Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

nieko jai sakyti nereikia, ne per vienas vestuves islydint vyr pamerge nieko nesake
Atsakyti
Čia kas dabar pirmą kartą girdžiu tokį faktą???????????????????
Atsakyti
Buvau kelis kartus pirma pamerge ir nė karto nieko neeikėjo sakyti. Tik antrą dieną apturėjau malonumą, kai persegė veliumą ax.gif Ir dar mašinų papuošimu reikia pasirūpint
Atsakyti
oj...as persigandau...tipo minejo kazka, keleta graziu zodeliu...atseit va, kad as neteku...ko ji atsisako...nezinu...kazkaip pasimetus.. cry.gif
Atsakyti
Tai tiesiai šviesiai ir pasakyk tai svočiai, kad pasiklausinėjai protingų žmonių (čia mes, SMamietės ax.gif ) ir nieko nesakysi, tegu neprisigalvoja nesąmonių smile.gif
Atsakyti
keleta graziu zodeliu...atseit va, kad as neteku...ko ji atsisako...

Beje, tie keletas gražių žodelių- tipo, netekėk, palauk, bla bla bla...- sakomi per mergvakarį, kai visos draugės ir nedraugės atkalbinėja nuotaką nuo vedybų. O per vestuves... doh.gif Nesąmonė kažkokia, grybiškai atrodys tongue.gif
Atsakyti
labutis mamytes ir ne tiki:))))))0dabar greit esiu i pusseseres vestuves ir man teks eiti i poras man 14 metu!!!!ka man ten reiks daryti?????padekit labai prasau 4u.gif
Atsakyti
Nieko tau ten nereiks daryt- tik pastovėt įsikabinus pabroliui į parankę ir gražiai atrodyt smile.gif Pasiskaitinėk temą "Vestuvės". Nepakenks bendram išprusimui.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 09, 15:59)
Ir man taip atrodo  ax.gif . Tokio baliaus su suknele ir aplamai tokia proga daugiau jau nesurengsi. O pakeliauti visada galima... Juk vis tiek kažkada atsiras pinigėlių ir kelionei.  ax.gif

Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu: kam l. svarbi balta suknele ir gimines, kam jauki aplinka su artimiausiais (vyru, tevais, broliais, seserimis) viena is svarbiausiu gyvenime dienu. O vestuviu be medaus men. isvykos net neisivaizduoju tongue.gif Dabar madinga isleisti pinigus prasmatniam baliui, ir iskart grizti i buiti. Man jungtuves kazkaip turi toki daug intymesni atspalvi, net nenorejau, kad is jos butu daromas sou. schmoll.gif Krikstynos - kas kita....
Gal mano nuomone pasirodys issaukianti, bet priimkit tik kaip kitokia nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skruzdeliukas: 15 rugpjūčio 2005 - 00:49
Jau po vestuvių. Atsipagiriojau. Dabar pasidalinti mintimis poreikį turiu. Aš kaip pamergė turėjau pasirūpinti laikraštuku, mašinų puošimu. Su jaunaja ėjome pirkti kaspinų. Per vestuves dariau viską, kad tik būtų linksma. Jokių savų bėdų, nors turėjau 2 dideles: nutrynė batas, iš didelio šokimo bei pabrolys buvo cry.gif Bet čia jau kita tema. Persiginėjau vainikėlį. Nėra konkrečių pareigų, kurias būtų galima išvardinti. Reikia matyti viską ir daryti tai, kas tuo metu yra būtina ir reikalinga.
Atsakyti
Mergaitės, patarkit. Prisiskaitinėjau, kad antrąją dieną veliumą jaunoji sega vyr. pamergei. Čia kam? O ką reik sakyti? blush2.gif
Noriu, kad vyr. pamergė pasijustų ypatingai, tik per savo nežinojimą bijau apsižioplinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei jūsų vestuvės be liaudiškų tradicijų (skaičiau kažkurioje temoje), tai nemanau, kad tokiu atveju nuometo persegimas vyr. pamergei reikalingas g.gif
Atsakyti