Įkraunama...
Įkraunama...

Riešės mokykla

Sveikos mamytes ,gal ka galite papasakoti apie Rieses mokykla,galvojam ten leisti savo dukryte i trecia klase?Ar neperpildytos ten klases?Kaip mokytojos?Ar vazineja geltonas autobusiukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danulka @ 2011 04 17, 18:09)
Sveikos mamytes ,gal ka galite papasakoti apie Rieses mokykla,galvojam ten leisti savo dukryte i trecia klase?Ar neperpildytos ten klases?Kaip mokytojos?Ar vazineja geltonas autobusiukas?  4u.gif

va sitas dalykas ir man aktualu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danulka @ 2011 04 17, 18:09)
Sveikos mamytes ,gal ka galite papasakoti apie Rieses mokykla,galvojam ten leisti savo dukryte i trecia klase?Ar neperpildytos ten klases?Kaip mokytojos?Ar vazineja geltonas autobusiukas?  4u.gif

QUOTE(laukine @ 2011 11 08, 15:43)
va sitas dalykas ir man aktualu  bigsmile.gif

vaziuoja autobusiukas ir man atrodo net du, bet ne visi norintys patenka juo vaziuoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2011 11 22, 19:58)
vaziuoja autobusiukas ir man atrodo net du, bet ne visi norintys patenka juo vaziuoti sad.gif

na ir man labai aktualu nes nuo rugsejo palnuoji leist i pirma klase savo vyruti tai labai butu idomu kuo daugiau suzinot
Atsakyti
Labas. Mane domina dabartinių 4tokų mokytojai. Aktualu, nes planuojam leisti pirmoką. Gal kas parašytų ar patenkinti, ar moka vaikus sudominti, ar organizuojamos popamokinės veiklos. Ir kaip pati mokykla?
Atsakyti
Labas. Mane domina dabartinių 4tokų mokytojai. Aktualu, nes planuojam leisti pirmoką. Gal kas parašytų ar patenkinti, ar moka vaikus sudominti, ar organizuojamos popamokinės veiklos. Ir kaip pati mokykla?

Labas,
Mano berniukas šiemet baigia ketvirtą klasę pas mokytoją Jadvygą. Mokytoja yra vyresnio amžiaus ir griežtoka. Moksluose mano vaikui sekasi labai gerai, viską spėja mokykloje arba labai mažai namų darbų parsineša į namus. Bet čia manau priklauso nuo vaiko gabumų.
Po pamokinės veiklos irgi netrūksta.

Jei dar turite klausimų klauskite bandysiu atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rino: 20 kovo 2012 - 13:57
Sveikutės. Mano mergaitė irgi keliaus šį rudenį į pirmą klasę. Gal galite daugiau ką nors papasakoti apie šią mokytoją. O gal žinote ką nors ir apie kitas dvi mokytojas? Labai jau neramu kur papuls mano dukra. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prašau visų pagalbos, bo esu pasirinkimo labirintuose.
Man labai labai rūpi sužinoti plačiau apie "Riešės" gimnazijos ugdymo kokybę, taip pat apie mokyklos higieną, maistą, mokytojų santykį su mokiniais, užklasinę veiklą, iki kelintos valandos galimas prailgintas laikas?

Iš anksto Didelis AČIŪ!
Atsakyti
ar pasidalins kas patirtimi?
Atsakyti
Sveikos, mamos,

gal kas galėtumėte parašyti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas - planuojam užrašyti sūnų į šią mokyklą. Ačiū.
Atsakyti
Niekas negali parasyti atsiliepimo? g.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad nuo 2013 m. rugsėjo pirmokelius turėtų pradėti mokyti mokytojos Lina Jasiulionytė, Daiva Puidokienė bei Danguolė Karpavičienė, tačiau nieko apie jas nežinau. Gal galite parašyti, kurią mokytoją geriau pasirinkti ir kodėl, Labai labai laukiu atsakymų. Ačiū
Atsakyti