Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Piccola @ 2010 07 20, 10:53)
Aciu uz paaiskinima!  4u.gif
P.S. Labai gera mintis del siulu  wub.gif

nera uz ka, svarbu, kad radot kazkokiu tai jus dominanciu dalykeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 20, 16:08)
tai gal nereiktų rodyti savo "kaprizų"

bet dažnai lietuviai įsivaizduoja esantys pasaulio bamba ir viskas turi suktis aplink juos  doh.gif

Sorry, jei ką papiktinsiu tokios nuomonės išreiškimu, bet kartais reiktų truputį susimastyti ir pagalvoti apie kitus žmones,

šituos sakinukus pirmiausia reiktų perskaityti jaunosioms biggrin.gif taip, jums tai gal ir "-iausia" diena gyvenime, bet pasaulis tą dieną nepradeda suktis aplink jus (nebent jūsų vaizduotėje) biggrin.gif

o klausimas "kodėl reikia girdyti ir valgydinti pulką žmonių" iš viso topinis. gal nereikia visai tos minios kviesti, jei toks galvos skausmas, kaip ją "pašert ir pagirdyt".

karoliuko išreikštas pasipiktinimas ar nuostaba, kiek viskas kainuoja, man atrodo visai normalus. vestuvės ne kasdien vyksta, jei jau į jas einu, norisi atrodyti gražiai, o ne tiesiog "tvarkingai" biggrin.gif

linksmas šitas subforumas, visad nuotaiką pasikeliu paskaičius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 20 liepos 2010 - 22:00
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 20, 23:55)
o klausimas "kodėl reikia girdyti ir valgydinti pulką žmonių" iš viso topinis. gal nereikia visai tos minios kviesti, jei toks galvos skausmas, kaip ją "pašert ir pagirdyt".

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 20, 22:55)
*šituos sakinukus pirmiausia reiktų perskaityti jaunosioms  biggrin.gif taip, jums tai gal ir "-iausia" diena gyvenime, bet pasaulis tą dieną nepradeda suktis aplink jus (nebent jūsų vaizduotėje)  biggrin.gif

**o klausimas "kodėl reikia girdyti ir valgydinti pulką žmonių" iš viso topinis. gal nereikia visai tos minios kviesti, jei toks galvos skausmas, kaip ją "pašert ir pagirdyt".

***karoliuko išreikštas pasipiktinimas ar nuostaba, kiek viskas kainuoja, man atrodo visai normalus. vestuvės ne kasdien vyksta, jei jau į jas einu, norisi atrodyti gražiai, o ne tiesiog "tvarkingai"  biggrin.gif

linksmas šitas subforumas, visad nuotaiką pasikeliu paskaičius  biggrin.gif

*Na, tą dieną tikrai viskas sukasi aplink jaunuosius mirksiukas.gif norit jūs to ar ne smile.gif tai nereiškia, kad aš stoju į jaunosios pusę schmoll.gif ir pateisinu visus tuos absurdus kai jos pradeda įsakinėti ir net prieina iki tokių absurdų - jei neateisi su žydra suknele į vestuves neįleisiu blink.gif man tai atrodo jau truputį peržengtos žmogiškumo ribos biggrin.gif

**Čia buvo retorinis klausimas mirksiukas.gif duotas kaip palyginimui į pasisakymą - jei einu į vestuves, tai išleidžiu krūvą pinigų ir man vos ne kankynė tos vestuvės doh.gif na skaitant tikrai susidaro toks įspūdis unsure.gif
Tai dabar jūs man atsakykit, jei neturėtumėte pinigų, pasipuošti neturėtumėte iš ko, tai ką neitumėt į vestuves dėl to? Man tai asmeniškai būtų svarbiau, pasikartosiu dar kartą, kad žmonės dalyvautų ir būtų kartu tą dieną, o ne būtų pasidabinę nuo galvos iki kojų smile.gif

***Tai jeigu jums norisi atrodyti gražiai, tai tada nekaltinkit jaunosios ar dar ko nors, kad kokia ji siaubūnė ir nebambėkit, kad viskas kainuoja ir nesiskųskit, o eikit į grožio salonus, gražinkitės, puoškitės ir t.t. smile.gif kodėl reikia apversti viską taip. lyg čia jaunieji būtų kalti dėl to, kad reikia išleisti pinigų mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 21, 08:42)
***Tai jeigu jums norisi atrodyti gražiai, tai tada nekaltinkit jaunosios ar dar ko nors, kad kokia ji siaubūnė ir nebambėkit, kad viskas kainuoja ir nesiskųskit, o eikit į grožio salonus, gražinkitės, puoškitės ir t.t.  smile.gif  kodėl reikia apversti viską taip. lyg čia jaunieji būtų kalti dėl to, kad reikia išleisti pinigų mastau.gif

