QUOTE (laura k @ 2004 01 07, 11:00) |
o is kur ja ziema gauti ![]() beto jaunoji nescia ar galim dar ta vainikeli segti ![]() |
babukai turguje turi pasiruose tokiems atvejams.Kazkaip tas ruteles nuskina, saldytuve laiko, net nzn.bet reik ieskot pas babukus.
O ar labai nescia, ar tik truputi nescia?

O turiu klausima, gal kuri zinote kiek kainuoja vestuviu organizavimas pas organizuotojus, cia per TV reklamavosi tokia Kristina Kaikariene ir kt. bet nepasake kainos, tik pasake kad tipo viska paskaiciavus, tai gaunasi pigiau nei patiems nieko nezinant visko ieskoti ir organizuoti. Gal kuri esate girdejusi. Labai jau idomi ta kaina

girdejau kad tos per tv kur sake iki 30.000lt taip kad nemanau kad pigu nebent kokia Paksaite zenytusi
jo tada reiks pas babulkas paziuret tu ruteliu
o nescia biskiuka 2.5men atrodo va dar ir kriksto mamyte tam vaikiukui busiu

jo tada reiks pas babulkas paziuret tu ruteliu
o nescia biskiuka 2.5men atrodo va dar ir kriksto mamyte tam vaikiukui busiu

QUOTE (Astuliukas @ 2004 01 07, 10:27) |
Oi kaip tau fainai, as labai norejau kada nors buti vyr. pamerge, ar siaip porose, bet istkejau ir manau, kad jau manes niekas niekada nebekvies i poras ![]() |
Manau, kad jei ištekėjai, tai nėra problema neiti į poras

baisu darosi jau net nezinau vakar ziurejau "nuo..iki" apie vestuves su draugu gulim lovoj o as net susigraudinau kaip grazu asaros vos nepradejo byret tai dabar jau numanau kad per sitas kai baznycioj busim ir bliausiu
"skysta" labai esu. daR BIJAU KAD NEUZSIKRESCIAU....vestuvem

QUOTE (Tuja @ 2004 01 07, 09:18) |
bene ruosiesi? ![]() ![]() |
Na turiu tokiu minciu

QUOTE (Sinuhe @ 2004 01 07, 09:24) |
Manau, kad jei ištekėjai, tai nėra problema neiti į poras ![]() ![]() ![]() |
Gerai kad tu taip manai, tuokesi dvieji musu draugai ir pasvajok

QUOTE (Astuliukas @ 2004 01 07, 12:08) |
Gerai kad tu taip manai, tuokesi dvieji musu draugai ir pasvajok ![]() ![]() ![]() ![]() |
ispradziu dziaugiausi kad buvau i tas vestuves pakviesta o dabar tai jau visai nebesidziaugiu

QUOTE (Jamaika @ 2004 01 07, 10:54) |
Geriausia segti rutos sakele - nereikes nieko pinti ![]() |
as tuokiausi kovo menesi tad uzsimusdama ieskojau visur rutu vis aVilniu ismaisiau ir nieko neradau deja nei pas babulkas nei kur kitur

QUOTE (Sinuhe @ 2004 01 07, 04:24) | ||
Manau, kad jei ištekėjai, tai nėra problema neiti į poras ![]() ![]() ![]() |
Astuliuk, nepergyvenk... Buvau as vyriausia pamerge, tai daugiau gyvenime nenoriu.. Tradicines vestuves su 150zmoniu ir triju dienu gerimais.. O mano pabrolys buvo jaunosios brolis - jis man tada atrode moliu molis (ir dabar toks atrodo, kai prisimenu

Nieko ten blatno buti ta vyriausiaja pamerge...

QUOTE (laura k @ 2004 01 07, 04:11) |
girdejau kad tos per tv kur sake iki 30.000lt taip kad nemanau kad pigu nebent kokia Paksaite zenytusi ![]() |
O tai nesvarbu, kiek sveciu - ar 10 ar 150

Mano vyro pussesere turi vestuviu organizavimo bizni, labai populiaru cia tokie dalykai... Man atrodo, kad niekas net ir nesituokia su "nuosava organizacija"

Dar vyr.pamerge pasirupina jaunuju masinos papuosimu,tai jau yra jos vos ne privaloma pareigos dalis.