Įkraunama...
Įkraunama...

Riešės mokykla

Mamos, atsakykit, man reikia jau dabar mokykla pasirinkti!
Atsakyti
kažkaip abejoju ar ši mokykla turi kažkokią pakraipą, neteko girdėti g.gif gaila čia vyresniokų mamų nesigirdi, aš tik apie pradinukus tegaliu komentuoti... ax.gif tiesa, peržiūrėjau tavo ankstesnę žinutę, kur abejojai ar tik viena mokykla yra Riešėj. Taip, yra čia ir kita - lenkų pagrindinė mokykla, šitoje temoje kalbame apie lietuviškąją vidurinę.
Atsakyti
Mano sūnūs tik pirmus metus lanko šią mokyklą, 8 ir 9 kl. bet skundų iš jų neturiu. Kiek su direktore buvau kalbėjusi, tai mokykla orientuota daugiau į tiksliuosius mokslus, sportą. bet sustiprintų klasių atrodo nėra. Maniškių dabar toks amžius, kad jokie mokykloje organizuojami renginiai nedomina doh.gif ,tai labai apie juos ir nepasakoja, bet pažangumas perėjus iš kitos mokyklos ženkliai pagerėjo. Aš pati kol kas irgi esu patenkinta. Nors mokykla tolokai nuo namų, bet vaikai nenori į miesto mokyklą, bent kol kas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 29, 08:37)
Mamos, atsakykit, man reikia jau dabar mokykla pasirinkti!

na man rods ir kad neturi jokiu sustiprintu mokslu g.gif

QUOTE(Toja @ 2008 02 29, 09:42)
Mano sūnūs tik pirmus metus lanko šią mokyklą, 8 ir 9 kl. bet skundų iš jų neturiu. Kiek su direktore buvau kalbėjusi, tai mokykla orientuota daugiau į tiksliuosius mokslus, sportą. bet sustiprintų klasių atrodo nėra. Maniškių dabar toks amžius, kad jokie mokykloje organizuojami renginiai nedomina  doh.gif  ,tai labai apie juos ir nepasakoja, bet pažangumas perėjus iš kitos mokyklos ženkliai pagerėjo. Aš pati kol kas irgi esu patenkinta. Nors mokykla tolokai nuo namų, bet vaikai nenori į miesto mokyklą, bent kol kas  mirksiukas.gif   biggrin.gif

tikrai blink.gif nu jetus jetus, ka man daryt, tai jei dar tieg daug geresniu atsiliepimu pasiskaitysiu, gal visgi ir as galutinai nuspresiu saviski leisti i sia mokykla, nes ji mums patogiausia vien tuom, kad sunus jei gristu vienas,jam stotele prie pat namo, o jei is miesto,jam reiketu pereiti per ta baisiaja gatve moletu pl :ioh nuo proto matyt nusokciau kol paskambintu wacko.gif doh.gif
na galutini apsisprendima padarysiu aplankius atviru duru diena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undine: 29 vasario 2008 - 11:19
laba diena moteriskes
prasau jusu pasakyti o kada gi atviru duru diena???\
ir bukit gerutes zaneta 75 kokia gi tos mokytojos pavarde pas kuria uzrasei dukra???
Atsakyti
skambinau į šią mokyklą pasiklausinėti kas ir kaip, tai sakė, kad atvirų durų diena bus tik pirmokams, o kitų klasių mokiniams nebus, tačiau atvažiavus užsirašyti, mokytojos parodys ir papasakos.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 02 27, 19:46)
na tai ar buvo jau kas nuvykes uzsirasyti?
as jau buvau uzvakar,palikau prasyma... bet ... nepaliko man gero ispudzio si mokykla  verysad.gif ,nzn kodel, bet sunki atmosfera pasirode.
Ir klausykit nelabai supratau, tai pradinukai maisosi kartu su dickiais ar ne? man tai sitas labai nepatinka  unsure.gif
pasimetusi esu dabar ziauriai, nebezinau kur leisti vaika  verysad.gif

sako - pirmas įspūdis būna teisingiausias. Nuo rudens keisim šią m-klą į kitą.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2008 03 10, 23:19)
sako - pirmas įspūdis būna teisingiausias. Nuo rudens keisim šią m-klą į kitą.

tai gal galima placiau,kodel planuojate keisti? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Buvau aš nuvažiavusi pasidairyti šalia mokyklos, tai labai jau toli nuo miesto pasirodė ši mokykla...
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 13, 13:29)
Buvau aš nuvažiavusi pasidairyti šalia mokyklos, tai labai jau toli nuo miesto pasirodė ši mokykla...

baisiai toli... o kaip siaip pats vaizdas liko paciai?
susirasiau su Tute per az, tai labai nuvyle su sia mokykla, net nebezinau dabar doh.gif
bet va kitoje temoje viena mama parase kad leidzia antroka sunu,ir labai patenkinta doh.gif suprast dabar zmogus doh.gif
kai bus atviru duru diena,manau viskas aiskiausia bus cool.gif
Atsakyti
labukas
o kas blogai su ta mokykla??
mano giminaite uzsirase, pasakykite prasau, jei ka tai reikia pakeisi mokykla
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 03 13, 15:38)
bet va kitoje temoje viena mama parase kad leidzia antroka sunu,ir labai patenkinta doh.gif suprast dabar zmogus  doh.gif
kai bus atviru duru diena,manau viskas aiskiausia bus  cool.gif

matai su pradinukais tai nelabai didelis skirtumas kokia mokykla - pradinėse klasėse svarbiausia mokytojas, jei pataikai pas gerą, tai jokio skirtumo kokia mokykla, o štai vyresnėse klasėse jau kitaip. Mes irgi savo mokytoja labai patenkinti, o štai vyresnėse klasėse girdėjau ir aš, kad labai kažkaip prastai tos pamokos vyksta, labai dažnai nebūna pamokų, tai mokytojai išvažiavę tai dar kas nors, žodžiu, kažkokios netvarkos yra, tik va kokia ji, tai dar savo kailiu nepatyrėm, kitąmet, penktoje klasėje išlįs visos bėdos matyt unsure.gif
Atsakyti