Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Mind @ 2005 03 31, 07:10)
Sveiki.

Gal žinantys galėtumėte apšviesti vyr. pamergių/pabrolių klausimais, o būtent:
- Ar vyr. pabrolys ir vyr. pamergė turi būti draugai, pora ar tiesiog atsitiktinai suporuoti jaunųjų draugai?
- Ar nieko tokio, jei pabrolio draugė ar pamergės draugas būtų pakviestas dalyvauti vestuvėse tik kaip svečias?

Ačiū, jei kas žinote ir nepatingėsite atsakyt. smile.gif Ar bent nuomonę pareikšt... Nieko tose subtilybėse nesuprantu, nesinori per tą nežinojimą kažką sugadint. smile.gif

Grieztu taisykliu tai nera. Mano nuomone, geriau, kai tai yra pora, ypac jeigu tradicines vestuves su visais sao pribombasais. Tada pati pora jaustusi smagiau. O antros puses nesedtu vienisos.

Mano vestuvese bus tik viena liudininku poras: sesuo ir pusbrolis. Bet jie bus tik pora iki tol kol paliudys ir tiek. Po to visi sveciai lygus.

Isskirti naturalias poras ne itin sveika wub.gif
Atsakyti
Na pas amne vestuvese bus 6 musu suoruotos poros, tame tarpe ir pirmoji pora, o dvie poros kur tikrai draugauja, bet manau nieko cia bloga dar linksmiau, na man labiau patiko eit su kitu berniuku kai manojo neisleido is armijos blush2.gif , juk ten nereikia laizytis biggrin.gif
Atsakyti
Kalbate, jog pamerge turi persegti vainikeli. Tai kur jis buna ir i kur ji segti reikia. JAu gailiuosi, kad esu pamerge ir dar pirmoji.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 14, 16:38)
Kalbate, jog pamerge turi persegti vainikeli. Tai kur jis buna ir i kur ji segti reikia. JAu gailiuosi, kad esu pamerge ir dar pirmoji.

Nesijaudink, viskas labai paprasta. biggrin.gif
Visų pirma rūtų vainikėlis būna prisegtas jaunajai ant veliumo kairėje pusėje. Po ceremonijos bažnyčioje tau tereikia jį persegti į dešinę pusę. Analogiškai po ceremonijos CMB. smile.gif Aišku, prieš antrąją ceremoniją vainikėlį reikia vėl grąžinti kur jis buvo, kad galėtum persegti... smile.gif Štai ir viskas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2005 02 20, 18:55)
Sveikos, gal galite man patari. nes mane drauge paskyre buti ir vyr. pamerge ir liudininke. man net kazkaip baisu pasidare, ka man ten reikes daryto?

tavo vietoje aš pasitarčiau su jaunaja, ka ji tau pasakys
Atsakyti
sveikutes,
as norejau paklausti, o albuma su palinkejimais jauniesiems ruosia vyr. pamerge? ir kaip jis mazdaug turetu atrodyti? ir dar visus pabarstymus ziedlapiais ir ryziais kas turetu organizuoti? ir ar gali vyr. pamerge paruosti buteli sampano ant kurio sveciau surasytu busimu vaikuciu vardus, ar tai svocios darbas? oi kiek daug klausimu biggrin.gif
aciu.
Atsakyti
Dabar jau dazniausiai viskas vyksta kaip susitarsi, tokių grieztų tradicijų kas ką perka, kas ką organizuoja kaip ir nebėra. Uztenka pasiskaityti forume, kas ir kaip pas ką bus, tai pas dauguma panelių daug kas ir skiriasi, kad ir pvz: vienos puoksteles pamergėm pacios uzsako( jaunosios) kitos sako kad jų pamergės pacios perkasi, vienos nuotakos nori kad pamergytės būtų vienodom suknelėm, kitos sako, kad nedrįsta to paprasyti, masinas puos porininkai, o pas kitas is gėlių salono atvaziuos, taip ir su tuo palinkėjimų albumu- pasiklausk pirslienės gal ji ką organizuos, o jei ne gali uzsiminti ir pirmąjai pamergei apie tai, ziedlapiais galėtų pasirūpinti porininkai, buteliu vaikų 2.gif vardams- manau kad pirslienė, bet pries tai pasikalbėk su ja ir pasakyk ko norėtum, o tas palinkėjimų albumas būna įvairus: ir paprasta didesnė uzrasų knygutė kur puslapiai įspausti kazkokiais graziais piesiniais, ar klijuojamas nuotraukų albumas į kurį sveciai suraso palinkėjimus, pacioj pradzioj gali būti jūsų nuotraukytė, cia jau pagal kiekvieno fantaziją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 05 19, 17:39)
Dabar jau dazniausiai viskas vyksta kaip susitarsi, tokių grieztų tradicijų kas ką perka, kas ką organizuoja kaip ir nebėra. Uztenka pasiskaityti forume, kas ir kaip pas ką bus, tai pas dauguma panelių daug kas ir skiriasi, kad ir pvz: vienos puoksteles pamergėm pacios uzsako( jaunosios) kitos sako kad jų pamergės pacios perkasi, vienos nuotakos nori kad pamergytės būtų vienodom suknelėm, kitos sako, kad nedrįsta to paprasyti, masinas puos porininkai, o pas kitas is gėlių salono atvaziuos, taip ir su tuo palinkėjimų albumu- pasiklausk pirslienės gal ji ką organizuos, o jei ne gali uzsiminti ir pirmąjai pamergei apie tai, ziedlapiais galėtų pasirūpinti porininkai, buteliu vaikų  2.gif vardams- manau kad pirslienė, bet pries tai pasikalbėk su ja ir pasakyk ko norėtum, o tas palinkėjimų albumas būna įvairus: ir paprasta didesnė uzrasų knygutė kur puslapiai įspausti kazkokiais graziais piesiniais, ar klijuojamas nuotraukų albumas į kurį sveciai suraso palinkėjimus, pacioj pradzioj gali būti jūsų nuotraukytė, cia jau pagal kiekvieno fantaziją 4u.gif

