Įkraunama...
Įkraunama...

Riešės mokykla

gabijoje lanko daug pazystamu vaiku ir visi jie pasakoja viena:kad yra vertinami pagal tai kiek tevai turi pinigu.
sake kuo geriau apsirengti , kuodaugiau tureti ir atnesti tada busi pats kruciausias ir mokytojai tokius myli.
girdejau tai ir is aukletoju musu darzelyje, ju vaikai ten lanke ir lanko.
o del bureliu taioi sutinku, sako negalima vaikui uzkarauti iskarto tokiu sunkumu.
bet as tai veziosiu vika ir ne 3 metus o tiek kiek reikes, jis bus prailgintoje grupeje, o savarankiskuma galima iskiepyti ir kitaip, pvz atiduoti i skautus.
pati buvau skaute ir moku organizuoti didziulius renginius ir isvesti 60 vaiku i miska sudarius jiems 3 savaiciu programa, ir viso sito ismokau budama ten, o ne sededama viena namuose po mokyklos.
Atsakyti
o aš tikrai nesiruošiu vaiko laikyti kiekvieną dieną prailgintose schmoll.gif , nes kiek prisiklausiau iš draugių, tai vaikams yra kančia, su ašaromis eina į mokyklą. Pati nuo pirmos klasės ėjau i mokyklą, ir nemanau kad tragediją jei savo vaiką mokysiu rolleyes.gif Todėl riešę ir pasirinkau, kad stotelė prie pat namų,vienas autobusas thumbup.gif
o dėl skautų ir tik už thumbup.gif rugpjūtį išleidžių i dienos stovyklą vilniuje, ir manau apsitupės biškuti, nauja aplinka, nauji žmonės thumbup.gif

ir tikrai labai prašau, nesikandžiokim bigsmile.gif kas kaip moka, taip ir šoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 15 gegužės 2008 - 12:54
QUOTE(špulė @ 2008 05 15, 13:42)
gabijoje lanko daug pazystamu vaiku ir visi jie pasakoja viena:kad yra vertinami pagal  tai kiek tevai turi pinigu.
sake kuo geriau apsirengti , kuodaugiau tureti ir atnesti tada busi pats kruciausias ir mokytojai tokius myli.
o del bureliu taioi sutinku, sako negalima vaikui uzkarauti iskarto tokiu sunkumu.
bet as tai veziosiu vika ir ne 3 metus o tiek kiek reikes, jis bus prailgintoje grupeje, o savarankiskuma galima iskiepyti ir kitaip, pvz atiduoti i skautus.
o ne sededama viena namuose po mokyklos.

Riešės mokykloj situacija tokia pat... doh.gif
O dėl savarankiškumo ir skautų takrai pritariu thumbup.gif auksinės mintys.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai ar buvot kas vakar mokyklos susirinkime? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar yra kokiu nauju atsiliepimu apie mokykla? kaip sekasi pradejusiems lankyti?
Atsakyti
dėl lankymų naujų nežinau,bet nuo šendien gavome gimazijos statusą
Atsakyti
Ką manot apie šią mokyklą? Mokytojus? Vadovus? ir t.t.
Ar tiesa, kad žmonės iš miesto veža vaikus į ją?
Atsakyti
sveikos mamytes,

kodel jau beveik metai kaip nesigirdi jokiu atsiliepimu g.gif
mes irgi dvejojam del Rieses gimnazijos, saviske planuojam leisti i 7 klase, gal yra kokiu teveliu, kurie galetu brukstelti viena kita atsiliepima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2009 09 05, 22:43)
sveikos mamytes,

kodel jau beveik metai kaip nesigirdi jokiu atsiliepimu  g.gif
mes irgi dvejojam del Rieses gimnazijos, saviske planuojam leisti i 7 klase, gal yra kokiu teveliu, kurie galetu brukstelti viena kita atsiliepima?  4u.gif

yra betvarkės ir šitoj parapijoj, matyt nėra namų be dūmų, o jau ką bekalbėti apie švietimo sistemą šiais laikais unsure.gif Dėl gimnazijos dar apskritai sunku kažką pasakyti, nes tik nuo šių metų įsigaliojo gimnazijos struktūra, t.y. nuo 9 kl. jau suformuotos gimnazinės klasės išrinkta atskira direktorės pavaduotoja gimnazinėms klasėsm ir pan. Ko gero ryškiausiai matomas pasikeitimas, kad nuo šiemet jau privaloma uniforma visiems moksleiviams, ne tik pradinukams, kaip buvo anksčiau smile.gif
Atsakyti
mano vaikinai irgi lanko šią mokyklą, atsiprašau, gimnaziją smile.gif
Šiaip man ši mokykla patinka, nors turi savų minusų... pvz., net tėvų prašymu (grupės tėvų) , neįsileidžia būrelių, t.y. neduoda salės išsinuomoti... unsure.gif todėl su tėveliais kooperuojamės ir į būrelius vaikus vežam į miestą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 12 11, 08:56)
mano vaikinai irgi lanko šią mokyklą, atsiprašau, gimnaziją smile.gif
Šiaip man ši mokykla patinka, nors turi savų minusų... pvz., net tėvų prašymu (grupės tėvų) , neįsileidžia būrelių, t.y. neduoda salės išsinuomoti...  unsure.gif todėl  su tėveliais kooperuojamės ir į būrelius vaikus vežam į miestą...  unsure.gif

va va, man irgi nesuprantamas šis dalykas g.gif Labai pyktina, kad kūno kultūra i savaite turi 2 pamokas, ir tik viena iš ju gauna salėje, ir tai kartu su keliomis klasėmis g.gif
iš kurios Jus klasės? blush2.gif matau vienmečiu turim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 11 gruodžio 2009 - 09:34
kol administracijoj neįvyks radikalių pokyčių (suprantat apie ką aš čia?), tol vargu ar galima tikėtis lankstesnio bendradarbiavimo su mokykla. Kiek esu prisiklausiusi postringavimų apie būrelių įsileidimą į mokyklą, bet visi į vienus vartus doh.gif
Atsakyti