per daug itemptas gyvenimas..... ligos, rupesciai. Tai nepykit, as plepesiu....man ir saukstelius labai linksma aptart...
Del Topamax, na man didziulis isgastis - taip mazai geria, kad nors ka.... net nezinau ka daryti. Jau keitaliojam visokius gerimus. Negeria ir viskas
Nebuvo lig siol tos bedos dabar. Noris paimti ir suzonduoti arbatos ar vandens.
o Topamax tikrai neturejo itakos irzlumui ar siaip...
aš žinokit atradau vieną dalyką, kuri mano panelė geria - pomidorų sultys negalėjau patikėti, maukė kaip už tėvynę, paprastas ir tetrapako...
net nesusiraukė paragavus, kas dažniausia būna paragavus kitokių gėrimų.
šiaip labai mėgsta pomidorius, viskius, ir troškintus ir žalius, mano mama pasiūlė pabandyti sulčių.va ir tiko.
negeriantiem gal reikėtų pažiūrėti kokius vaisus/daržoves labiausiai mėgsta ir rasti sulčių, gal gers?
net nesusiraukė paragavus, kas dažniausia būna paragavus kitokių gėrimų.
šiaip labai mėgsta pomidorius, viskius, ir troškintus ir žalius, mano mama pasiūlė pabandyti sulčių.va ir tiko.
negeriantiem gal reikėtų pažiūrėti kokius vaisus/daržoves labiausiai mėgsta ir rasti sulčių, gal gers?
Sveikos mergaites,
del siaubutes, manau, kas isviso neverta cia nei gincytis nei ka svarstyti, tegul buna tos abi temos (jei tik taip galima) skaitys ir rasys kas kur kam patinka. Istikruju tai reikia ir info ir kas be ko plepesiu pasiguosti ir dziaugtis reikia ziniu taipogi
pala pala kazka norejau parasyti...............
aij vat, del tu gerimu, as tai zinokit savo panelytei varau su svirkstu vandenuka "tolkia piesnia" nes kitaip jau neimanoma, ji tiesiog net prie burnos neprisileidzia nei puoduko nei buteliuko, vuo tai ka daryt, kaip Radzis sako
ir zinokit bijau ka ir besakyti, bet kai pradejau tiek daug girdyti (kas valanda pu puse puoduko) man toks jausmas, kad ir priepuoliu siek tiek apmazejo, nezinau ar tai susije ar ne, bet norisi tiketi, kad taip
o siaip tai sergam mes stiprokai, tempa laikosi 39 jau trecia para
oij mergaites kokia beda turiu
zinokit mano princese parsinese is darzelio (as taip manau, kad is ten) dulkiu uteliu ar erkiu, nezinau kaip jos vadinasi, sukandziojo ja juodai.
Vakar namuose tokia generaline dariau viska isvirinau, islyginau, pagalves i kamera sukisau bet kita ryta vel atsikele sukandziota.
Jezau kaip man tas zarazas dabar isnaikiti. Jau susiradau info, kad ateitu is kokios dezinfekcines imones, kad isnaikintu man tas kutvelas
Man vaistininke sake, kad jos vaikas irgio is darzo parsinese tu zarazu
o siaip tai gyvenkim draugiskai
del siaubutes, manau, kas isviso neverta cia nei gincytis nei ka svarstyti, tegul buna tos abi temos (jei tik taip galima) skaitys ir rasys kas kur kam patinka. Istikruju tai reikia ir info ir kas be ko plepesiu pasiguosti ir dziaugtis reikia ziniu taipogi
pala pala kazka norejau parasyti...............
aij vat, del tu gerimu, as tai zinokit savo panelytei varau su svirkstu vandenuka "tolkia piesnia" nes kitaip jau neimanoma, ji tiesiog net prie burnos neprisileidzia nei puoduko nei buteliuko, vuo tai ka daryt, kaip Radzis sako
ir zinokit bijau ka ir besakyti, bet kai pradejau tiek daug girdyti (kas valanda pu puse puoduko) man toks jausmas, kad ir priepuoliu siek tiek apmazejo, nezinau ar tai susije ar ne, bet norisi tiketi, kad taip
o siaip tai sergam mes stiprokai, tempa laikosi 39 jau trecia para
oij mergaites kokia beda turiu
zinokit mano princese parsinese is darzelio (as taip manau, kad is ten) dulkiu uteliu ar erkiu, nezinau kaip jos vadinasi, sukandziojo ja juodai.
