Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE (laura k @ 2004 01 07, 11:00)
o is kur ja ziema gauti blink.gif
beto jaunoji nescia ar galim dar ta vainikeli segti umn.gif

babukai turguje turi pasiruose tokiems atvejams.Kazkaip tas ruteles nuskina, saldytuve laiko, net nzn.bet reik ieskot pas babukus.
O ar labai nescia, ar tik truputi nescia? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O turiu klausima, gal kuri zinote kiek kainuoja vestuviu organizavimas pas organizuotojus, cia per TV reklamavosi tokia Kristina Kaikariene ir kt. bet nepasake kainos, tik pasake kad tipo viska paskaiciavus, tai gaunasi pigiau nei patiems nieko nezinant visko ieskoti ir organizuoti. Gal kuri esate girdejusi. Labai jau idomi ta kaina wink.gif
Atsakyti
girdejau kad tos per tv kur sake iki 30.000lt taip kad nemanau kad pigu nebent kokia Paksaite zenytusi biggrin.gif
jo tada reiks pas babulkas paziuret tu ruteliu
o nescia biskiuka 2.5men atrodo va dar ir kriksto mamyte tam vaikiukui busiu clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 01 07, 10:27)

Oi kaip tau fainai, as labai norejau kada nors buti vyr. pamerge, ar siaip porose, bet istkejau ir manau, kad jau manes niekas niekada nebekvies i poras huh.gif

Manau, kad jei ištekėjai, tai nėra problema neiti į poras wink.gif Nusiėmei žiedą ir kas besužiūrės biggrin.gif Neliūdėk, kviečia dabar ir susituokusius į poras smile.gif
Atsakyti
baisu darosi jau net nezinau vakar ziurejau "nuo..iki" apie vestuves su draugu gulim lovoj o as net susigraudinau kaip grazu asaros vos nepradejo byret tai dabar jau numanau kad per sitas kai baznycioj busim ir bliausiu wub.gif "skysta" labai esu. daR BIJAU KAD NEUZSIKRESCIAU....vestuvem laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 01 07, 09:18)
bene ruosiesi? laugh.gif laugh.gif

Na turiu tokiu minciu biggrin.gif susiorganizuoti svente kai bus pvaz 10 metu kaip vede wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2004 01 07, 09:24)
Manau, kad jei ištekėjai, tai nėra problema neiti į poras wink.gif Nusiėmei žiedą ir kas besužiūrės biggrin.gif Neliūdėk, kviečia dabar ir susituokusius į poras smile.gif

Gerai kad tu taip manai, tuokesi dvieji musu draugai ir pasvajok mad.gif tipo jei kvieti vedusius i poras, tai nesiseka po to jauniesiems. Kai pagalvoji, gal ir nieko mes butume ju issikyrimo priezastimi mad.gif mad.gif gal net ir pagengvejome, kad nejome mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Astuliukas @ 2004 01 07, 12:08)
Gerai kad tu taip manai, tuokesi dvieji musu draugai ir pasvajok mad.gif tipo jei kvieti vedusius i poras, tai nesiseka po to jauniesiems. Kai pagalvoji, gal ir nieko mes butume ju issikyrimo priezastimi mad.gif mad.gif gal net ir pagengvejome, kad nejome mad.gif

ispradziu dziaugiausi kad buvau i tas vestuves pakviesta o dabar tai jau visai nebesidziaugiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Jamaika @ 2004 01 07, 10:54)
Geriausia segti rutos sakele - nereikes nieko pinti clap.gif

as tuokiausi kovo menesi tad uzsimusdama ieskojau visur rutu vis aVilniu ismaisiau ir nieko neradau deja nei pas babulkas nei kur kitur sad.gif. ir vietoj rutu pyne man mirtu vainika ir nealergizuoja ir atrodo graziai ir nevysta taip greit kaip rutos smile.gif ir mano manymu graziau atrodo.
Atsakyti
QUOTE (Sinuhe @ 2004 01 07, 04:24)
QUOTE (Astuliukas @ 2004 01 07, 10:27)

Oi kaip tau fainai, as labai norejau kada nors buti vyr. pamerge, ar siaip porose, bet istkejau ir manau, kad jau manes niekas niekada nebekvies i poras  huh.gif

Astuliuk, nepergyvenk... Buvau as vyriausia pamerge, tai daugiau gyvenime nenoriu.. Tradicines vestuves su 150zmoniu ir triju dienu gerimais.. O mano pabrolys buvo jaunosios brolis - jis man tada atrode moliu molis (ir dabar toks atrodo, kai prisimenu laugh.gif )

Nieko ten blatno buti ta vyriausiaja pamerge... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (laura k @ 2004 01 07, 04:11)
girdejau kad tos per tv kur sake iki 30.000lt taip kad nemanau kad pigu nebent kokia Paksaite zenytusi biggrin.gif

O tai nesvarbu, kiek sveciu - ar 10 ar 150 blink.gif

Mano vyro pussesere turi vestuviu organizavimo bizni, labai populiaru cia tokie dalykai... Man atrodo, kad niekas net ir nesituokia su "nuosava organizacija" tongue.gif Dazniausiai tie vestuviu organizatoriai turi ilgalaikes sutartis su keliom/keliolika vestuviu vietu, baznyciomis, restoranais, sukneliu ir fraku parduotuvemis ir pan., todel gauna didziules nuolaidas.
Atsakyti
Dar vyr.pamerge pasirupina jaunuju masinos papuosimu,tai jau yra jos vos ne privaloma pareigos dalis.
Atsakyti