daktaryte taip zvilgtelejo i kazkokia spargalka savo ir ramiai ispyskino-37lasai.......... tai va as nesiruosiu tiek duot,aciu mamkos,kad jus taip cia man patarimu davet
hemoglobinas musu 103.nu daktaryte taip zvilgtelejo i kazkokia spargalka savo ir ramiai ispyskino-37lasai.......... tai va as nesiruosiu tiek duot,aciu mamkos,kad jus taip cia man patarimu davet
Tai ne toks jau ir baisus tas jusu hemoglobinas, nes mes su 10- 15 lasiuku isgydem nuo 97 Sveikit.Tas hemoglobinas ilgai po truputi keliasi, bet pakyla
QUOTE(mameliukas @ 2007 09 17, 11:02)
na uzsukau ir as naujausiais namuciais pasidziaugti.
Ruste viskas super saunuole.
mamytes kur esat dariusios vaisto koncentracijos kraujyje tyrima Vilniuje? kiek kainavo? mums iki vizito pas gydytoja reikia pasidaryti. Gal mazins vaisto doze, jei ta koncentracija bus per didele.
atleiskit man kaimietei bet kaip i Liepsneles ieiti, koks slaptazodis
Ruste viskas super saunuole.
mamytes kur esat dariusios vaisto koncentracijos kraujyje tyrima Vilniuje? kiek kainavo? mums iki vizito pas gydytoja reikia pasidaryti. Gal mazins vaisto doze, jei ta koncentracija bus per didele.
atleiskit man kaimietei bet kaip i Liepsneles ieiti, koks slaptazodis
Man atrodo galima pasidaryt klinikoj "Privatus gydytojas"
Verkiu 29, 12 korpusas
darbo laikas : I - V nuo 8.00 - 19.00 val.
tel.: 272 23 53, mob.: 8 698 01859
el.pastas: privatus-gydytojas@takas.lt
Na del kainu tiksliai nezinau, nes mums daro visa laika Santariskese, o toj klinikoj kainuotu gal apie 30 Lt.
Papildyta:
Sveikiname ir mes SIMONA su TORTADIENIU !!!
Per mano mazosios ligas, tai ir as visai jau pamirsau apie gimtadieni
Na bet kaip sakoma, geriau veliau, negu niekada