Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Greisi, vat kaip tik man per az neparasei biggrin.gif O ji mūsų giminaitė biggrin.gif Dabar laukiasi leliuko ir jau atostogauja biggrin.gif
Domicele, man kaip tik visai netylu- atsiverti, paskaitai ir randi ką atsakyti. Dar mes galvojam -gal reikia į Rusiją žvalgytis? Kol kas per neta bandau su jais rasinetis, bet labai sunku- kol suspausdini rusiskai. Tai baisiai neprasiplečiu, o jie matyt is trumpo paklausimo nelabai ką supranta biggrin.gif Nes mes nebesukontroluojam priepuolių.
Pvz. šiandien Adomui vėl tik reanimacijoje priepolį nuimė. Pamiegojo, atsibudo, po parašu namo. Dabar vėl miega. Mums raidos centre liko tik du važiavimai ax.gif .

Dzeuse su sūnum jau paprastoje palatoje, po biški sveiksta, bet pats dar nevalgo- tai maitina per zondą.Ryt žiūrės ką su tais adenoidais išvešėjusiais daryti...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

as cia tik siaip uzeinu. smile.gif
Smagu, kad Airidukui geriau.

Del rusu kalbos - yra daug programeliu, kurios vercia lotyniska abecele i kirilica: renki mums iprastas raides, o jas "perdaro" i rusiskas. As naudoju online www.translit.ru . Gal kam pravers
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 11 07, 19:27)
Greisi, vat kaip tik man per az neparasei biggrin.gif O ji mūsų giminaitė biggrin.gif Dabar laukiasi leliuko ir jau atostogauja biggrin.gif
Domicele, man kaip tik visai netylu- atsiverti, paskaitai ir randi ką atsakyti. Dar mes galvojam -gal reikia į Rusiją žvalgytis? Kol kas per neta bandau su jais rasinetis, bet labai sunku- kol suspausdini rusiskai. Tai baisiai neprasiplečiu, o jie matyt is trumpo paklausimo nelabai ką supranta biggrin.gif Nes mes nebesukontroluojam priepuolių.
Pvz. šiandien Adomui vėl tik reanimacijoje priepolį nuimė. Pamiegojo, atsibudo, po parašu namo. Dabar vėl miega. Mums raidos centre liko tik du važiavimai ax.gif .

Dzeuse su sūnum jau paprastoje palatoje, po biški sveiksta, bet pats dar nevalgo- tai maitina per zondą.Ryt žiūrės ką su tais adenoidais išvešėjusiais daryti...

Parasiau tau i AZ ax.gif ......
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 11 07, 18:27)
Nes mes nebesukontroluojam priepuolių.

o ar jums neatrodo, kad tie fiziniai pratimai, mankstos, masazai, netgi logopedo uzsiemimai suaktyvina priepuoliu intensyvuma? g.gif pervargsta gi vaikai g.gif
Atsakyti
Šiaip neurologai visiems sako, kad "nesitreniruoti" esant priepuoliams. Bet...priepuoliai vis nesibaigia.Ką daryti? Tai vistiek užsiimam.Mums gerokai prieš VRC situacija pablogėjo, todėl aš nesieju su užsiėmimais. (Tik su vaistų neveikimu,gal netikimu ar smegenų būkle). O ir VRC:logopedas,psichologė, dailė,muzika-tokia rami,žaidimų programa. Jam labai patinka. 100 km kelionė irgi biggrin.gif Niekas nevirkdo per prievartą- kaip per mankštas,masažus būdavo.
Atsakyti
Julieta,Ruste, kaip Atėnė laikosi? iš komos pabudo ir kas toliau- jau namie sveikstat ar dar ligoninėje?Nieko neparašot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 11 10, 10:59)
Julieta,Ruste,  kaip Atėnė laikosi? iš komos pabudo ir kas toliau- jau namie sveikstat ar dar ligoninėje?Nieko neparašot... ax.gif

kad ir aš nelabai žinau, Julieta labai užsiėmus, kogero ir pavargusi, todėl nebedrauja daug.
aš ir nelendu, parašys pati.
kogero reikia išmokti gyventi kitaip, nes viskas labai pasikeitė pas juos po šitos komos.