drinks_cheers.gif As turbut jau ir pasikartosiu sioje temoje, bet nesuprantamas zmoniu toks poziuris: tipo va einu i vestuves, nesvarbu sveciu ar i pulka, ir oi oi oi kiek man daug kainuos vestuves doh.gif Kartais juokinga buna klausyti. Nu jeigu gaila pinigu savo groziui, tokiu atveju reiktu imti voka i rankas, sokti i namines slepetas ir vonios chalata ir pirmyn, tada kainuos tik dovana ir nebus investiciju i save lotuliukas.gif
Man nesuprantama, kai zmones savo grozi priskaito prie vestuviniu islaidu, va jeigu i voka idesi 5000 Lt. tada pasakyciau, kad vestuves ohooo kiek kainavo, bet jeigu as savanoriskai einu i salona, darausi del saves makiaza, sukuosena, manikiura tai cia yra tik pacio zmogaus islaidos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 07 21, 09:02)
drinks_cheers.gif  As turbut jau ir pasikartosiu sioje temoje, bet nesuprantamas zmoniu toks poziuris: tipo va einu i vestuves, nesvarbu sveciu ar i pulka, ir oi oi oi kiek man daug kainuos vestuves  doh.gif Kartais juokinga buna klausyti. Nu jeigu gaila pinigu savo groziui, tokiu atveju reiktu imti voka i rankas, sokti i namines slepetas ir vonios chalata ir pirmyn, tada kainuos tik dovana ir nebus investiciju i save  lotuliukas.gif
Man nesuprantama, kai zmones savo grozi priskaito prie vestuviniu islaidu, va jeigu i voka idesi 5000 Lt. tada pasakyciau, kad vestuves ohooo kiek kainavo, bet jeigu as savanoriskai einu i salona, darausi del saves makiaza, sukuosena, manikiura tai cia yra tik pacio zmogaus islaidos  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 07 21, 09:02)
drinks_cheers.gif  As turbut jau ir pasikartosiu sioje temoje, bet nesuprantamas zmoniu toks poziuris: tipo va einu i vestuves, nesvarbu sveciu ar i pulka, ir oi oi oi kiek man daug kainuos vestuves  doh.gif Kartais juokinga buna klausyti. Nu jeigu gaila pinigu savo groziui, tokiu atveju reiktu imti voka i rankas, sokti i namines slepetas ir vonios chalata ir pirmyn, tada kainuos tik dovana ir nebus investiciju i save  lotuliukas.gif
Man nesuprantama, kai zmones savo grozi priskaito prie vestuviniu islaidu, va jeigu i voka idesi 5000 Lt. tada pasakyciau, kad vestuves ohooo kiek kainavo, bet jeigu as savanoriskai einu i salona, darausi del saves makiaza, sukuosena, manikiura tai cia yra tik pacio zmogaus islaidos  bigsmile.gif

aš šiuo klausimu irgi sutinku, juk dėl savęs perki suknelę, darai makiažą, manikiūrą 4u.gif mes tiesiog kitu klausimu diskutavom dėl mašinų, panelių klausiau ar jom taip yra buvę 4u.gif
Atsakyti
Man regis šiais laikais jaunieji stengiasi kuo mažiau apkrauti pulką bei svečius ir stengiasi už viską sumokėti ax.gif juk būna net tokių atvejų kai patys jaunieji nuperka medžiagos suknelėms ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Už poros mėnesiukų ir aš žygiuosi į vestuves. Jaunoji labai norėjo vienodų suknelių, tad nusprendė "neapsunkinti" (taip patys pasakė) pamergių ir išnuomoti patys. 4u.gif Buvo ir dar vienas variantas, jei jau pamergės nuomojasi sukneles, kurias išrinko jie, tai dovanėlių iš pamergių pusės nebereikia. Labai jau supratingi jaunieji pakliuvo lotuliukas.gif

Atsakyti
Jaunavedziai irgi ne milionieriai.. schmoll.gif pvz pas mus buvo taip: pamerges nuomavos sukneles, radau labai grazias ir uz minimalia kaina, kad butu joms priimtina, puoksteles taip pat pirkosi, bet jos kainavo 10lt tik tai.. aisku uz sukuosena ir makiazus as nemokejau biggrin.gif bet tarkim nenese nei viena nei tortu kaip buna iprasta kitose vestuvese nei kazka dar dare labai ipatingo.. aisku, kainavo pinigu.. bet jei negali eit i pulka, eini i svecius 4u.gif mano tokia nuomone... i seip aisku, jei liepia ( ne pasiulo, bet liepia) pirkt suknes po 300lt ir t.t tai atsiprasau.. zinau, kad net liepe uz mikra pulko sumest.. tokiu dalyku pas mus nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
na va matot kiek jaunųjų tiek ir nuomuonių skirtingų 4u.gif vieni apkrauna, kiti ne unsure.gif pas mus po mėnesio vestuvės, o dar nėra tiksliai pamergių suknelių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 21, 16:06)
Jaunavedziai irgi ne milionieriai..  schmoll.gif pvz pas mus buvo taip: pamerges nuomavos sukneles, radau labai grazias ir uz minimalia kaina, kad butu joms priimtina, puoksteles taip pat pirkosi, bet jos kainavo 10lt tik tai.. aisku uz sukuosena ir makiazus as nemokejau  biggrin.gif bet tarkim nenese nei viena nei tortu kaip buna iprasta kitose vestuvese nei kazka dar dare labai ipatingo.. aisku, kainavo pinigu.. bet jei negali eit i pulka, eini i svecius 4u.gif mano tokia nuomone... i seip aisku, jei liepia ( ne pasiulo, bet liepia) pirkt suknes po 300lt ir t.t tai atsiprasau.. zinau, kad net liepe uz mikra pulko sumest.. tokiu dalyku pas mus nebuvo schmoll.gif

lb panasi pas mus situaciaj buvo, tik mes dar sumokejom uz ju puoksteles smile.gif
Atsakyti