Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(amber123 @ 2010 07 26, 18:44)
Dekui  4u.gif taip, suknytes buvo kam iki keliu, kam ciut zemiau biggrin.gif is pradziu buvau isrinkus ilgas salotines tokias.. bet poto persigalvojau.. biggrin.gif
blink.gif wau.. as dievinu violetine spalva.. jus norit pasakyt, kad nieko nederinot viena su kita? nes spalvos identiskos galima sakyt.. ir suknutes kaip is vieno salono nuomuotos bigsmile.gif super thumbup.gif

Na taip, spalva ir aš buvau patenkinta, bet galiu pasakyti, kad man buvo labai sunku surasti norimą atspalvį smile.gif O patinka būtent toks ryškus:) Aš pati suknutę pirkau Vilniuje, o kitos pamergės nuomavosi Alytuje. Mes viena kitos net nepažinojom, tai tik vestuvių dieną pamatėm kokia yra situacija smile.gif Pasirodo, visai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 07 26, 18:49)
Na taip, spalva ir aš buvau patenkinta, bet galiu pasakyti, kad man buvo labai sunku surasti norimą atspalvį smile.gif O patinka būtent toks ryškus:) Aš pati suknutę pirkau Vilniuje, o kitos pamergės nuomavosi Alytuje. Mes viena kitos net nepažinojom, tai tik vestuvių dieną pamatėm kokia yra situacija smile.gif Pasirodo, visai neblogai  smile.gif

Super tikrai 4u.gif 4u.gif labai graziai atrodet drinks_cheers.gif as atsimenu savo pirmas vestuves, kai buvau pamerge.. dieve, man dabar geda pries jaunaja.. aisku, man tada buvo 17metu gal.. nesigaudziau ir t.t su suknelem tai buvo taip, kad paprase, kad butu raudonos, tai visu buvo skirtingo atspalvio, viena is vis atejo su oranzine, ir visu skirtingu stiliu ir ilgiu.. nu zodziu nekas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 26, 19:42)
biggrin.gif mes tai ipatingo demesio papuosimui neteikiam.. jau man buvo ne tas galvoj, o daugiau nieks nepasirupino.. tai nupirkom is bazes toki salotini kaspina ir vsio.. bet vis tiek grazu buvo  biggrin.gif
wub.gif dekui.. torciukas tikrai buvo labai grazus, ir visi sake, kad labai skanus wub.gif

mes iskart norejome is gyvu geliu daryti masinos papuosima, tai uzsakinejome kartu su puokstemis wub.gif
tai tikiu, kad skanus buvo.. o kokiu skoniu emet? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2010 07 26, 19:43)
Mūsų trijų pamergių suknelių atspalviai savaime, atsitiktinai sutapo, nes nuomavomės. pirkom, o ketvirtosios ne, nes ji tik tokią medžiagą rado ir siuvo jai močiutė. Na bet kaip kas išgali, taip ir pasipuošia kita vertus smile.gif

na tikrai lb grazi spalvyte, man asmeniskai viena is graziausiu, nes tas atspalvis tai toks karaliskas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 26, 18:59)
tai tikiu, kad skanus buvo.. o kokiu skoniu emet? smile.gif

Jazau, kad as atsiminciau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Monikute, paskaiciau jusu nuomone del islaidu, bet kodel taip pasisiausete del to, kad pulkas detu maziau i vokeli? Juk pulke dazniausiai jaunimas zalias ir biednas buna, o dovanas nesa kartais ir is tevu pinigu. O reikalavimus jaunieji kelia. Makiazas , sukuosena - sutinku, savos problemos, galima puikiai ir be kirpyklu issiversti, taciau puokstes, sukneles ar medziagos joms, daznai yra nurodomos ir vargas tau, jei isreiksi savo abejone del kainos ar bent jau neadekvatumo moketi 300 lt uz suknele kuri tau netinka, nes gi "visos turi buti vienodos". O dar jaunoji pageidautu jog visos butu su auksinem basutem ir kaip galetum jai priestarauti, juk tu, niekse, nieko nesupranti ir nori sugadinti zmogui nuotraukas. Na o juk prie auksiniu basuciu ir zaliu sukneliu niekaip netiks tavo juoda vakarine rankine, bet juk cia tav problema, tiesa?
Butu visai nebloga tradicija arba nekelti reikalavimu pulkui, arba jo isvis nedaryti, arba jei jau jis savo pinigais pildo tavo uzgaidas tuomet sumazinti visuotinai priimta dovanos norma.
Bet gi ne, tada gali neduokdie vestuves neatsipirkti! (zr. tema ar atsiperka vestuves) ir nors "svarbiausia jog salia butu draugai ir seima" bet siekiama leksto vienkartinio blizgesio kitu saskaita ir to negavus arba gresiant negauti kyla didziule itampa. Ar tikrai to reikia?
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 07 27, 00:36)

Bet gi ne, tada gali neduokdie vestuves neatsipirkti! (zr. tema ar atsiperka vestuves) ir nors "svarbiausia jog salia butu draugai ir seima" bet siekiama leksto vienkartinio blizgesio kitu saskaita ir to negavus arba gresiant negauti kyla didziule itampa. Ar tikrai to reikia?

