As jau savo panytes uzrasiau
5-oke nzn i kuria klase italpins nes abi su drauge norim i viena klase, o mazaja pageidavau pas jolaxus merginos mokytoja Neseniai suzinojau, kad mano dickes pirmoji mokytoja nori ten darba gaut, tai gal persigalvosim - pazystamas mokytojas ir dar tikrai geras butu super ...
Gyvenam mes i Klevinej (Avizieniu puse), manau cia koks transportas irgi turetu kursuoti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 04, 18:03)
5-oke nzn i kuria klase italpins nes abi su drauge norim i viena klase, o mazaja pageidavau pas jolaxus merginos mokytoja Neseniai suzinojau, kad mano dickes pirmoji mokytoja nori ten darba gaut, tai gal persigalvosim - pazystamas mokytojas ir dar tikrai geras butu super ...
Gyvenam mes i Klevinej (Avizieniu puse), manau cia koks transportas irgi turetu kursuoti
lauksim naujokių
o iš Klevinės transportas nėra itin patogus - ten važiuoja kažkoks priemiestinis autobusas iš stoties į Riešę, tačiau jis tik gal kokius keturis kartus per dieną tevažiuoja, ne taip kaip tie miesto autobusai su talonais...
žinau Riešės bendruomenė kreipėsi į "Susisiekimo paslaugas", kad tą miesto autobusą kur dabar iš Ateities g. važiuoja į Riešę paleistų ratu, t.y., kad jis atvažiuotų nuo Molėtų plento pusės o grįžtų pro Ukmergės plentą, tačiau sakė nebuvo jokio atsako iš jų...
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 02 04, 17:03)
as ir planuoju sia savaite kuria diena nuvaziuoti jau uzrasyt, kad nebepersigalvociau
mes ir ziurinejom Klevinej nama
ziuriu jau uzrasymai vyksta, tai ir mes vaziuosim savo berniuka uzrasyti i mokykla
Sveiki. netycia cia uzklydau ir pamaciau kad domites mokykla, kurioje pati mokaus.taigi: mokykla tikrai nebloga,. mokausi jau septintus metus(nuo 5tos klases), taigi jau vienuoliktoj ir tikrai nesiskundziu. mokytojai tikrai neblogi, kiek zinau ir pradiniu klasiu taip pat, nes dvi jaunesnes seses ejo nuo pirmos.kadangi susiekimas su miestu geras, nera problemu lankyti burelius mieste(pati taip darau). del transporto tai tiem kas gyvena moletu plento pusej tikrai problemu kilti neturetu, nes vaziuoja miesto autobusas (77tas) nuo ateities gatves moletu plentu per didziaja riese ir iki pat mokyklos. taip pat pro ta puse vazineja 2 mikroautobusiukai, vienas nuo mokyklos per santariskes iki centro, kitas iki pilaites. nepatogiau butu tiems, kas gyvena ukmerges plento pusej, ten jau kaip minejo vazineja komercinis autobusas, ir nera labai patogu. kuo mokykla gera? nauja, mokytojai geri (aisku yra isimciu, bet kur ju nebuna:) ) be to, niekad negirdejau ir nebuvau susidurus su narkotiku problema, siuo atzvilgiu mokykla tikrai puikiai laikosi. na , o tiems , kas bijo , kad vaikas "apsirgs" kaimietuko sindromu, galiu pasakyti tiek:dauguma lankanciu mokykla yra naujai atsikrauste bir riese ar salia jos. galu gale jei vaikas mokes atsirinkti su draugauti, kuo ne, problemu tikrai nekils (be to, jei mokykla ir miesto centre, nuo tokiu paciu ir panasiu problemu ji tikrai neapdraus).mokyklos perspektyvos geros, tad kodel nepabandzius?
na aciu 11toke uz toki issamu aprasyma saunu kad paciai ten patinka? o toje mokykloje nera jokiu bureliu? kad i miesta reikia traukti?
