Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 10, 08:51)
Neringa, o ta tavo pamerge vietoj taves teketi neuzsimane???? laugh.gif

Matyt labai labai noretu, bet jai dar niekas net nepasipirso,k nors jau su bernu du metus gyvena....Uz tat jauciasi didelis pavydas is jos puses, kad man jau po puses metu draugystes su zieduku ir gaisrininku atejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 10, 09:01)
Matyt labai labai noretu, bet jai dar niekas net nepasipirso,k nors jau su bernu du metus gyvena....Uz tat jauciasi didelis pavydas is jos puses, kad man jau po puses metu draugystes su zieduku ir gaisrininku atejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wink.gif

Ką reiškia - su gaisrininku? g.gif Čia taip originaliai pasipiršo tau? Kažkodėl negirdėjom tokių pikantiškų detalių biggrin.gif Nagi nagi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 10, 09:04)
Kokiu dar gaisrininku??????

Na ten programa visa jis buvo sugalvojes:)))) Ryta man bemiegant gaisrininka ileido: su apranga, toki juoda biasu, fuj...Ir gaisrininkas visa gerkle reke, kelkis greiciau, gasitras vyksta, visa nama evakuojam! Jezau kiek strioko turejau! thumbup.gif Bet efektas tai thumbup.gif
Atsakyti
issamiau prasytumem. Kas buvo po to kai jis reke kad gaistas ir evakuojame?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Atsakyti
Blexa tas inernetas mad.gif Negaliu ne jums papasakoti visko:)

As visa issigandusi susipieciau i kaldra ir sakiau nejuokaukit!!!!!!!!! Bet gaisrininkas sake, tu greiciau! ( dar kazka nusikeike ten:)). Sako, atsitrauk zaliuzes ir paziurek pilnas kiemas gaisriniu...As begu prie lango, ten ju nera- bet galvojau, kad uz namo pastatytos jos! Dieve, tikrai issigandau! Gal buciau ir netikejusi, bet mano berniukas labai itikinamai issigandes atrode:) Jie ibego i vona, paleido vandeni, o taip baisu atrodo. Dar gaisrininks reke, kad isjunk signalizacija, kad ji i judesius nereaguotu:) Zodziu buvo labai labai baisu, kol nepamaciau Neriuko rankose dezutes:) Tada brolis mano is kazkur isdygo ir atejo Neriukas ant keliu su zieduku:) thumbup.gif Dieve, kaip faina!
Tas buvo vasario 14-oji. (Beje, ta diena mano teveliai susituoke biggrin.gif )
Atsakyti
Neringa, nesuprantu, is kur tavo pamerge tokia nesamone istrauke...
dar ko, jomis rupintis, tai tokia diena, kai visos tavimo turi roopintis!!!
Atsakyti
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 10, 10:09)
Vajej kokia romantika. Labaiiiiiiii grazuuuuuuu clap.gif .

O dar as kaip pykau ant jo pries ta vasario 14-a, kad jis nieko negalvoja, nieko neorganizuoja! sake, kad tipo nueisim i restorana papietauti! Rekiau visa gerkle, kad ir taip kiekviena savaitgali pietaujam, orginalesnio sugalvok ka nors:))) Na, bet finalas buvo geras biggrin.gif
Atsakyti
vaje vaje Neringa, kokia romantika, sakes!!!! ale vat kaip vyrai prigalvoja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Isila @ 2004 08 11, 19:23)
vaje vaje Neringa, kokia romantika, sakes!!!! ale vat kaip vyrai prigalvoja. rolleyes.gif

Na pasirodo ir jie gli daug daug daug prigalvoti....siek tiek jos reikia pastumeti, bet svarbu, kad noras butu, tia ir sugalvoja:)
Atsakyti
Sveikos, gal galite man patari. nes mane drauge paskyre buti ir vyr. pamerge ir liudininke. man net kazkaip baisu pasidare, ka man ten reikes daryto?
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2005 02 20, 19:56)
Sveikos, gal galite man patari. nes mane drauge paskyre buti ir vyr. pamerge ir liudininke. man net kazkaip baisu pasidare, ka man ten reikes daryto?

Brungena, nu nepergyvenk tu taip. Susidorosi tu su savo pareigom.. 4u.gif thumbup.gif tik gintariuko neskriausk labai biggrin.gif blush2.gif Beje, maciau kad i tavo pareigas jau ieina masinu papuosimas wink.gif tongue.gif tai dar vienas rupestis nuo mano galvos lauk biggrin.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happystyle: 21 vasario 2005 - 09:53
Sveiki.

Gal žinantys galėtumėte apšviesti vyr. pamergių/pabrolių klausimais, o būtent:
- Ar vyr. pabrolys ir vyr. pamergė turi būti draugai, pora ar tiesiog atsitiktinai suporuoti jaunųjų draugai?
- Ar nieko tokio, jei pabrolio draugė ar pamergės draugas būtų pakviestas dalyvauti vestuvėse tik kaip svečias?

Ačiū, jei kas žinote ir nepatingėsite atsakyt. smile.gif Ar bent nuomonę pareikšt... Nieko tose subtilybėse nesuprantu, nesinori per tą nežinojimą kažką sugadint. smile.gif
Atsakyti