Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vat tą ir turėjau omeny, kai sakiau kad blogi periodai mums sutampa. Adomui periodas prasidėj,pasivažinėjo renomobiliu- nulūžo praeitą ketvirtadienį ir vakar pabuvojo reanimacijoje.Dabar vėl pakarksėkit apie analizes kažkuri...
Atėnei ,aišku, palinkėsim labai stengtis,Julietai tikėti kad bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubute: 25 spalio 2007 - 07:30
kaip tu manai, kas tuos periodus skatina?
gal esi patebėjusi?
menulis, maistas, oras?tiesiog tam tikras laikas?(na tarkim praėjo menuo ir turi būti jau negerai)
kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 10 24, 20:35)
Taikos Jums ir ramybės.

QUOTE(*GREISI* @ 2007 10 24, 21:02)
...skelbiam taika mastau.gif ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

verysad.gif liūdnos naujienos iš pat ryto stiprybės Atėnei ir viltie Julietai ...........
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 10 25, 08:17)
Sveikos,
turiu liūdnų naujienų verysad.gif , JulieTos mergytė vėl reanimacijoj. Stiprus traukulys užklupo netikėtai, po nedidelės 2 sav pertaukos (būdavo kas mėn maždaug)... pasirodo bėda viena nevaikšto... būnant reanimacijoje užkilo baisti temperatūra 41,3 ir plaučių uždegimas pradėjo plisti labai greitai.
Jau antra para ji komoje... visi daktarai labai bijo, bet mes tikim, kad ji stipri ir atsigaus...

va tiek naujienų iš pat ryto

Labukas,
Kokios liudnos naujienos is pat ryto verysad.gif ...Dieve,kad tik viskas kuo greiciau pasitaisytu...Ruste perduok nuo musu visu Julietai,kad mes su ja kartu...Jeigu reikes kokios pagalbos...juk Vilnius netoli...
Atsakyti
O Dieve, JulieTa, stiprybes jums. Kaip baisu, net negaliu isivaizduoti verysad.gif verysad.gif
iskart pagalvoji apie savo vaika ir tada gali suvokti ka isgyvena mama verysad.gif
ziauru verysad.gif
Laikykites mergaites.....
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 10 25, 09:44)
Labukas,
Kokios liudnos naujienos is pat ryto verysad.gif ...Dieve,kad tik viskas kuo greiciau pasitaisytu...Ruste perduok nuo musu visu Julietai,kad mes su ja kartu...Jeigu reikes kokios pagalbos...juk Vilnius netoli...

žinoma parašysiu.
dabar ji išvažiavo pas ją, lauksiu sms, kaip tik ką sužinosiu, parašysiu.
ryte va man sakė, kad temperatūra nukrito, kogero antibiotikai suveikė.

žurnale radau straipsnį apie atsparią gydymui epilepsiją.
įdėsiu kiton temon, ten kur info, gal kam bus naudinga.
Atsakyti
JulieTai stiprybes. Atenei laikytis! 4u.gif 4u.gif
Kaip baisu..... verysad.gif
Kai darysit bendra analize del ligos paumejimo, mano maziuke i sia statistine imti neieina, as per daug mazai apie ja pasakoju.....internete. Be viso to daug salutiniu poveikiu yra, kurie mano zinutese neatsispindi. g.gif
Piktas musu susirasinejimas pasidare - atsiprasau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2007 10 25, 15:42)
JulieTai stiprybes. Atenei laikytis!  4u.gif    4u.gif
Kaip baisu..... verysad.gif
Kai darysit bendra analize del ligos paumejimo, mano maziuke i sia statistine imti neieina, as per daug mazai apie ja pasakoju.....internete. Be viso to daug salutiniu poveikiu yra, kurie mano zinutese neatsispindi.  g.gif 
Piktas musu susirasinejimas pasidare - atsiprasau.  schmoll.gif

Nelabai supratau ka parasei blush2.gif ...O del susirasinejimo,nu manau viskas baiges 4u.gif ...
Atsakyti
paaiskinimas.
Kadangi as pries visas isvadas apie musu maza varliuke, prasau, kad apie ja neaptarinetu kiti....tada rasiau ta, o tada ana...
Kvit. Nebeidomu piktos temos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2007 10 25, 21:33)
paaiskinimas.
Kadangi as pries visas isvadas apie musu maza varliuke, prasau, kad apie ja neaptarinetu kiti....tada rasiau ta, o tada ana...
Kvit. Nebeidomu piktos temos doh.gif

Aisku mirksiukas.gif...
Atsakyti
Varlele, sutarta-kvit 4u.gif Tiesiog mes kitaip žiūrim ir tikimės iš forumo.

Ruste, kaip Atėnė laikosi? Priepuoliai visi žinom, kad gali kilti ir be priežasties- atėjo metas iškrovai.Ir nuspėti kada jie bus negali (nebent šviesa provokuoja ar koks kitas faktorius)- bet mūsų vaikų jau kelintą kartą sutampa g.gif . Dar mes kiek pataikom (bent Kaišiadoryse) gaivintis- jau kelis kartus irgi sutapo, kad daktarai sako:kas čia pasidarė šią savaitę jau antrą ar trečią epi atveža.
Gal sakau koks slėgis, koks žvaigždžių išsidėstymas- aišku skamba kaip nesąmonės,bet... ax.gif

Ruste, gal tiktų Info tema vadinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
negaliu patikėti, dėl kažko susitarėm hihihi.gif
siaubutės tema vadinsis INFO tema, tebūnie visiem ji naudinga ir informatyvi.

Atėnei temperatūra nukrito, kolkas komoje verysad.gif .naujienų nėra jokių...
klausiau Julijos, sakė , kad viskas taip pat...

Bandau mesltis ,žodžiai nesilipdo, tikiuosi ten Danguje mane išgirdo...ir suprato.

mano panai termpos nuo vakar nėra, tebegeria antibus, sekmadienį jei gerai jausis leido laukan. rolleyes.gif

nutraukėm Topamax galutinai (ryt ryte dar 1/2 25mg sugers paskutinį kartą).nepastebėjau jokių pokyčių, kad būtų - nei nuotaikos, nei traukulių,nei savijautos srityje.reiškia tikrai netiko.
Atsakyti