QUOTE(Simule @ 2010 02 03, 13:28)
Googlinau apie Rieses mokykla, ir radau stai ka (nuo komentaru susilaikysiu)
negaliu susilikyti nuo komentarų
man gaila, kad mokykla pavirto tokiu bardaku, kad neliko pagarbos mokytojams, kad ir mokytojai nuleidžia rankas ir nebesiekia užsitarnauti mokinių autoriteto. Kita vertus, juk tai mūsų vaikai... niekad nesutiksiu, kad tik mokytojai ar mokykla kalta, jog dedasi tokie dalykai. Tai ta pauglių karta, kurios tėvai užimti pinigų darymu, karjera ir numeta vaikų auklėjimą atseit visuomenei gal tie tėvai prisimena, kaip juos mokykla auklėjo ir tikisi, kad ir iš jų vaiko kažkas padarys žmogų, bet jų, tėvų, įsikišimo matyt net nepabandė pažiūrėt į mokyklą kitomis akimis, neįvertino, kad mokymo procesas pasikeitė ir šiais laikais taip nebeauklėja, reikia savo rankelę pridėti ir gana stipriai pridėti...
įdomu, kiek tėvų praėjusią savaitę pasinaudojo atvirų durų proga apsilankyti pamokose ir pažiūrėti kaip tos pamokos vyksta nemanau, kad labai daug... buvau ne vienoj dičkės pamokoj ir tikrai nemačiau, kad būtų gausu lankytojų... sakyčiau ir vėl pasilikta prie pozicijos, "tegul tą mano džigitą mokykla auklėja ir nėr ko ten kištis" arba "aš dirbu, aš užsiėmęs", tačiau tas užimtumas išgaruoja, kai atsiranda kitų, asmeninių, svarbesnių reikalų, tada galima ir su darbdaviu susitarti ir daug ką suderinti, kad prisiderinti, tačiau vaikai matyt nėra asmeninis reikalas
sorry, pratrūkau, bet tikrai gero rimbo reikia visiems - vaikams, tėvams ir tiems patiems mokytojams turbūt