Čia kas dabar pirmą kartą girdžiu tokį faktą???????????????????
oj...as persigandau...tipo minejo kazka, keleta graziu zodeliu...atseit va, kad as neteku...ko ji atsisako...nezinu...kazkaip pasimetus..

QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 09, 15:59)
Ir man taip atrodo
. Tokio baliaus su suknele ir aplamai tokia proga daugiau jau nesurengsi. O pakeliauti visada galima... Juk vis tiek kažkada atsiras pinigėlių ir kelionei. 

Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu: kam l. svarbi balta suknele ir gimines, kam jauki aplinka su artimiausiais (vyru, tevais, broliais, seserimis) viena is svarbiausiu gyvenime dienu. O vestuviu be medaus men. isvykos net neisivaizduoju

Gal mano nuomone pasirodys issaukianti, bet priimkit tik kaip kitokia nuomone

Jau po vestuvių. Atsipagiriojau. Dabar pasidalinti mintimis poreikį turiu. Aš kaip pamergė turėjau pasirūpinti laikraštuku, mašinų puošimu. Su jaunaja ėjome pirkti kaspinų. Per vestuves dariau viską, kad tik būtų linksma. Jokių savų bėdų, nors turėjau 2 dideles: nutrynė batas, iš didelio šokimo bei pabrolys buvo
Bet čia jau kita tema. Persiginėjau vainikėlį. Nėra konkrečių pareigų, kurias būtų galima išvardinti. Reikia matyti viską ir daryti tai, kas tuo metu yra būtina ir reikalinga.

Jei jūsų vestuvės be liaudiškų tradicijų (skaičiau kažkurioje temoje), tai nemanau, kad tokiu atveju nuometo persegimas vyr. pamergei reikalingas