QUOTE(Monmorensi @ 2010 07 20, 22:55)
*šituos sakinukus pirmiausia reiktų perskaityti jaunosioms

taip, jums tai gal ir "-iausia" diena gyvenime, bet pasaulis tą dieną nepradeda suktis aplink jus (nebent jūsų vaizduotėje)
**o klausimas "kodėl reikia girdyti ir valgydinti pulką žmonių" iš viso topinis. gal nereikia visai tos minios kviesti, jei toks galvos skausmas, kaip ją "pašert ir pagirdyt".
***karoliuko išreikštas pasipiktinimas ar nuostaba, kiek viskas kainuoja, man atrodo visai normalus. vestuvės ne kasdien vyksta, jei jau į jas einu, norisi atrodyti gražiai, o ne tiesiog "tvarkingai"
linksmas šitas subforumas, visad nuotaiką pasikeliu paskaičius
*Na, tą dieną tikrai viskas sukasi aplink jaunuosius

norit jūs to ar ne

tai nereiškia, kad aš stoju į jaunosios pusę

ir pateisinu visus tuos absurdus kai jos pradeda įsakinėti ir net prieina iki tokių absurdų - jei neateisi su žydra suknele į vestuves neįleisiu

man tai atrodo jau truputį peržengtos žmogiškumo ribos
**Čia buvo retorinis klausimas

duotas kaip palyginimui į pasisakymą - jei einu į vestuves, tai išleidžiu krūvą pinigų ir man vos ne kankynė tos vestuvės

na skaitant tikrai susidaro toks įspūdis
Tai dabar jūs man atsakykit, jei neturėtumėte pinigų, pasipuošti neturėtumėte iš ko, tai ką neitumėt į vestuves dėl to? Man tai asmeniškai būtų svarbiau, pasikartosiu dar kartą, kad žmonės dalyvautų ir būtų kartu tą dieną, o ne būtų pasidabinę nuo galvos iki kojų
***Tai jeigu jums norisi atrodyti gražiai, tai tada nekaltinkit jaunosios ar dar ko nors, kad kokia ji siaubūnė ir nebambėkit, kad viskas kainuoja ir nesiskųskit, o eikit į grožio salonus, gražinkitės, puoškitės ir t.t.

kodėl reikia apversti viską taip. lyg čia jaunieji būtų kalti dėl to, kad reikia išleisti pinigų