Sveikos mamytes ,gal ka galite papasakoti apie Rieses mokykla,galvojam ten leisti savo dukryte i trecia klase?Ar neperpildytos ten klases?Kaip mokytojos?Ar vazineja geltonas autobusiukas?
QUOTE(Danulka @ 2011 04 17, 18:09)
Sveikos mamytes ,gal ka galite papasakoti apie Rieses mokykla,galvojam ten leisti savo dukryte i trecia klase?Ar neperpildytos ten klases?Kaip mokytojos?Ar vazineja geltonas autobusiukas?
va sitas dalykas ir man aktualu
QUOTE(Danulka @ 2011 04 17, 18:09)
QUOTE(laukine @ 2011 11 08, 15:43)
va sitas dalykas ir man aktualu
vaziuoja autobusiukas ir man atrodo net du, bet ne visi norintys patenka juo vaziuoti
QUOTE(Rino @ 2011 11 22, 19:58)
vaziuoja autobusiukas ir man atrodo net du, bet ne visi norintys patenka juo vaziuoti
na ir man labai aktualu nes nuo rugsejo palnuoji leist i pirma klase savo vyruti tai labai butu idomu kuo daugiau suzinot
Labas. Mane domina dabartinių 4tokų mokytojai. Aktualu, nes planuojam leisti pirmoką. Gal kas parašytų ar patenkinti, ar moka vaikus sudominti, ar organizuojamos popamokinės veiklos. Ir kaip pati mokykla?
Labas. Mane domina dabartinių 4tokų mokytojai. Aktualu, nes planuojam leisti pirmoką. Gal kas parašytų ar patenkinti, ar moka vaikus sudominti, ar organizuojamos popamokinės veiklos. Ir kaip pati mokykla?
Labas,
Mano berniukas šiemet baigia ketvirtą klasę pas mokytoją Jadvygą. Mokytoja yra vyresnio amžiaus ir griežtoka. Moksluose mano vaikui sekasi labai gerai, viską spėja mokykloje arba labai mažai namų darbų parsineša į namus. Bet čia manau priklauso nuo vaiko gabumų.
Po pamokinės veiklos irgi netrūksta.
Jei dar turite klausimų klauskite bandysiu atsakyti
Sveikos,
Prašau visų pagalbos, bo esu pasirinkimo labirintuose.
Man labai labai rūpi sužinoti plačiau apie "Riešės" gimnazijos ugdymo kokybę, taip pat apie mokyklos higieną, maistą, mokytojų santykį su mokiniais, užklasinę veiklą, iki kelintos valandos galimas prailgintas laikas?
Iš anksto Didelis AČIŪ!
Prašau visų pagalbos, bo esu pasirinkimo labirintuose.
Man labai labai rūpi sužinoti plačiau apie "Riešės" gimnazijos ugdymo kokybę, taip pat apie mokyklos higieną, maistą, mokytojų santykį su mokiniais, užklasinę veiklą, iki kelintos valandos galimas prailgintas laikas?
Iš anksto Didelis AČIŪ!
ar pasidalins kas patirtimi?
Sveikos, mamos,
gal kas galėtumėte parašyti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas - planuojam užrašyti sūnų į šią mokyklą. Ačiū.
gal kas galėtumėte parašyti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas - planuojam užrašyti sūnų į šią mokyklą. Ačiū.
Niekas negali parasyti atsiliepimo?