o kaip su darzeliu reikalai rieseje nezinot? nes as vien del to metausi, kad man mazaja dar reiktu vesti i seskines darzeli,tokie marsrutai nemazi bet ko aisku del vaiku nepadarysi
gal jau kuri buvot nuvykusi i mokykla? as planuoju sia arba kt savaite butinai jau nuvykt
o kaip su darzeliu reikalai rieseje nezinot? nes as vien del to metausi, kad man mazaja dar reiktu vesti i seskines darzeli,tokie marsrutai nemazi bet ko aisku del vaiku nepadarysi
gal jau kuri buvot nuvykusi i mokykla? as planuoju sia arba kt savaite butinai jau nuvykt
O gal žinote ar pamokos Riešės mokykloje vyksta viena ar dviem pamainom? Taip pat kokių dokumentų reikia užrašant į mokyklą, ar tiesiog dokumentus reikės pristatyti vėliau? Ir dar klausimuks - jeigu užrašysiu vaiką dabar, o vėliau persigalvosiu ir perrašysiu į kitą mokyklą, kaip tada? Aš planuoju saviškį sūnų į 5 klasę užrašyti, keliamės į Santariškes gyventi.
Ir dar norėjau pasitikslinti šioje temoje kalbama apie Riešės vidurinę mokyklą, kuri yra pačioje Riešėje? Nes per googlą radau ir Riešės pagrindinę mokyklą, tai ten vien tik lenkiškos pavardės...
Ir dar norėjau pasitikslinti šioje temoje kalbama apie Riešės vidurinę mokyklą, kuri yra pačioje Riešėje? Nes per googlą radau ir Riešės pagrindinę mokyklą, tai ten vien tik lenkiškos pavardės...
QUOTE(Jūržolė @ 2008 02 21, 22:47)
O gal žinote ar pamokos D. Riešės mokykloje vyksta viena ar dviem pamainom? Taip pat kokių dokumentų reikia užrašant į mokyklą, ar tiesiog dokumentus reikės pristatyti vėliau? Ir dar klausimuks - jeigu užrašysiu vaiką dabar, o vėliau persigalvosiu ir perrašysiu į kitą mokyklą, kaip tada? Aš planuoju saviškį sūnų į 5 klasę užrašyti, keliamės į Santariškes gyventi.
mokykloje viena pamaina
o dokumentų jau kažkaip neprisimenu kokių reikėjo... gal kai iš kitos mokyklos perkeliama, tai gal kažkokių papildomų reikia, nžn, gal verta pasiskambint ir pasiklaust...
na tai ar buvo jau kas nuvykes uzsirasyti?
as jau buvau uzvakar,palikau prasyma... bet ... nepaliko man gero ispudzio si mokykla ,nzn kodel, bet sunki atmosfera pasirode.
Ir klausykit nelabai supratau, tai pradinukai maisosi kartu su dickiais ar ne? man tai sitas labai nepatinka
pasimetusi esu dabar ziauriai, nebezinau kur leisti vaika
as jau buvau uzvakar,palikau prasyma... bet ... nepaliko man gero ispudzio si mokykla ,nzn kodel, bet sunki atmosfera pasirode.
Ir klausykit nelabai supratau, tai pradinukai maisosi kartu su dickiais ar ne? man tai sitas labai nepatinka
QUOTE(undine @ 2008 02 27, 19:46)
maišosi įeidami per duris o šiaip visos pradinės klasės yra pirmame aukšte, kitos klasės kituose aukštuose ir pradinukams ten draudžia vaikščioti. Tiesa sporto salė ir valgykla pirmame aukšte, tai čia jau neišviangiamai teks prasilenkti, tik pertraukos kažkaip ten padalintos, kuriomis į valgyklą eina pradinukai, o kada dičkiai. Tai tiek tokių atskyrimo ženklų.
O ar si mokykla yra kokios nors pakraipos, t.y. humanitarine, tiksliuju mokslu?