Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

nu bet vistiek zudytis del puostes ir nuomeo doh.gif o jei jaunoji puokstes nemes ir bus is vis be nuometo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 05 23, 11:21)
nu bet vistiek zudytis del puostes ir nuomeo  doh.gif o jei jaunoji puokstes nemes ir bus is vis be nuometo  thumbup.gif

Aš įsivaizduoju, kas dėtųsi, jei ji puokštės per vestuves nepagautų... Vėl į isteriją pultų... g.gif Gali paprasčiausiai visą šventę sugadinti tokia pamergė, nes jai turbūt rūpi tik jos pačios interesai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 23, 12:18)
Nereikia man tos garbės ir titulų.
Manau, organizuosiu ir toliau mergvakarį. Nuotaka visom keturiom už.
O jei ta isterike per mergvakarį ką nors padarys, teks pademonstruoti ką per aerobiką su kovos elementais esu išmokusi.
Jos pabroliu turės būti kažkoks jos bernelis, kurio niekas nepažysta ir nežino. Kaip pati linksmuolė man išaiškino, ji ina į vestuves tam kad gautų iš jaunosios puokstę ir persegtų nuometą jai ryte.

Bet gerai, kad aš nepataisoma optimistė ir šiaip kieta merga.

Teisingai mąstai, šaunuolė!!! thumbup.gif Negadink per daug sau nuotaikos ir vis tiek organizuok tai, ką buvai sumąsčius. Bet kokiu atvėju jaunoji vis tiek liks Tau dėkinga... ax.gif Reikia būti optimistais ir viskas bus gerai biggrin.gif . O mes laikysime su Tave kumščius, kad viskas gerai praeitų...

Bėje tikrai keista ta pana, kuri tokias čia sąlygas diktuoja... Protelis jai pasimaišęs. Gal jau ji ant senmergystės ribos, tai tikisi tokiu būdu ir pati ištekėti? g.gif biggrin.gif Nesuprantu, kaip čia taip galima veržtis būti vyr. pamerge, kai jaunoji jau ir taip turėjo ką kito nužiūrėjus... Nu, tikrai keistų žmonių vis tik būna...

Stiprybės Tau!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 23 gegužės 2005 - 17:04
Ir vėl man bėda. Nenoriu būti pamerge. Kaip tik tai savaitei, kai nusimato mergvakaris ir vestuvės, turiu galimybę Meksikoje patinginiauti. Kelionės datos keisti negaliu.
Kai pagalvoju apie saulę, smėlį, kraujas verda. O čia turėsiu nuotakai suknelę purtyti ir pabrolį kęsti. Perspektyvos nekokios.
Gal kas žinote ar galima viską sutarus, suplanavus, perspėti jaunuosius ir plautis.
Mergvakaris suorganizuotas, žaidimai sugalvoti ir t.t.
Gyvenimas kančia.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 26, 14:57)
Ir vėl man bėda. Nenoriu būti pamerge. Kaip tik tai savaitei, kai nusimato mergvakaris ir vestuvės, turiu galimybę Meksikoje patinginiauti. Kelionės datos keisti negaliu.
Kai pagalvoju apie saulę, smėlį, kraujas verda. O čia turėsiu nuotakai suknelę purtyti ir pabrolį kęsti. Perspektyvos nekokios.
Gal kas žinote ar galima viską sutarus, suplanavus, perspėti jaunuosius ir plautis.
Mergvakaris suorganizuotas, žaidimai sugalvoti ir t.t.
Gyvenimas kančia.

