Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 20:52)
nu va, cia viesai nedesiu i dejau nuoroda, jei prasys slaptazodzio tai user name amber112 o paswordas 860325 4u.gif
http://private.fotki...r112/pamergyte/
prasau pamergytes isvaizdos nekomentuot.. !  4u.gif idedu tiesiog kaip atrode puokste ir sukneles.. pamerges buvo 4 ir virsus buvo skirtingi, sukneles pacios iki keliuku mazdaug ir ant virsaus eina toks gipiuras graziai wub.gif tik kaspinas toj foto issileides biggrin.gif

kaip čia nepakomentusoi 4u.gif biggrin.gif laaabai gražu wub.gif mėlyna spalvytė su geltonom gėlem wub.gif thumbup.gif pas mus ir tikimes, kad bus mėlyna ir gėlės bus geltonos 4u.gif ir tos garbanėlės tokios lengvos wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 23, 21:49)
kaip čia nepakomentusoi 4u.gif  biggrin.gif laaabai gražu wub.gif mėlyna spalvytė su geltonom gėlem wub.gif  thumbup.gif pas mus ir tikimes, kad bus mėlyna ir gėlės bus geltonos  4u.gif ir tos garbanėlės tokios lengvos wub.gif

lotuliukas.gif nepaminejau, kad graziai komentuot galima.. lotuliukas.gif tiesiog dedu ne savo foto ir nenoriu, kad negraziai kazka kalbetu ant mergaites 4u.gif o seip jo, derinys tikrai buvo grazus.. bigsmile.gif realybei aisku dar graziau, visko neina per foto perteikt smile.gif suknytes kainavo 130lt tik nuoma, Nuotaku namuose kaune 4u.gif o puoksteles atrodo apie 10lt g.gif o seip pamergytes pas mane visos kaip monekenes su "selekoninem" krutinem buvo tongue.gif lotuliukas.gif aciu uz grazius zodzius.. 4u.gif linkiu graziu ir smagiu vestuviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 20:52)
nu va, cia viesai nedesiu i dejau nuoroda,

tai juk ir įdėjot viešam priėjimui doh.gif

grįžtant prie temos - man gražu, kai pamergės neatrodo kaip viščiukai iš inkubatoriaus biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

bet kai kurioms nuotakoms turbūt tiesiog patogiau, kai iš paskos laksto vienodai atrodančių mergelių būrys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 23 liepos 2010 - 23:24
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 23, 23:56)
tai juk ir įdėjot viešam priėjimui  doh.gif

Neprasiskelkit galvos mirksiukas.gif yra skirtumas, kur reik nuoroda paspaust, ir kur viesai ideta foto kur visi mato.. o ten dar reik suvest slaptazodzius, ir pagooglinus taip lengvai neismes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 23, 23:56)
bet kai kurioms nuotakoms turbūt tiesiog patogiau, kai iš paskos laksto vienodai atrodančių mergelių būrys  biggrin.gif

Sorry, bet keistas pasakymas blink.gif kaip gali but patogiau? ir kuom? lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai vienodai apsirengia tai pasidaro stipresnes ir gali daugiau ka panesiot per vestuves ar kaip? lotuliukas.gif daug kam tiesiog graziau ir tvarkingiau atrodo..
Sorry uz OT, nukrypom nuo temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 liepos 2010 - 10:23
QUOTE(amber123 @ 2010 07 24, 11:19)
Neprasiskelkit galvos mirksiukas.gif yra skirtumas, kur reik nuoroda paspaust, ir kur viesai ideta foto kur visi mato.. o ten dar reik suvest slaptazodzius, ir pagooglinus taip lengvai neismes biggrin.gif

galvos neprasiskėliau, ačiū, kad rūpinatės mirksiukas.gif jei merginos nuotraukoje nuomonė tokia pat, tai viskas ok 4u.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 07 24, 11:19)
Sorry, bet keistas pasakymas  blink.gif kaip gali but patogiau? ir kuom?  lotuliukas.gif 

kažkas prieš tai buvo labai gražiai parašęs, kad tai žmonių suvaržymas. rūbas - viena iš priemonių išreikšti savo individualumą. tarp pulkelio suinkubatorintų mergaičių nuotakai lengviau išsiskirti. tame ir patogumas. ir neduok Die, kokia višta išdrįs savo kojas paslėpti, kai kitos savąsias rodo, arba šukuoseną ne tokią, kaip pagal planą, pasidaryti lotuliukas.gif

viskas. daugiau nebeofftopinsiu. gerų pokalbių ir kantrybės būsimoms pamergėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 24, 19:48)
galvos neprasiskėliau, ačiū, kad rūpinatės  mirksiukas.gif jei merginos nuotraukoje nuomonė tokia pat, tai viskas ok  4u.gif
kažkas prieš tai buvo labai gražiai parašęs, kad tai žmonių suvaržymas. rūbas - viena iš priemonių išreikšti savo individualumą. tarp pulkelio suinkubatorintų mergaičių nuotakai lengviau išsiskirti. tame ir patogumas. ir neduok Die, kokia višta išdrįs savo kojas paslėpti, kai kitos savąsias rodo, arba šukuoseną ne tokią, kaip pagal planą, pasidaryti  lotuliukas.gif
viskas. daugiau nebeofftopinsiu. gerų pokalbių ir kantrybės būsimoms pamergėms  4u.gif