Gaila, kad supratote visai ne taip kaip buvo parašyta smile.gif
Aš daug kartų akcentavau, kad ne pasipuošimas ir išsičiustijimas yra svarbiausia, kad man svarbiausia žmogų matyti tą dieną, o ne jo makiažą ar šukuoseną smile.gif ir mane papiktino pamergių zyzimas ir inkštimas mirksiukas.gif

Tai va, ką jūs čia parašėt - ar tikrai to reikia? Tai aš to paties galiu paklausti smile.gif ar tikrai reikia suknelės už 300 litų ir ar reikia makiažų, šukuosenų ir t.t. ir zyzti, kad visa tai daug kainuoja smile.gif aš niekada nereikalavau nieko ir nesakiau - būtinai ateik taip ir ne kitaip ir pabandyk padaryti ne taip kaip noriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 07 27, 00:36)
Monikute, paskaiciau jusu nuomone del islaidu, bet kodel taip pasisiausete del to, kad pulkas detu maziau i vokeli? Juk pulke dazniausiai jaunimas zalias ir biednas buna, o dovanas nesa kartais ir is tevu pinigu.

Dazniausia.. bet toli grazu ne visada.. schmoll.gif priklauso kokie draugai, kokio amziaus.. pas mus pvz visi draugai dirbantys buvo 4u.gif smile.gif ir is kitos puses manau, kad apie vestuves suzinom ne pries sav laiko, galima ir pasitaupyt.. bet aisku, jei pamerge ant savo grozio isleidzia 500lt, kad tik neduok dieve kazkuri kita uz ja graziau neatrodytu, tai jaunuju dovanai jau nlb pinigeli lieka smile.gif jaunieji irgi isleidzia daug lt kad padarytu baliu ir sau ir tam paciam pulkui 4u.gif biggrin.gif man asmeniskai pinigai ner rodiklis, kiek zmogus gali skirt tiek gerai.. tik pabandziau paziuret is kito tasko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 liepos 2010 - 10:40
QUOTE(amber123 @ 2010 07 22, 21:59)
Nu kokios juokdares.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pas mane buvo pamerges su zydrom tamsiai suknelem, nerealiai atrode.. taigi visokiu tu melynu buna doh.gif uzjauciu del tokiu pamergiu  4u.gif  biggrin.gif

Kodėl juokdarės? Pamergės, kuriom netinka viena ar kita spalva yra juokdarės, bet jaunosios, kurios įsigeidžia kažkokios spalvos ir modelio rūbo yra nejuokdarės.

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 27, 11:36)
Aš daug  kartų akcentavau, kad ne pasipuošimas ir išsičiustijimas yra svarbiausia, kad man svarbiausia žmogų matyti tą dieną, o ne jo makiažą ar šukuoseną  smile.gif  ir mane papiktino pamergių zyzimas ir inkštimas  mirksiukas.gif

Būtent, svarbiausia matyti žmogų, o ne primesti savo norus ir suvaržyti žmogų.

Manau, kad čia vos ne amžina problema dėl tų vienodų suknelių. Aš visom keturiom prieš vienodas sukneles ir nemanau, kad mano nuomonė pasikeis. Kiekviena žiūrim iš savo varpinės, jaunajai blogos pamergės, o pamergėm-jaunoji.
Atsakyti
[quote=amber123,2010 07 26, 18:19]
drinks_cheers.gif beja, jusu masinos papuosimai buvo fantastiski wub.gif thumbup.gif ai, dar idesiu torta koks buvo tortu temoj bigsmile.gif buvo toks, apie koki svajojau wub.gif 3 aukstu biggrin.gif va tortukas
http://www.supermama...;#entry39069987

o tortas koks nerealus wub.gif wub.gif wub.gif super thumbup.gif kaip dabar jo norėčiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2010 07 27, 01:36)

susidare toks ispudis kad cia raso "pamerge varguole", kuriai buvo liepta issinuomoti zalia suknele, nusipirkti auksinius batelius su rankinuku, pasidaryti neapsakomo grozio sukuosena ir makiaza, taip pat nepamirsti manikiuro ir padikiuro, bei i vokeli ideti nemaziau kaip 500lt doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 27, 14:34)
jaunajai blogos pamergės, o pamergėm-jaunoji.

jei taip blogai, tai kodel jos sutinka dalyvauti? blink.gif
juk zn, kad ju bus prasoma sukneliu vienodu ir pan.. o po to kaip is dangaus nukrenta ir pradeda rodyti ragus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 27, 13:34)
Kodėl juokdarės? Pamergės, kuriom netinka viena ar kita spalva yra juokdarės, bet jaunosios, kurios įsigeidžia kažkokios spalvos ir modelio rūbo yra nejuokdarės.
Būtent, svarbiausia matyti žmogų, o ne primesti savo norus ir suvaržyti žmogų.
Manau, kad čia vos ne amžina problema dėl tų vienodų suknelių. Aš visom keturiom prieš vienodas sukneles ir nemanau, kad mano nuomonė pasikeis. Kiekviena žiūrim iš savo varpinės, jaunajai blogos pamergės, o pamergėm-jaunoji.

