Sveikutes Vis paskaitineju,bet pati nebeturiu ka parasyt.Gyvenam ir tiek nieks pas mus nesikeicia.Tik tiek,kad pradejau tyrimus ir Airijoj daryt.Bet jus man pasakykit,mums daro ta encifalograma kazkur karta i metus,o dabar dar ir cia dare.18d.laukia magnetinis rezonansinis tyrimas.Tai va as ir galvoju,kazi ar nekenkia jis mano sunui,jei darys ir LT. ir cia
Domicele, butinai paskambink Endzinienei, pasiklausinek, ka tau daryti, kiek laukti, kiek dar didinti doze.Juk ji liuks moteris, butinai kreipkis. Jei sakys - gultis, tai gulkis dar karta. Kol pas mus vyko priepuoliai, tai ir as kelis kartus skambinau ir , jei liepdavo , dar kelias savaites dantis sukandus laukdavau. Tikrai tau dabar sunku, as kai pasiziuriu i ta laikotarpi, tai nesuprantu, kaip visa tai istveriau. Bet, jei reiketu, tai turbut vel istverciau Tu tik nenusivilk ir nesusitaikyk, o ieskok, kaip gali padeti savo vaikui. Issiverk ir vel tikek. Stiprybes ir kantrybes tau ir zinoma, sveikatytes
QUOTE(Domicele @ 2007 10 12, 17:41)
maniske sveria dabar jau koks 17 kg bus
tai po dvieju savaiciu gersim Endzinienes nustatyta terapine doze 75 mg parai
bet ji sake jai priepuoliai nedings ar bloges raida, kelti doze tuo paciu principu kaip ir pries tai, tik vat iki kiek ji galima kelti
Papildyta:
panos, vat dabar mastau..............o ar negalejo tu priepuoliu padazneti del skysciu trukumo organizme kaip manote? gal kas ka kur skaite ar girdejo tai itakoja ar ne?
tai po dvieju savaiciu gersim Endzinienes nustatyta terapine doze 75 mg parai
bet ji sake jai priepuoliai nedings ar bloges raida, kelti doze tuo paciu principu kaip ir pries tai, tik vat iki kiek ji galima kelti
Papildyta:
panos, vat dabar mastau..............o ar negalejo tu priepuoliu padazneti del skysciu trukumo organizme kaip manote? gal kas ka kur skaite ar girdejo tai itakoja ar ne?
Labuakas...taip mums yra minejus kazkuri gydytoja,kad reikia daugiau gerti,nes taip oraganizmas pasisavina geriau vaistus,nezinau kiek cia teisybes,nes mano mazius ziauriai daug gerdavo...kai svereme 11kg,gerdavome tik 10lasiuku convulexo per diena ir konsentracija kraujyje budavo gera...Gydytoja sake,kad dar taip nera buve...Tai eidavome ja kas menesi tikrinti...
Papildyta:
QUOTE(Rraitux @ 2007 10 12, 18:21)
Sveikutes Vis paskaitineju,bet pati nebeturiu ka parasyt.Gyvenam ir tiek nieks pas mus nesikeicia.Tik tiek,kad pradejau tyrimus ir Airijoj daryt.Bet jus man pasakykit,mums daro ta encifalograma kazkur karta i metus,o dabar dar ir cia dare.18d.laukia magnetinis rezonansinis tyrimas.Tai va as ir galvoju,kazi ar nekenkia jis mano sunui,jei darys ir LT. ir cia
Mes magnetinio tyrimo isvis nedare.Is pradziu,kai viskas prasidejo norejau,kad ji darytu.Bet kadangi vaistai padejo,tai gydytoja nutare,kad jo mums nereikia.Sako nori nenori kenkia ir poveikis ju nezinomas.Geriau apsieiti be jo.O 2 ...Tikrai negerai ...
QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 10 12, 21:47)
Domicele, butinai paskambink Endzinienei, pasiklausinek, ka tau daryti, kiek laukti, kiek dar didinti doze.Juk ji liuks moteris, butinai kreipkis. Jei sakys - gultis, tai gulkis dar karta. Kol pas mus vyko priepuoliai, tai ir as kelis kartus skambinau ir , jei liepdavo , dar kelias savaites dantis sukandus laukdavau. Tikrai tau dabar sunku, as kai pasiziuriu i ta laikotarpi, tai nesuprantu, kaip visa tai istveriau. Bet, jei reiketu, tai turbut vel istverciau Tu tik nenusivilk ir nesusitaikyk, o ieskok, kaip gali padeti savo vaikui. Issiverk ir vel tikek. Stiprybes ir kantrybes tau ir zinoma, sveikatytes
Vaivorykste, o jus lauket iki tu keturiu tableciu Lamiktalio kol prididinsit? kada jums pridejo tuos kitus, kaip jie ten vadinasi? vaistus?
Vaivorykste, tu man kaip sviesa tunelio gale kaip as supratau musu priepuoliai labai panasus, todel labai orientuojuosi i tave.
Aciu labai uz palaikyma mergaites, man jo ziauriai reikia
Kaip suprantu mano vyras jau lyg ir susitaike su visa sita situacija. Nebereaguoja jis i mazosios priepuolius taip audringai kaip as. Nu buvo .......nu yra .......nu nieko nepakeisi............... nu kaip sitaip!!!!!
o gal, mastau, jis jau tikrai susitaike, gal taip lengviau,........o as kaip ta ozka po kalnus, vis blaskausi blaskausi........vis kazko ieskau ieskau..........
nu gerai, pazadu nebedejuoti As save zinau, zinau, kad as nesusitaikysiu niekada, zinau kad visada ieskosiu ka ir kaip galima padaryti. Tai tiesiog silpnumo akimirkos
Vis delto pagalvoju, kaip gerai, kad yra sis skyrelis, kaip gerai , kad gali pasiguosti suprantantiems situacija zmonems
Kaip suprantu mano vyras jau lyg ir susitaike su visa sita situacija. Nebereaguoja jis i mazosios priepuolius taip audringai kaip as. Nu buvo .......nu yra .......nu nieko nepakeisi............... nu kaip sitaip!!!!!
o gal, mastau, jis jau tikrai susitaike, gal taip lengviau,........o as kaip ta ozka po kalnus, vis blaskausi blaskausi........vis kazko ieskau ieskau..........
nu gerai, pazadu nebedejuoti As save zinau, zinau, kad as nesusitaikysiu niekada, zinau kad visada ieskosiu ka ir kaip galima padaryti. Tai tiesiog silpnumo akimirkos
Vis delto pagalvoju, kaip gerai, kad yra sis skyrelis, kaip gerai , kad gali pasiguosti suprantantiems situacija zmonems
QUOTE(Domicele @ 2007 10 13, 17:43)
Vaivorykste, tu man kaip sviesa tunelio gale kaip as supratau musu priepuoliai labai panasus, todel labai orientuojuosi i tave.
Taip ir toliau ...As tikiu,kad tikrai atsiras vaistukai,kurie pades jums...
QUOTE(*GREISI* @ 2007 10 13, 19:33)
Taip ir toliau ...As tikiu,kad tikrai atsiras vaistukai,kurie pades jums...
Taip ir bus, neabejoju
Domicele, patikek, as prof. Endzinienei skambindavau ir kas antra diena......na, o ka daryti, gi mano vaikas, man svarbi, as pergyvenu....ir esu labai dekinga, niekad nepasake kazko neigiamo. Labai LIUX GYDYTOJA is didziosios raides - nebijok klausti....
O del skysciu trukumo g.b. yra tokiu tyrimu, reikia labai juos saugot, as tai visaip ja apgaudinet emiau...tai cukraus i arbatele, tai dabar jai patiko su medum, arbatas keitalioju oi oi ivairiausias, tai vyras bado girdyt, tai as... nu dirbam visi..su ja.
dabar kapanojames is bronchitu. Negana tu zarazu, dar ir visokie salutiniai dalykai... negaliu, kaip pikta.
Bet laikykimes visos, o kad cia pavyrkaujam..... tam ir susiburem, nes kas tokiu problemu neturi - nesupranta. Moraliskai taip, o praktiskai nesusidure.
tvirtybes visoms!!!
O del skysciu trukumo g.b. yra tokiu tyrimu, reikia labai juos saugot, as tai visaip ja apgaudinet emiau...tai cukraus i arbatele, tai dabar jai patiko su medum, arbatas keitalioju oi oi ivairiausias, tai vyras bado girdyt, tai as... nu dirbam visi..su ja.
dabar kapanojames is bronchitu. Negana tu zarazu, dar ir visokie salutiniai dalykai... negaliu, kaip pikta.
Bet laikykimes visos, o kad cia pavyrkaujam..... tam ir susiburem, nes kas tokiu problemu neturi - nesupranta. Moraliskai taip, o praktiskai nesusidure.
tvirtybes visoms!!!
Jo varlele, tu visiskai teisi kas nesusidure praktiskai - negali suprasti... juk tam ir esam kartu...
Laikykimes
Laikykimes
Domicele, mes ivede 4 tabletytes dar menesi laukem organizmo reakcijos. Tai tuo metu budavo dienu, kai nebudavo traukuliu ir vel kita diena iki15 . Vienu zodziu ivairiai. Bet, kadangi po menesio padetis nepasikeite - budavo apie 10 per diena, tai vel skambinomes ir gulemes i KMUK. o tuos vaistus, kurie padejo galima labai greitai ivesti - per dvi dienas. o rezultatai buvo po savaites Labai tikiu, kad jus eisit musu pedomis ir jums baigsis tie bjaurybes ( nors ir mes dar nesam nuo ju apsaugoti).
Neliūdėkit, tikiu, kad viskas bus gerai
labas rytas
nežinau, kaip jums, bet man vėl niūru skyrelyje.
Atenė pradejo gerti Topamaxa, kas dar geriat? ką zinot apie sita vaista?
nežinau, kaip jums, bet man vėl niūru skyrelyje.
Atenė pradejo gerti Topamaxa, kas dar geriat? ką zinot apie sita vaista?