lotuliukas.gif ne kdl.. vienintelis prasymas buvo nekomentuot mergaites isvaizdos ir vsio 4u.gif
Spejus jus dar netekejus.. smile.gif nieks cia nenori nieko suvarzyt, o kad nuotaka nori atrodyt ta diena graziausia tai yra normalu, ir keista jei butu kitaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 liepos 2010 - 21:38
QUOTE(amber123 @ 2010 07 24, 22:38)
lotuliukas.gif ne kdl.. vienintelis prasymas buvo nekomentuot mergaites isvaizdos ir vsio  4u.gif
Spejus jus dar netekejus..  smile.gif  nieks cia nenori nieko suvarzyt, o kad nuotaka nori atrodyt ta diena graziausia tai yra normalu, ir keista jei butu kitaip  4u.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif nes mum kurios yra netekėjusios, kartais atrodo kam tos vienodos suknelės ir t.t., bet kaip ištikrųjų pačios tekėsim, tai manau, bus dar ne tokių užgaidų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 25, 11:34)
visiškai sutinku drinks_cheers.gif nes mum kurios yra netekėjusios, kartais atrodo kam tos vienodos suknelės ir t.t., bet kaip ištikrųjų pačios tekėsim, tai manau, bus dar ne tokių užgaidų biggrin.gif

Va va.. butent 4u.gif 4u.gif tada ir pacios pamatysit, kad ne viskas yra taip paprasta ir savaime suprantama, kaip kartais atrodo is sono.. smile.gif aisku uzgaidos lieka uzgaidom, kartais ju buna ir tikrai juokingu ir nesuprantamu is jaunosios puses, bet kad butu vienodos sukneles tai cia yra visiskai normalu.. pvz man graziau tvarkingas pulkas ir nzn nei vieno zmogaus, kuris butu pasakes, kad atrode negraziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 22, 22:58)
o is kokiu gelyciu buvo jusu puokste? gal galetumete foto imesti? ax.gif
na zn, kad kaune kainos kosmines doh.gif  mes kadangi rozes gavom is vieno pazystamo dykai, tai  mums tekainavo darbas ir kitos gelytes. na aisku, mes dar daremes savo masinos papuosima, tai tas "skainiai" kainavo lotuliukas.gif
dar butu smagu pamatyti pamergiu puoksteles ir aisku tas suknytes wub.gif

O gal galima būtų pamatyti mašinos papuošimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 25, 12:13)
Va va.. butent 4u.gif  4u.gif tada ir pacios pamatysit, kad ne viskas yra taip paprasta ir savaime suprantama, kaip kartais atrodo is sono.. smile.gif aisku uzgaidos lieka uzgaidom, kartais ju buna ir tikrai juokingu ir nesuprantamu is jaunosios puses, bet kad butu vienodos sukneles tai cia yra visiskai normalu.. pvz man graziau tvarkingas pulkas ir nzn nei vieno zmogaus, kuris butu pasakes, kad atrode negraziai smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif gerai mums netekėjusioms ir galvos neskauda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 23, 17:55)
tai mes jai ir įdegio kremą siūlėm biggrin.gif višta, kokiu reta biggrin.gif  doh.gif

kremas tai cia juk super mintis thumbup.gif arba pasiulykite purskiama idegi smile.gif
na bet aisku, cia tokiai tai niekas netinka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 23, 21:52)
nu va, cia viesai nedesiu i dejau nuoroda, jei prasys slaptazodzio tai user name amber112 o paswordas 860325 4u.gif
http://private.fotki...r112/pamergyte/
prasau pamergytes isvaizdos nekomentuot.. !  4u.gif idedu tiesiog kaip atrode puokste ir sukneles.. pamerges buvo 4 ir virsus buvo skirtingi, sukneles pacios iki keliuku mazdaug ir ant virsaus eina toks gipiuras graziai wub.gif tik kaspinas toj foto issileides biggrin.gif

tai kad puikiai atrodo ta pamerge mirksiukas.gif na o puokstele tai tokia kukli, bet visai grazi thumbup.gif tik suknyciu spalvyte man nelb patinka, nes tokia man spalva melyna nelb patinka blush2.gif bet ne cia svarbiausia thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 26, 11:29)
O gal galima būtų pamatyti mašinos papuošimą  blush2.gif

zinoma galima mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 24, 00:56)

grįžtant prie temos - man gražu, kai pamergės neatrodo kaip viščiukai iš inkubatoriaus  biggrin.gif

bet kai kurioms nuotakoms turbūt tiesiog patogiau, kai iš paskos laksto vienodai atrodančių mergelių būrys  biggrin.gif

man nei viena jusu ikelta foto nepatiko schmoll.gif visos skirtingos ir jokio suderinamuno, na nebent lyg ir pataikytas atspalvis. man zymiai graziau kai visos yra su identiskom suknelem, o ne su skirtingais modeliais ir skirtingom spalvom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 26, 12:45)
tai kad puikiai atrodo ta pamerge mirksiukas.gif  na o puokstele tai tokia kukli, bet visai grazi thumbup.gif  tik suknyciu spalvyte man nelb patinka, nes tokia man spalva melyna nelb patinka blush2.gif  bet ne cia svarbiausia thumbup.gif  wub.gif

biggrin.gif zinok melyna ir mano nera megstamiausia spalva, bet realiai grazi spalvyte buvo tikrai.. 4u.gif bendram vaizde graziai atrode smile.gif o del puoksteliu tai nzn.. kadangi pacios mokejos, tai nelabai ir buvo ghalimybe isrinkt kazka madriau.. bet irgi nu ka as zn, mazytes tokios, grazios.. man patiko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti