Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos,
prisidedu prie sveikinimų Airidui!Sveikatos noriu palinkėti, o visa kita - mylinčius tėvus jis jau turi thumbup.gif

Brigita geria Depakiną, Vigabatriną (kompensuotą Ligonių kasų) ir Lamictalį įsivedinėjam.

siaubute, apie kokius čia vaistus kalbi? g.gif kodėl manai, kad turiu tavo nr?

naujienų jokių kolkas, komoje dar.sakė amoniakas vėl kyla, kažką daktarai daryti dėl to galvoja, nes negerai, žinoma, tas yra.

o kitų nėra, matyt koncerta onkologiukam žiūri, ko tu nežiūri?
ir aš čia netyčia atklydau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 28 spalio 2007 - 21:40
Ruste, jei iš telefono ištrynei mano Nr. bet kada gali skype rasti kur rašiau- vat net paprastuose dalykuose reikia pirštą pakrutint ax.gif

Apie vaistus: gabapentinas, pregabalinas, kur straipsnyje rašyta info temoje. Ir kur berods Domicelė domavosi ar yra geriančių? man irgi tas aktualu- todėl kartoju klausimą? ar yra geriančių? Ar kalbėjusių apie juos su gydytojais?
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 10 28, 22:54)
Ruste, jei iš telefono ištrynei mano Nr. bet kada gali skype rasti kur rašiau- vat net paprastuose dalykuose reikia pirštą pakrutint ax.gif

Apie vaistus: gabapentinas, pregabalinas, kur straipsnyje rašyta info temoje. Ir kur berods Domicelė domavosi ar yra geriančių? man irgi tas aktualu- todėl kartoju klausimą? ar yra geriančių? Ar kalbėjusių apie juos su gydytojais?

Ne mes convulexa tiktai geriam....
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 10 28, 22:00)
Ne mes convulexa tiktai geriam....

Mes irgi tik convulexą ...
Nežinojau, kad tokių yra, kol neperskaičiau. Reiks savo daktarės paklausinėt g.gif
Airiduk, su gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes sveikiname Airiduka su gimtadieniu happybday.gif birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 10 28, 21:54)

aha parašysiu per skype, o tu vėl kur nors paviešinsi, sukeitus žodžius ir gausis nesąmonė
ačiū,nereikia, Julijai viską perdaviau, jei norės, parašys tau pati. malonu, kad domiesi, ir nori padėti, nors paskaičius paramos temą nesitiki, kad čia ir ten rašo tas pats žmogus

apie tuos vaistus išgirdau tik po straipsnio.niekada nekalbėjau apie juos su gydytoja
Atsakyti
Aš ta pati ir skirtingų dalykų nemaišau. Visad visiems kiek galiu tiek patariu ir padedu. Neslepiu ir negailiu nieko.Skirtingai nuo kai kurių...čia nepriimkit visos merginos asmeniškai, kam skirta -žino.

Tai Tu, Ruste, maišai savo asmeninius ir moderatorės veiksmus- ir vieną kartą Tamstai tas atsirūgs. Negali žmogus būti toks dviveidis. Dėl tos paramos akcijos- vėl uždarei?tai pratrink vėl žinutes, nes žmonės paskaitę ir nesupras kas čia prie ko. Ir dar- ar Tavo veiksmus reikia suprasti, kad Tu paramos moderatorė?

Kuriuos aš žodžius sukeičiau iš skypo? Ar norėjai, kad visą ištisai įdėčiau?- taigi dar blogiau būtų... O ir dėjau kraštutiniu atveju- kai kažkam baisiai faktų norėjosi.
Matyt labai skubėjai ištrinti, kad nesigilinai ką įdėjau iš skypo.Galim pakartot drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 10 29, 00:33)
Visad visiems kiek galiu tiek patariu ir padedu.

.........................

Siaubute, Rustė yra s-moderatorė, o tai reiškia, kad ji turi teisę tvarkytis visose temose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 29 spalio 2007 - 00:15
off topic:"Siaubute, Rustė yra s-moderatorė, o tai reiškia, kad ji turi teisę tvarkytis visose temose"
Taikliai pasakyta-"tvarkytis" lotuliukas.gif

O ką norėjot pasakyti mano citatą įdėjus: "Visad visiems kiek galiu tiek patariu ir padedu."?
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 10 29, 00:33)
Aš ta pati ir skirtingų dalykų nemaišau. Visad visiems kiek galiu tiek patariu ir padedu. Neslepiu ir negailiu nieko.Skirtingai nuo kai kurių...čia nepriimkit visos merginos asmeniškai, kam skirta -žino.

Tai Tu, Ruste, maišai savo asmeninius ir moderatorės veiksmus- ir vieną kartą Tamstai tas atsirūgs. Negali žmogus būti toks dviveidis. Dėl tos paramos akcijos- vėl uždarei?tai pratrink vėl žinutes, nes žmonės paskaitę ir nesupras kas čia prie ko. Ir dar- ar Tavo veiksmus reikia suprasti, kad Tu paramos moderatorė?

Kuriuos aš žodžius sukeičiau iš skypo? Ar norėjai, kad visą ištisai įdėčiau?- taigi dar blogiau būtų... O ir dėjau kraštutiniu atveju- kai kažkam baisiai faktų norėjosi.
Matyt labai skubėjai ištrinti, kad nesigilinai ką įdėjau iš skypo.Galim pakartot drinks_cheers.gif

nu mrginos tk ne vel doh.gif doh.gif doh.gif ....
Atsakyti
Ir mes prisidedam prie sveikinimu AIRIDUKUI happybday.gif thumb_yello.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už sveikinimus oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Deja,švęsti gimtadienio nepavyko,nes Airidas serga..,o šiąnakt ir man temperatūra pakilo-tai gulim abu.. doctor.gif
Atsakyti