QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 27, 13:34)
Kodėl juokdarės? Pamergės, kuriom netinka viena ar kita spalva yra juokdarės, bet jaunosios, kurios įsigeidžia kažkokios spalvos ir modelio rūbo yra nejuokdarės.
Būtent, svarbiausia matyti žmogų, o ne primesti savo norus ir suvaržyti žmogų.
Manau, kad čia vos ne amžina problema dėl tų vienodų suknelių. Aš visom keturiom prieš vienodas sukneles ir nemanau, kad mano nuomonė pasikeis. Kiekviena žiūrim iš savo varpinės, jaunajai blogos pamergės, o pamergėm-jaunoji.
Nu jei nenori kazkokios spalvos sukneles, nes jos kojos baltos nu tai sorry.. nueik i soliariuma ar savaiminiu pasitept..

nejau nera iseities.. ? mane zinot kas nervina, kad sneka panos, netekejusios.. ir ryskiai nesupranta ka sneka.. nes kai esi jaunoji, patikekit manim, tikrai nesinori sukt galvos del pamergiu noru! Nes tuo metu buna daug svarbesniu dalyku.. as viena suplanavau visa svente 40ciai zmoniu.. darbu buvo mln.. ir jei jau pamerges sutiko eit i pulka, tai bukit malonios ir savo norus ir pretenzijas palikt uz duru..

nes prie visu noru prisiderint neimanoma.. as uz kompromisus.. bet kai prasideda dar oziai is pulko puses, nu tai is vis virsune.. nes pulkas yra tie zmones, kurie daugiausia turi padet ir palaikyt jaunuosius, nes manau i pulka yra kvieciami artimiausi zmones.. nieks nekalba apie tas jaunasias, kurioms susisuka protas nuo vestuviu ir pradeda ne prasyt, o reikalaut neimanomu dalyku.. apie tokias as nekalbu, ir uzjauciu pamerges.. bet kai eina kalba del suprantamu dalyku, ir visiems tinka, o vienai ne, nes matai pas ja kojos baltos, tai sorry..

ir p.s TAIP, jaunosios yra ne juokdares.. todel, kad tai yra JU svente, ir jos gali noret ka tik nori, jei tik jausis del to laimingos..

del Dievo meiles, jusu juk nieks nevercia eit i ta pulka.. atsisakykit mandagiai ir bukit sveciuose.. ir jaunajai galvos neskaudes ir jums, jei jau taip blogai.. as cia bendrai pamergem sakau ta prasme

aciu dievui, kad man nebuvo tokiu bedu, viska graziai su mergaitem suderinau, norejau, kad ir jom tiktu ir patiktu.. taip viskas ir gavos

ir jos liko patenkintos ir as