sveikos mamytes jus cia snekate ir man aktualia tema o idomu ar nevezioja autobusiukas vaiku ne nuo vilniaus o is pvz purnuskiu sodu mes ir gyvenam rieses sen.soduose bet susiekimo su mokykla visai nera
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 13, 16:49)
matai su pradinukais tai nelabai didelis skirtumas kokia mokykla - pradinėse klasėse svarbiausia mokytojas, jei pataikai pas gerą, tai jokio skirtumo kokia mokykla, o štai vyresnėse klasėse jau kitaip. Mes irgi savo mokytoja labai patenkinti, o štai vyresnėse klasėse girdėjau ir aš, kad labai kažkaip prastai tos pamokos vyksta, labai dažnai nebūna pamokų, tai mokytojai išvažiavę tai dar kas nors, žodžiu, kažkokios netvarkos yra, tik va kokia ji, tai dar savo kailiu nepatyrėm, kitąmet, penktoje klasėje išlįs visos bėdos matyt
tai aisku kad pirmoje vietoje siuo metu kokia bus mokytoja, bet pamastant logiskai. kuri gera mokytoja trenksis i rajona uz ta pati atlyginima,ir plius benzinas savo, jei ji kuo puikiausiai gali dirbti miesto mokykloj nebent pati mokytoja netoli Rieses gyvena, kaip ir mano pazistama, kuri dirba ten. Bet ji tik kitamet tures pradinukus
o del mokyklus, nu kaip bebutu, vistiek norims avo vaikui suteikt viska ka geriausia ,man tas labai patiko kad uniformos bus sioje mokykloje, bet vat kad su bureliais trukumais tai bedaaa
Jau kaip ir sakiau, nuvažiuot nuvažiavom, bet į vidų net ir nėjom... Pradėjau galvoti kaip tas mano sūnelis spės į treniruotę? Juk namo po pamokų tai nespės užeiti, tai ką visą dieną ir knygas ir sportinę aprangą tampytis?.. Bandysim kur nors mieste ieškoti.
QUOTE(wauuu @ 2008 03 14, 23:35)
sveikos mamytes jus cia snekate ir man aktualia tema o idomu ar nevezioja autobusiukas vaiku ne nuo vilniaus o is pvz purnuskiu sodu mes ir gyvenam rieses sen.soduose bet susiekimo su mokykla visai nera
mano seima taip pat turim sodyba purnuskese, tai kai buvo kalba apie persikraustyma gyventi i soda, tai a skategotiskai atsisakiau is pazistamu girdejau, kad laaabai ne kaip toj mokykloj moko... mazdaug kai kokiam gudziam kaime-vaikai be ateities... geriau mokytis normalioje miesto mokykloje ar gimnazijoje
o mes visgi apsisprendėm lankyti Riešės mokyklą
Seku tema jusu , nes po poros metu mums gresia pirma klase...tik nzn ka rinktis, ar sia mokykla, ar gabijos gimnazija pasilaiciuose. Mes is Bendoreliu...
Undine, tai kodel visdelto apsisprendei?
Undine, tai kodel visdelto apsisprendei?
o kaip pateksite i gabija?
ten is rajonu visiskai neima vaiku.
as bandziau pora kartu ir nieko,
is tikruju mokykla perpildyta, nes puse mano vaiko grupes vaiku priklauso gabijai ir jie ten eis.
tai jie norejo pirmokus leisti i antra pamaina, tai as pati ieskojau istatymu draudzianciu tai daryti ir jiems pavyko.
perkele pirmokus i pirma pamaina, bet antroje klasejei eis vis tiek po ppietu.
is tikruju mokykla perpildyta, nes puse mano vaiko grupes vaiku priklauso gabijai ir jie ten eis.
tai jie norejo pirmokus leisti i antra pamaina, tai as pati ieskojau istatymu draudzianciu tai daryti ir jiems pavyko.
QUOTE(špulė @ 2008 05 15, 07:19)
o kaip pateksite i gabija?
Na norint viskas galima Mes kol kas neregistruoti rajone, dar vilnieciai, taip kad imanoma...kol kas svarbiausia issirinkti mokykla...
Siaip mane labiauisia uzkabino pries tai pasisakymas, kad cia narkotiku tema tylu, nieks nieko...ir siaip gal biski ramiau Riesej, nes as labiausiai pergyvenu del tu paauglisku "dalyku"...alkoholikas, cigaretes, narkotikai ir pan.Mieste ziauri kova uz buvi ir labai didele galimybe patekti i nepageidaujamu draugu sarasa..
QUOTE(buenavista @ 2008 05 15, 08:07)
Na norint viskas galima Mes kol kas neregistruoti rajone, dar vilnieciai, taip kad imanoma...kol kas svarbiausia issirinkti mokykla...
Siaip mane labiauisia uzkabino pries tai pasisakymas, kad cia narkotiku tema tylu, nieks nieko...ir siaip gal biski ramiau Riesej, nes as labiausiai pergyvenu del tu paauglisku "dalyku"...alkoholikas, cigaretes, narkotikai ir pan.Mieste ziauri kova uz buvi ir labai didele galimybe patekti i nepageidaujamu draugu sarasa..
vajei dar dagyvent reikia iki tos paauglystės
aš vedu vien todėl, kad manau, o ir pasak psichologų, primais metais svarbu vaikui leisti duoti pasijausti savarankišku, kad jis pats gali pabūti namie, o paskui ir net sugrįšti į namus. Nuo to priklauso ,kokį mes jį išauginsim O jei leisčiau i šeškinę, tai minimu 3m tektų mums jį vežiotį, ir tikrai aš bijau, kad jis nebūtų mamičiukas.. tokiems šiais laikais sunku.. Tai vienas iš pagrindinių mano prioritetų!
mokykla tikrai ramesn4 negu mieste, mokytojos irgi kiek sužinojau tikrai ne ką prastesnės negu mieste, ne palankysim pamatysim
ai dar patinka labai kad uniformos bus
o ir šiaip kiek žinau, norinčių i 1kl tiek ,kad neplanuota tiek klasių buvo
o dėl būrelių, ir pasakė,kad pirmą pusmetį geriau vaiko ir neapkrauti jokiais būreliais, nebent jis pats labai norėtų, nes tai naujas tarpsnis jo gyvenime, ir rekia duoti laiko jam apsiprasti su naujove..
QUOTE(buenavista @ 2008 05 15, 09:07)
Manau čia ne mokyklos reikalas, o auklėjimo įtaka.Juk negali būti garantuota, kad tuo metu kai taviškiai jau bus paaugliai ir TAI taps aktualu mokykla bus tokia pat "švari".
Kova už būvį vyksta visur, gerą arba blogą įtaką gali padaryti ir kaimynai, nesvarbu m-kloj ar kitoj vietoj.