Įkraunama...
Įkraunama...

Liepsnelių būrelis

Apklausa: Ką jum duoda pokalbiai šitoje temoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Maniškė jeigu atsisako gerti, tai stengiuos tada duoti kokio skystesnio maistelio, pvz. jai patinkančios sriubytės, arba duodu kokių vaisių, uogų. Bet šiaip mes kol kas (tfiu tfiu tfiu) neturim tokios bėdos. Dabar labai valgo spanguoles (man jos žiauriai neskanios), o mažoji kerta net nesusiraukdama.
O dėl silkės...... Kažkur esu skaičiusi, kad didesnis druskos kiekis gali išprovokuoti priepuolį. Nežinau kiek tame teisybės..... g.gif
Atsakyti
baikit, juokauju del silkes, taip kaip ir apie Vaivorykstes kelnes... lotuliukas.gif
negi visa laik rimtai - negalima. Paskui rimtlige susirgsim.
Bet beda turim. Negerimo. Ir obuoli duodu. Na pabandau jai sriubos - issizioja ir viskas lauk isbega... va teip va.
maziukei Hb susinormalejo.... 4u.gif o vis dar su kosuliais namie kiurksom, o teip gerai buvo raidoj.....
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Arbuzo reik duot mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, Ruste, bandziau ikelti savo nuotrauka, bet kadangi nemoku ir anglu nesuprantu tai maigiau viska is eiles , tai taip ir nesupratau ar kur pasikabino ta nuotrauka ar ne. Jei ka atrasi nevietoj, tai nepyk. dzeriovne esu ax.gif doh.gif
Atsakyti
as jau nebezinau mergaites ka ir bedaryti............
mano mergelike geria vaistu maksimumo dozes, o priepuoliu niekaip nemazeja, buna po 15-20 per diena doh.gif doh.gif verysad.gif
nebezinau ka daryti, nepadeda mums joks isgirtasis Lamiktalis, pasiekem jau maksimumo doze, o priepuoliu visai nesumazejo............kiek dar reikia laukti?
Jauciu kaip baigia nusvirti rankos, kriokiu kiauras dienas ir meldziu Dieva, kad apsviestu prota kur dar reikia kreiptis, vis dazniau aplanko mintis, kad gydomes ne nuo tos ligos................ verysad.gif verysad.gif nebezinau jau..........
Liudna ziauriai...............neviltis apeme............
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 10 11, 17:34)

laikykis, mes irigi laukiam pagerėjimo, kolkas nepasakyčiau, kad jua taip ir sulaukėm, nėra dar efekto, nes geriam tik penktadalį dozės, va lapkričio pabaigoje bus reikiama dozė ir tada pasimatys kas ir kaip...
suprantu tave, mane irgi neviltis apima kaip pagalvoji, kad paskutiniai vaistai.

o mes konsultacijoje buvom pas tą gydytoją, jei kam įdomu paskaitykite mūsų temoje va čia
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 10 11, 17:34)
mano mergelike geria vaistu maksimumo dozes, o priepuoliu niekaip nemazeja, buna po 15-20 per diena doh.gif  doh.gif  verysad.gif
nebezinau ka daryti, nepadeda mums joks isgirtasis Lamiktalis, pasiekem jau maksimumo doze, o priepuoliu visai nesumazejo............kiek dar reikia laukti?
Jauciu kaip baigia nusvirti rankos, kriokiu kiauras dienas ir meldziu Dieva, kad apsviestu prota kur dar reikia kreiptis, vis dazniau aplanko mintis, kad gydomes ne nuo tos ligos................ verysad.gif  verysad.gif nebezinau jau..........

Labukas...Isivaizduoju kaip jums sumku...Mums,kai dabar viskas susitvarke,tai kad sergame primena tik vaistukai...Pacioje pradzioje ir as sakiau ieskosime visu budu kodel tie priepuoliai buvo???Dar ir dabar turiu vienos gydytoju rekomenduotos lygtais Grecijos tel...Kiek supratau ji su kinu medicina susijusi...Vis galvoju maziu pas ja nuvesti...ir as noreciau,kad kas nors paziuretu giliau i viso to saknis...Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
Domicele, tikrai labai labai gerai tave suprantu.... musu traukuliu pobudis kitosk, ir tu kasdien i ta vaika traukuliuojanti ziuri, o as tik karta per menesi, bet streso patiriu,kaip nezinau kas... mane taip isbalancuoja, gyvenimo buda visa sujaukia, mityba, elgesi ir dar daug daug ka... as tik tiek galvoju, kad esam visos tikrai labai labai stiprios. ir tie persipildymai katrybes yra sveika ir naturalu, taigi nieko,kad tu guodies... as daznai irgi verkslenu, issiverkslenu ir tada vel pakyli, atsibundi ir darai, ta, ka privalai daryti, is tiesu... mes vaikui mama esame is didziosios raides, taigi... ta nuolat ir irodom, manau... mirksiukas.gif laikykimes.
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2007 10 11, 16:30)
sveiki, Ruste, bandziau ikelti savo nuotrauka, bet kadangi nemoku ir anglu nesuprantu tai maigiau viska is eiles , tai taip ir nesupratau ar kur pasikabino ta nuotrauka ar ne. Jei ka atrasi nevietoj, tai nepyk. dzeriovne esu ax.gif  doh.gif

kad nematau nuotraukytės naujos unsure.gif

atsiųsk man į emeilą, aš įdėsiu wink.gif
emeilą AŽ parašysiu wink.gif
Atsakyti
aciu, mergaites, uz supratima ir paguoda 4u.gif

neviltis ziauriai apima, kai pakalbejus su vietine neurologe, ji man siulo susitaikyti, kad vaikas serga ir pratintis prie priepuoliu, kadangi jie vistiek bus blink.gif doh.gif didesnes nesamones nebuvau girdejusi !!!!! kaip galima prie to pratintis doh.gif doh.gif juk kiekvienas ju kenkia vaikui, nesuprantu as tokiu gydytoju........
planuoju ko gero vykti vel pas Endziniene konsultacijai, gal dar kokiu vaistu pasiulys, kaip kad Vaivorykstei.

Ruste, o kokia ta jusu lapkritine doze Lamiktalio bus?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2007 10 12, 09:40)
Ruste, o kokia ta jusu lapkritine doze Lamiktalio bus?

dabar geria 5mg pusę tabletės ryte.
didins iki 1,5 tabletės ryte ir vakare.reiškia gaus 3 tabletes parai - 15mg.apytiksliai 1mg - 1kg svorio. (Brigita sveria 13kg, tam kartui 0,86mg/kg gaunasi)

o kie taviškė gauna?ir kiek sveria?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 10 12, 09:08)
dabar geria 5mg pusę tabletės ryte.
didins iki 1,5 tabletės ryte ir vakare.reiškia gaus 3 tabletes parai - 15mg.apytiksliai 1mg - 1kg svorio. (Brigita sveria 13kg, tam kartui 0,86mg/kg gaunasi)

o kie taviškė gauna?ir kiek sveria?

maniske sveria dabar jau koks 17 kg bus
tai po dvieju savaiciu gersim Endzinienes nustatyta terapine doze 75 mg parai
bet ji sake jai priepuoliai nedings ar bloges raida, kelti doze tuo paciu principu kaip ir pries tai, tik vat iki kiek ji galima kelti g.gif
Papildyta:
panos, vat dabar mastau..............o ar negalejo tu priepuoliu padazneti del skysciu trukumo organizme g.gif kaip manote? gal kas ka kur skaite ar girdejo tai itakoja ar ne?
Atsakyti