Vakar namuose tokia generaline dariau viska isvirinau, islyginau, pagalves i kamera sukisau bet kita ryta vel atsikele sukandziota.
Jezau kaip man tas zarazas dabar isnaikiti. Jau susiradau info, kad ateitu is kokios dezinfekcines imones, kad isnaikintu man tas kutvelas
Man vaistininke sake, kad jos vaikas irgio is darzo parsinese tu zarazu
o siaip tai gyvenkim draugiskai
vakar Deimantei suėjo du metukai!
labai sveikiname ir linkime pasveikti!
Ši liga yra labai baisi Mano vaikas yrgi ja sirgo baisi liga ji pradėjo sirgti epilepsija nuo 2 metu, bet gal ir ankčiau tik gydytojai nerasdavo jos Į mėnėsi budavo 10 priepoliu ir taip kartojosi ilgai, gėrėme fonorobbitali bet taip tik tam laikiu padėdavo kaip vaikiu suėjo 7 metai ir buvo labai daug priepoliuku mirė ryte mano vaikas mirė net negaliu pasakoti priepolis buvo 1val ir ,40min tai širdele neatlaikė ir niekas nepadėjo dar kartais galvoju gal gyva palaidojau buna sake mirsta ir atsikelia uz 4 dieniu bet turbut tai netiesa nebegaliu pasakoti
Marjorie, labai tave užjaučiu, būk stipri...
mes irgi privalome būti tokios, liga baisi, klastinga, nenuspėjama...
bet turim gyventi, kad ir kaip sunku bebūtų, bet kaip žinai, kad ne viena tokia esi, kažkaip lengviau atrodo...
mes irgi privalome būti tokios, liga baisi, klastinga, nenuspėjama...
bet turim gyventi, kad ir kaip sunku bebūtų, bet kaip žinai, kad ne viena tokia esi, kažkaip lengviau atrodo...
Marjore, uzuojauta jusu seimynai
siurpas nukrate,kai ta situacija papasakojama aivaizdziai, man vis gydytojai mini mini, bet giliai sirdyje as netikiu, o cia bac, ir tu papasakoji... liudna, sakes...
siurpas nukrate,kai ta situacija papasakojama aivaizdziai, man vis gydytojai mini mini, bet giliai sirdyje as netikiu, o cia bac, ir tu papasakoji... liudna, sakes...
kol pats gyvenime nesusiduri,visada atrodo,kad taip nebus,oi kaip reik viska stebet, daktarai nevisada pastebi
QUOTE(lauraeva @ 2007 10 21, 11:13)
kol pats gyvenime nesusiduri,visada atrodo,kad taip nebus,oi kaip reik viska stebet, daktarai nevisada pastebi
esi susidurus?
Marjorie, nuosirdi Tau ir taviskiams uzuojauta. Kaip baisu.....Siurpas nukrete perskaicius. UZUOJAUTA>
Daktarai. argi jie visagaliai??? gi jeigu tuo momentu nepasitaiko, o taip dazniausia ir buna, negi jie gali pasakyti. Kiek mes bendravome su daktarais. ir niekad nepasirode tu zarazu.... tik, kai jos sustiprejo, tada nupasakojom ir pasake diagnoze.
Na, gyvenkim, vieni kitus palaikydami.... moraliskai, dvasiskai ir siaip bendrais patarimais...
Stiprybes visiems. Greta musu yra teciai, kurie tyli ir savo jausmu nerodo.....todel visad sakau - visiems.
Daktarai. argi jie visagaliai??? gi jeigu tuo momentu nepasitaiko, o taip dazniausia ir buna, negi jie gali pasakyti. Kiek mes bendravome su daktarais. ir niekad nepasirode tu zarazu.... tik, kai jos sustiprejo, tada nupasakojom ir pasake diagnoze.
Na, gyvenkim, vieni kitus palaikydami.... moraliskai, dvasiskai ir siaip bendrais patarimais...
Stiprybes visiems. Greta musu yra teciai, kurie tyli ir savo jausmu nerodo.....todel visad sakau - visiems.
QUOTE(Rustė @ 2007 10 20, 20:58)
vakar Deimantei suėjo du metukai!
Aciu Ruste, tikrai Deimanciukui spalio 19 sukakokjo 2 metukai dizdiule ji jau mergelike pas mus
Domicele, sveikinimai Deimantei
o laikas tikrai labai staigiai lekia
o laikas tikrai labai staigiai lekia