labai aciu, bet pamirsau pasakyti, as ir busiu pirmaja pamerge, tai del to ir rupinuosi biggrin.gif nelabai isivaizduoju kokios dar mano pareigos galetu buti, isskyrus: masinu papuosimus, mergvakarius... smile.gif
Atsakyti
Jei nori gali siaip kokią staigmenėlę jiems sugalvoti, cia forume yra tema Staigmenos jaunavedziams, tai ten daug visokių įdėjų, daug ką ir as is ten suzinojau ir panaudosiu draugės vestuvėse kuriose būsiu liudininke, tik gal pasitark su pirsliene, kad nesikartotum, linksmo baliaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
MAno liūdna istorija. Turėjau su savo draugu būti pirmojieji pabroliai/pamergiai. Viską pasiruošiau, suknelę gražią, žaidimus, na ir visus kitus vestuvinius šudukus, mergvakarį suruošiau ir štai vakar staigmena. Nuotakos pusseserė užsimanė ver. pamerge būti. Nuotakai ir jos artimiesiems pasakius, jog jau viskas padaryta. Tai brangioji venas persipjovė, vaistų prisigėrė ir žūdytis sumąstė, jei pamergė nebus. Teko man pasitraukti. Tokį fainą mergvakarį buvau sugalvojusi..savižudė nieko neorganizuos, man skambina kolioja..25m. mergina elgiasi kaip kaprizinga 13metė. Ką dabar daryti. Labai myliu nuotaką, esame pačios geriausios draugės nuo vaikystės. Dabar nuotaka apsipylus ašaromis, būsimasis vyras vos spėja šluostyti, aš ir guodžiu, bet niekas negelbėja. Mergvakario norisi gero, tačiau ką daryti su vyr. pamerge. Dar vėl žudytis per pačias linksmybes pradės, ir išvis kokios linksmybės gali būti kaip šalia viskuo nepatenkinta, surūgusi merga.
Asmeniškai aš jaučiuosi labai įžeista, darai, galvoji ir šiknos raveliu visos pastangos. Jei ne labai geri santykiai su nuotaka, seniai būčiau atsisakiusi dalyvauti vestuvėse. Aš ne geroji samarietė, jog dirbčiau už kitus.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 23, 12:39)
MAno liūdna istorija. Turėjau su savo draugu būti pirmojieji pabroliai/pamergiai. Viską pasiruošiau, suknelę gražią, žaidimus, na ir visus kitus vestuvinius šudukus, mergvakarį suruošiau ir štai vakar staigmena. Nuotakos pusseserė užsimanė ver. pamerge būti. Nuotakai ir jos artimiesiems pasakius, jog jau viskas padaryta. Tai brangioji venas persipjovė, vaistų prisigėrė ir žūdytis sumąstė, jei pamergė nebus. Teko man pasitraukti. Tokį fainą mergvakarį buvau sugalvojusi..savižudė nieko neorganizuos, man skambina kolioja..25m. mergina elgiasi kaip kaprizinga 13metė. Ką dabar daryti. Labai myliu nuotaką, esame pačios geriausios draugės nuo vaikystės. Dabar nuotaka apsipylus ašaromis, būsimasis vyras vos spėja šluostyti, aš ir guodžiu, bet niekas negelbėja. Mergvakario norisi gero, tačiau ką daryti su vyr. pamerge. Dar vėl žudytis per pačias linksmybes pradės, ir išvis kokios linksmybės gali būti kaip šalia viskuo nepatenkinta, surūgusi merga.
Asmeniškai aš jaučiuosi labai įžeista, darai, galvoji ir šiknos raveliu visos pastangos. Jei ne labai geri santykiai su nuotaka, seniai būčiau atsisakiusi dalyvauti vestuvėse. Aš ne geroji samarietė, jog dirbčiau už kitus.

nu panelei kazkas negerai su psichika, tokiems reikia pagalbos - siap tai jau nezinau kaip, bet turbut jau geriau, kadf ji ta pirmaja butu, bo dar per vestuves sugalvos ka nors iskresti. Na o tu Patrijuke nepergyvent, tu ir esi neformaliai pirmoji ir visi manu žinos, kad tai tavo nuopelnas. Juk nesvarbu kokia eile visi isirykiuoja. O zaidimus juk pati gali pravesti visai nebutinai kd juos tik vyriausioji pravedinetu.

O idomu kaip su pirmuoju pabroliu, ar eis kuris nors su tokia ligonele? verysad.gif
Atsakyti
Nereikia man tos garbės ir titulų.
Manau, organizuosiu ir toliau mergvakarį. Nuotaka visom keturiom už.
O jei ta isterike per mergvakarį ką nors padarys, teks pademonstruoti ką per aerobiką su kovos elementais esu išmokusi.
Jos pabroliu turės būti kažkoks jos bernelis, kurio niekas nepažysta ir nežino. Kaip pati linksmuolė man išaiškino, ji ina į vestuves tam kad gautų iš jaunosios puokstę ir persegtų nuometą jai ryte.

Bet gerai, kad aš nepataisoma optimistė ir šiaip kieta merga.

TAi va mamytės, nelepinkite dukryčių vienturčių visaip kaip, nes užaugs galvos skausmas aplinkiniams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patrijuke: 23 gegužės 2005 - 11:20