Įkraunama...
Įkraunama...

Riešės mokykla

QUOTE(Simule @ 2010 02 03, 13:28)
Googlinau apie Rieses mokykla, ir radau stai ka (nuo komentaru susilaikysiu)

negaliu susilikyti nuo komentarų schmoll.gif
man gaila, kad mokykla pavirto tokiu bardaku, kad neliko pagarbos mokytojams, kad ir mokytojai nuleidžia rankas ir nebesiekia užsitarnauti mokinių autoriteto. Kita vertus, juk tai mūsų vaikai... niekad nesutiksiu, kad tik mokytojai ar mokykla kalta, jog dedasi tokie dalykai. Tai ta pauglių karta, kurios tėvai užimti pinigų darymu, karjera ir numeta vaikų auklėjimą atseit visuomenei doh.gif gal tie tėvai prisimena, kaip juos mokykla auklėjo ir tikisi, kad ir iš jų vaiko kažkas padarys žmogų, bet jų, tėvų, įsikišimo doh.gif matyt net nepabandė pažiūrėt į mokyklą kitomis akimis, neįvertino, kad mokymo procesas pasikeitė ir šiais laikais taip nebeauklėja, reikia savo rankelę pridėti ir gana stipriai pridėti...
įdomu, kiek tėvų praėjusią savaitę pasinaudojo atvirų durų proga apsilankyti pamokose ir pažiūrėti kaip tos pamokos vyksta g.gif nemanau, kad labai daug... buvau ne vienoj dičkės pamokoj ir tikrai nemačiau, kad būtų gausu lankytojų... sakyčiau ir vėl pasilikta prie pozicijos, "tegul tą mano džigitą mokykla auklėja ir nėr ko ten kištis" unsure.gif arba "aš dirbu, aš užsiėmęs", tačiau tas užimtumas išgaruoja, kai atsiranda kitų, asmeninių, svarbesnių reikalų, tada galima ir su darbdaviu susitarti ir daug ką suderinti, kad prisiderinti, tačiau vaikai matyt nėra asmeninis reikalas verysad.gif
sorry, pratrūkau, bet tikrai gero rimbo reikia visiems - vaikams, tėvams ir tiems patiems mokytojams turbūt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 03 vasario 2010 - 13:56
QUOTE(Simule @ 2010 02 03, 12:28)
Googlinau apie Rieses mokykla, ir radau stai ka (nuo komentaru susilaikysiu):

http://www.youtube.c...h?v=XPT2Yg-SYcM

na šis atvejis tikrai baisus doh.gif bet jis an parodo, ne mokyklos veidą, o mūsų vaikų.. man asmeniškai būtų gėda matyti ad taip elgtusi mano vaikas...
Tai buvo kažkur pries pora metų, dauguma iš šios klasės vaikų, nebesimoko mūsų gimnazijoje.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2010 02 03, 21:16)
na šis atvejis tikrai baisus doh.gif bet jis an parodo, ne mokyklos veidą, o mūsų vaikų..

drinks_cheers.gif pritariu, bet...
panašių pamokų ir dabar netrūksta verysad.gif praėjusią savaitę buvau keliose dukros pamokose ir tikrai teko būti liudininke tokių atvejų, kai mokytoja veda pamoką nė nekreipdama dėmesio, kad trečdalis klasės vaikų užsiima nežinia kuo. Tikrai liūdnas vaizdelis, kai matai, kaip mokytoja atėjo, paėmė kreidą ir toks įspūdis, kad į klasę nė akių nepakėlusi nusisuko į lentą ir kad įsibėgėjo rašyti doh.gif auklėtoja žada tėvų susirinkimą kviesti, tikrai bus apie ką pakalbėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 02 03, 21:49)
drinks_cheers.gif pritariu, bet...
panašių pamokų ir dabar netrūksta verysad.gif praėjusią savaitę buvau keliose dukros pamokose ir tikrai teko būti liudininke tokių atvejų, kai mokytoja veda pamoką nė nekreipdama dėmesio, kad trečdalis klasės vaikų užsiima nežinia kuo. Tikrai liūdnas vaizdelis, kai matai, kaip mokytoja atėjo, paėmė kreidą ir toks įspūdis, kad į klasę nė akių nepakėlusi nusisuko į lentą ir kad įsibėgėjo rašyti doh.gif auklėtoja žada tėvų susirinkimą kviesti, tikrai bus apie ką pakalbėti verysad.gif

na čia tikrai bėda kad mokytoja neieško kontakto su klase sad.gif Ir prie tėvu net unsure.gif Vis svarsta, ka reiks daryt kai vaikai baigs pradine g.gif
Matau Jus intensyviai dalyvaujate savo vaiku mokyklos reikaluose, malonu skaityt drinks_cheers.gif Labai noriu su Jumis pabendraut per az, kai turėsiu laiko, parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2010 02 04, 09:40)
na čia tikrai bėda kad mokytoja neieško kontakto su klase sad.gif  Ir prie tėvu net  unsure.gif Vis svarsta, ka reiks daryt kai vaikai baigs pradine  g.gif
Matau Jus intensyviai dalyvaujate savo vaiku mokyklos reikaluose, malonu skaityt  drinks_cheers.gif  Labai noriu su Jumis pabendraut per az, kai turėsiu laiko, parašysiu  mirksiukas.gif

prašom į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau seniai girdejau, kad siais laikais mokiniai tai ojojoi. Labai gera gimnazija pati esu baigusi pries 11 metu, ir, kad butu tokiu dalyku pamokose - tikrai net panasaus nieko nebuvo.
Kur dingo pagarba mokytojui, galu gale gerokai vyresniam zmogui! baisu! O dar baisiau pagalvoti, kaip noretusi atitolinti savu vaiku patekima i tokia aplinka.
Idejusi sia nuoroda tikrai nesakau, kad tai vyksta tik sioje mokykloje, manau, kad dabar daug kur taip yra. Uzuojauta pedagogams!!!
Atsakyti
as sioj mokykloj dirbau nemazai metu. normali mokykla. kad nevyktu pamokos ir dar daznai - tikrai nezinau, is kokios cia operos. vyksta jos. mokykla nauja, nemazai gabiu m okiniu, bet daug ir tokiu, kuriems ne mokslai rupi, o jie daznai buna ,matomesni, smukdo klase. galiu pasakyti, kad labai priklauso nuo paties vaiko ir jo tevu poziurio ir kontroles - tokie ir ismoksta, ir istoja, ir pan. tik viena trukuma svarbiausia matau - atsiranda ir lyg virusas plinta kaimiskumo, uzdarumo sindromas, savotiskas mankurtizmjas - nieko nezinau ir nieko nenporiu. jei su situo susidorojama, mokytis galima. zinoma, tai ne jezuitu gimn ar licejus/.
Atsakyti
Aciu smile.gif . Nu manau su kaimietiskumo priblema irgi galima susitvarkyti. g.gif Cia irgi nuo gimdytoju priklausis blush2.gif Zodziu kaip nors. Dar syki ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Simule @ 2010 02 03, 14:28)
Googlinau apie Rieses mokykla, ir radau stai ka (nuo komentaru susilaikysiu):

http://www.youtube.c...h?v=XPT2Yg-SYcM

manau tokiu mokiniu galima kiekvienoje mokykloje sutikti....iskart matosi kokioje seimoje,aplinkoje vaikai auga....uzuojauta tevams,tikuosi tokios gedos man neteks pairt(auginu 2 berniukus)...
Atsakyti
Gal kas buvote busimu pirmoku teveliu susirinkime antradieni. Pati negalejau nuvykti, tai gal galite papasakoti, ka gero ir blogo suzinojote.
Atsakyti
Buvau susirinkime. papasakosiu smile.gif Pristate 3 pradiniu klasiu mokytojus. Uzrasyta 60 vaiku, bus 3 klases, sudaromos burtu keliu.
Birzelio 14 - 18 dienomis bus savaite , kai eisime i mokykla ( visi galintys) nuo 9 iki 11 val. . su vaikais uzsiims pradiniu klasiu mokytojai. Cia tam , kad prisipratinti, paziureti i "ejima i mokykla" is sono smile.gif
Nuo rugsejo 1 osios bus pamokos nuo 8 val. Maitinimas pusryciai nuo 2.50 , pietus 4.50 per diena. Detaliau per rugsejo men.
Knygu jokiu nepirkit .
Dave sarasa daiktu - prekiu ko reikes ( pietukai, dazai ir t.t.t) Manau irgi neverta pirkti tol kol nepaskirta klase ir rugsejo men tai galima bus padaryti , susitikslinus su mokytoja.
Prailginta mokama - iki 15 val. 100 lt , iki 18 val. pius dar 100 lt per men.
Atsakyti
QUOTE(grazina1974 @ 2010 05 20, 13:15)
Buvau susirinkime. papasakosiu smile.gif Pristate 3 pradiniu klasiu mokytojus. Uzrasyta 60 vaiku, bus 3 klases, sudaromos burtu keliu.
Birzelio 14 - 18 dienomis bus savaite , kai eisime i mokykla ( visi galintys) nuo 9 iki 11 val. . su vaikais uzsiims pradiniu klasiu mokytojai. Cia tam , kad prisipratinti, paziureti i "ejima i mokykla" is sono smile.gif
Nuo rugsejo 1 osios bus pamokos nuo 8 val. Maitinimas pusryciai nuo 2.50 , pietus 4.50 per diena. Detaliau per rugsejo men.
Knygu jokiu nepirkit .
Dave sarasa daiktu - prekiu ko reikes  ( pietukai, dazai ir t.t.t) Manau irgi neverta pirkti tol kol nepaskirta klase ir rugsejo men tai galima bus padaryti , susitikslinus su mokytoja.
Prailginta mokama - iki 15 val. 100 lt , iki 18 val. pius dar 100 lt per men.

Norejau paklausti, gal kas nors is mamyciu leido savo pradinukus pas Rūtą Valančienę? Butu idomu ka nors isgirsti.
Atsakyti