Na, čia jau Tavo teisė rinktis. Niekas per prievartą Tavęs varyti į tas vestuves negali. Pati atsisėks ir pagalvok, kas Tau yra svarbiau... Jeigu tai kokio nors laaaabai artimo žmogaus vestuvės (sesers/brolio/geriausios draugės), tai jie tikrai gali ir įsižeisti, kad iškeitei jų gražiausią dieną į poilsį Meksikoje... Bet vis tiek bet kokiu atvėju visada gali atšaukti savo dalyvavimą, niekas negali Tavęs versti daryti ko nenori. Čia jau pirmiausiai Tavo pačios asmeninis reikalas... Galų gale jeigu per vestuves vis galvosi, kad vat, galėjau dabar bambą Meksikoje deginti, ir būsi surūgusi arba šiaip dėl to nuotaika ne kokia bus, tai jau tikrai geriau jau važiuok pailsėt, tik iš anksto perspėk jaunuosius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 26 gegužės 2005 - 14:06
Na, jei jau prisižadėjau-Būsiu. Bus dar tų kelionių. Suknelė juk gatava. Nejau pajūry su pamergės suknele lakstysiu. Reikia eiti boliun.
Ir taip nuotaka pražilo nuo rūpesčių, dar ims ir prapliks. Tada man teks peruko eiti ieškoti.
Dėkui už patarimą.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 26, 15:54)
Na, jei jau prisižadėjau-Būsiu. Bus dar tų kelionių. Suknelė juk gatava. Nejau pajūry su pamergės suknele lakstysiu. Reikia eiti boliun.
Ir taip nuotaka pražilo nuo rūpesčių, dar ims ir prapliks. Tada man teks peruko eiti ieškoti.
Dėkui už patarimą.

Teisingai pastebėjai - bus dar tų kelionių... drinks_cheers.gif Šaunuolė, kad nusprendei laikytis duoto žodžio (na, juk jau prisižadėjai dalyvauti) 4u.gif . Manau, kad vis tiek nesigailėsi, nes pakeliaut (nu, gal ne į Meksiką, gal kur kitur) dar visada galėsi, o būtent šitai porai vestuvės bus vienintelį kartą... Nepergyvenk daugiau, viską darai teisingai ax.gif . Sekmės ir pašėlusio artėjančio mergvakario ir linksmo baliaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visoms,

Skaitinėju šį forumą, nes ant nosies draugės vestuvės, būsiu vyr. pamergė. Vėliau pati tekėsiu.
Mano kaip pamergės bus tokios:
puošti mašinas, tiksliau pavadovauti pabroliams, padėti jaunajai apsirengti, buti salia visur ir visada, zaidimai vakare, pagalba vakare svotams ir dar visokie mažmožiai
Tai štai.
Atsakyti
Man idomu, ar po tokiu vestuviu nesijaucia finansinis "badas"?Man jau geriau kukliai be tradiciju ir mergvakariu, bet paskui kokion kelionen su vyru issiruosti. O cia balius giminem...nesuprantu g.gif Laikai keiciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skruzdeliukas: 09 birželio 2005 - 14:31
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 06 09, 16:30)
Man idomu, ar po tokiu vestuviu nesijaucia finansinis "badas"?Man jau geriau kukliai be tradiciju ir mergvakariu, bet paskui kokion kelionen su vyru issiruosti. O cia balius giminem...nesuprantu g.gif

na o mes manome taip, kad tokio baliaus kaip ta diena niekada nepakartosi su giminem, o i kelione dviese isiruosi galima bet kada
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 09, 15:33)
na o mes manome taip, kad tokio baliaus kaip ta diena niekada nepakartosi su giminem, o i kelione dviese isiruosi galima  bet kada

Ir man taip atrodo ax.gif . Tokio baliaus su suknele ir aplamai tokia proga daugiau jau nesurengsi. O pakeliauti visada galima... Juk vis tiek kažkada atsiras pinigėlių ir kelionei. ax.gif
Atsakyti
Sveiki, savaitgali busiu vyr pamerge...o vestuvese pamerge nebuvus....sad.gif svocia sake, jog reikia kazka pasakyti jaunaja islydint...o ka? gal kas turit patirties? ar net zodeliu? padekit...
Atsakyti