kiek žinau nuo užvakar namie thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Esu dėkinga už jūsų rūpestį visoms rolleyes.gif

Taip, Atėnė Benedikta dabar yra gimus trečią kartą, ir šį kart - visai kita... rolleyes.gif kitaip žiūri, kitaip elgesi, kitaip valgo, kitaip bendrauja, kitaip miega, tiesiog kitaip... todel kiekvieną minutę bandom įsiklausyti į jos norus, pageidavimus ir t.t. mirksiukas.gif

kas liečia mankįtas, tai tikrai taip, kievienas vizitas į raidos centrą, šiaip mankštos - mum baigiasi traukuliais.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Stiprybės jums JulieTa ir norisi tikėti, kad baigsis tie košmarai jums 4u.gif

Kaži kaip laikosi Dzeusės vaikinukas ? g.gif galvoju ar tokį niką parašiau blush2.gif

Kaip sekasi visiems liepsniukams ? Tikiuosi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!
Vakar grizom namo keliom dienom,Airidas neturi temperaturos,tai isleido,nes skyrius prigrustas vaiku su virusais,sako,tuoj vel prikibs kas nors,bus pasaka be galo..

Be to,nuo stipriu antibiotiku,prisiveise nosyje,gerkleje grybeliu ivairiu rusiu,stafilokoku,streptokoku visokiu-tai negali leisti toliau antibiotiku,reikia grybus naikinti..
Veme,viduriavo vaikinas,uzsikreciau ir as-tai vakar palasino ir man skysciu..labai blogai jauciaus,vyras per diena palatoj su Airidu pabuvo,nakciai maziu buvau savo mamai palikus,siandien ziuriu,jau visai gerai jauciuos,vyras ruosiasi savaitei i uzsieni isvykti,as begsiu atsiimti savo leliuka.. smile.gif

Jeigu gerai jausis Airidas,negrisim i ligonine,jei vel kas negero islis,grisim,dar nesam oficialiai israsyti.

Adenoidus reikia operuoti,tik nelabai isivaizduoju,kaip jis pernestu ta dalyka..

Valgo vaikinas jau pats,tik gerti neiseina,pamoke sesutes kaip reikia zonda ikisti,dave i namus pora,reikes siandien jau ipilti arbatos,gaila ta slanga vaikui kaisioti,tikiuos,kad netrukus pats prades gerti..

Tai va,tokie reikalai pas mus..
Atsakyti
Sveikos mergaites, vaziuojam ketvirtadieni pas Endziniene konsultacijai
skambinau, pasakiau, kad Lamiktalis nedaro jokio poveikio priepuoliams, sake bandys ivesti Topamaksa.

Kas is jusu geriate tuos vaistukus, kokie atsiliepimai?
Sake, kad jie slopinantys?
Ar greitai isiveda?
Papasakokit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 11 12, 11:49)
Sveikos mergaites, vaziuojam ketvirtadieni pas Endziniene konsultacijai
skambinau, pasakiau, kad Lamiktalis nedaro jokio poveikio priepuoliams, sake bandys ivesti Topamaksa.

Kas is jusu geriate tuos vaistukus, kokie atsiliepimai?
Sake, kad jie slopinantys?
Ar greitai isiveda?
Papasakokit prasau  4u.gif

mes gėrėm, slopino.dabar kaip nuėmė tai atsigavo šiek tiek vaikas, stipresnė truputį pasidarė, seilės mažiau teka. buvo iki max padidinę (125mg parai) ale nepadėjo, tai keičia į lamictalį.

įsiveda greičiau nei lamictalis, pažiūrėjau savo užrašus, tai maždaug kas 2-3 dienas po 1/4 pridedinėjo iki vidutinės dozės.
paskui pagal poreikį.

Info temoje yra aprašymas, paskaityk.
Atsakyti