na va, ir as galiu pasidalinti savo ispudziais ir nuomone po vestuviu.
draugu vestuves buvo pries savaite.
ispudziai siaubingi - idejom be galo daug pastangu ir dabar jauciames labai sumautai. nenorim net matyti jaunuju su visa ju arogancija ir nepasitenkinimu. mes su draugu ejom kaip vyriausia pora ir nebuvo pirsliu. beveik visas organizavimas buvo suverstas ant musu peciu. mes turejom rupintis visu sampanu prie santuoku rumu, masinu puosimu ir tt. bjauru, kai jaunieji visas islaidas nori nusimesti nuo savo peciu ant pulko - bukit faini, nesielkit taip kiti. taip ir draugus prarast galima...
iki tokio lygio bardakas buvo, kad paskutini vakara pries vestuves mano draugas paimineja geles is floristes (10 vakaro, vestuves turejo buti jau 9,30 ryto) ir man skambin afloriste ir klausia - gal jaunoji jau apsisprende, is kokiu roziu jai puokste daryt? siaubas. man geda paskui uz svetimus zmones...
kelemes pries 5, buvom labai alkani, jaunieji turejo pasirupint uzkanda. teko stot kazkokioj kaimo parduotuvej ir su vakarinem sukniom eit pirkt mineralinio... prie stalo susedom apie 5 vakaro, tai iki tol galejom megautis saldainiais ir sampanu...
padarom papuosimus ir paskutini vakara suzinom kad bus ne tos masinos ir tt ir tt
vos priprasiau savo drauges fotografes kad fotografuotu vestuves. kaina - 200 lt ir atiduoda kompaktus. kas buvo vestuvese, supras ak tai reiskia. o jie profesionalei isrezia - na gal izs tavo nuotrauku ir to ka mes patys pasidarysim ir iseis kas nors pakenciamo

ir dar jai paskambino paskutini vakara apie 10, kad ji kita ryta 8 butu pas jaunaji... ji galvojo kad jos paslaugu ir nereikes, jei pries menesi pasikalbeje paskui jokio suinteresuotumo nerode
norejau suderint programa su muzikantais bent is vakaro - tai jaunieji nedave telefono ir vietoj to kad buciau galejus uzkast iskart atvaziavus turejau laksyt paskui juos ir bandyt apsitart programa...
zodziu man labai geda pries visus zmones, kuriu prasiau ivairiu paslaugu del tu sumautu vestuviu.
ir patarimas visom busimom pamergem - nepersistenkit...
o planai buvo labai grazus - ir graviruotos taures kambary pirmai nakciai, ir siuvineti naktiniai marskiniai dovanu ir tt ir tt
labai labai dziaugiuosi kad mane nuo to atkalbejo