Nu jei nenori kazkokios spalvos sukneles, nes jos kojos baltos nu tai sorry.. nueik i soliariuma ar savaiminiu pasitept.. blink.gif nejau nera iseities.. ? mane zinot kas nervina, kad sneka panos, netekejusios.. ir ryskiai nesupranta ka sneka.. nes kai esi jaunoji, patikekit manim, tikrai nesinori sukt galvos del pamergiu noru! Nes tuo metu buna daug svarbesniu dalyku.. as viena suplanavau visa svente 40ciai zmoniu.. darbu buvo mln.. ir jei jau pamerges sutiko eit i pulka, tai bukit malonios ir savo norus ir pretenzijas palikt uz duru.. 4u.gif nes prie visu noru prisiderint neimanoma.. as uz kompromisus.. bet kai prasideda dar oziai is pulko puses, nu tai is vis virsune.. nes pulkas yra tie zmones, kurie daugiausia turi padet ir palaikyt jaunuosius, nes manau i pulka yra kvieciami artimiausi zmones.. nieks nekalba apie tas jaunasias, kurioms susisuka protas nuo vestuviu ir pradeda ne prasyt, o reikalaut neimanomu dalyku.. apie tokias as nekalbu, ir uzjauciu pamerges.. bet kai eina kalba del suprantamu dalyku, ir visiems tinka, o vienai ne, nes matai pas ja kojos baltos, tai sorry.. lotuliukas.gif doh.gif ir p.s TAIP, jaunosios yra ne juokdares.. todel, kad tai yra JU svente, ir jos gali noret ka tik nori, jei tik jausis del to laimingos.. 4u.gif del Dievo meiles, jusu juk nieks nevercia eit i ta pulka.. atsisakykit mandagiai ir bukit sveciuose.. ir jaunajai galvos neskaudes ir jums, jei jau taip blogai.. as cia bendrai pamergem sakau ta prasme biggrin.gif aciu dievui, kad man nebuvo tokiu bedu, viska graziai su mergaitem suderinau, norejau, kad ir jom tiktu ir patiktu.. taip viskas ir gavos smile.gif ir jos liko patenkintos ir as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 27 liepos 2010 - 14:50
QUOTE(amber123 @ 2010 07 27, 15:42)
Nu jei  nenori kazkokios spalvos sukneles, nes jos kojos baltos nu tai sorry.. nueik i soliariuma ar savaiminiu pasitept..  blink.gif nejau nera iseities.. ? mane zinot kas nervina, kad sneka panos, netekejusios.. ir ryskiai nesupranta ka sneka.. nes kai esi jaunoji, patikekit manim, tikrai nesinori sukt galvos del pamergiu noru! Nes tuo metu buna daug svarbesniu dalyku.. as viena suplanavau visa svente 40ciai zmoniu.. darbu buvo mln.. ir jei jau pamerges sutiko eit i pulka, tai bukit malonios ir savo norus ir pretenzijas palikt uz duru..  4u.gif nes prie visu noru prisiderint neimanoma.. as uz kompromisus.. bet kai prasideda dar oziai is pulko puses, nu tai is vis virsune.. nes pulkas yra tie zmones, kurie daugiausia turi padet ir palaikyt jaunuosius, nes manau i pulka yra kvieciami artimiausi zmones.. nieks nekalba apie tas jaunasias, kurioms susisuka protas nuo vestuviu ir pradeda ne prasyt, o reikalaut neimanomu dalyku.. apie tokias as nekalbu, ir uzjauciu pamerges.. bet kai eina kalba del suprantamu dalyku, ir visiems tinka, o vienai ne, nes matai pas ja kojos baltos, tai sorry.. lotuliukas.gif  doh.gif ir p.s TAIP, jaunosios yra ne juokdares.. todel, kad tai yra JU svente, ir jos gali noret ka tik nori, jei tik jausis del to laimingos..  4u.gif del Dievo meiles, jusu juk nieks nevercia eit i ta pulka.. atsisakykit mandagiai ir bukit sveciuose.. ir jaunajai galvos neskaudes ir jums, jei jau taip blogai.. as cia bendrai pamergem sakau ta prasme biggrin.gif aciu dievui, kad man nebuvo tokiu bedu, viska graziai su mergaitem suderinau, norejau, kad ir jom tiktu ir patiktu.. taip viskas ir gavos smile.gif ir jos liko patenkintos ir as

sutinku visiškai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš tai gavau jau daug iš ko pamoką savoms vestuvėms, jei tokios kada nors bus biggrin.gif pamergytėm duodi modeliuką iškart nori siūnas, nori nuomuojas, o jei nepatinka, tegu neeina, nes tikrai neeina su kai kuriom susišnekėti unsure.gif juk toms jaunosioms tikrai yra svarbesnių reikalų, neu kitų kaprizai ar norai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti