Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(nuotaka @ 2006 06 23, 23:01)
as dar noreciau pridurti kad pirmoji pamerge nepamirstu jaunajai padeti i automobili ilipti ir islipti, nes jaunasis daznai buna biski pasimetes lotuliukas.gif

Tiesą sakant, čia turėtų būti piršlio pareiga mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa merginos, o pamerges turi kokiusnors zodzius pasiruosti p[asakyti jauniesiems, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 21:26)
tiesa merginos, o pamerges turi kokiusnors zodzius pasiruosti p[asakyti jauniesiems, ane? ax.gif

Nebūtinai. Tik kai sveikinsit, žinoma, pasakysit ką nors gražasu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 21:26)

na, tikrai graziau, kai buna pasiruose kazka pasakyti. juk ir filmuoja ta momenta, kai tu atsistoji ir kazka sakai ax.gif tai is susijaudinimo gali nerasti zodziu ta sekunde, tai negi pradesi mh, na, mmm... lotuliukas.gif manau, nesunku ismokti kazka grazaus, ir paciai maloniau, nes gerai pasirodysi, ir jauniesiems labiau patiks. kai buvau vestuvese dabar nepilnai pries menesi, tai viena pamerge sugebejo pasakyti atsistojus tik "bukit laimingi". po to seke keliu sekundziu tyla, nes visi lauke pratesimo, o ji pakele taure ir gurkstelejo is jos. tai visi suprato, kad cia pabaiga, ir pradejo ploti, nu ka daugiau daryt... bet keli zmones suktelejo - o taip va, trumpai drutai. na, nemanau, kad cia komplimentas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 26 birželio 2006 - 12:07
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 26, 13:06)
na, tikrai graziau, kai buna pasiruose kazka pasakyti. juk ir filmuoja ta momenta, kai tu atsistoji ir kazka sakai  ax.gif tai is susijaudinimo gali nerasti zodziu ta sekunde, tai negi pradesi mh, na, mmm...  lotuliukas.gif manau, nesunku ismokti kazka grazaus, ir paciai maloniau, nes gerai pasirodysi, ir jauniesiems labiau patiks. kai buvau vestuvese dabar nepilnai pries menesi, tai viena pamerge sugebejo pasakyti atsistojus tik "bukit laimingi". po to seke keliu sekundziu tyla, nes visi lauke pratesimo, o ji pakele taure ir gurkstelejo is jos. tai visi suprato, kad cia pabaiga, ir pradejo ploti, nu ka daugiau daryt... bet keli zmones suktelejo - o taip va, trumpai drutai. na, nemanau, kad cia komplimentas  schmoll.gif

eina sau blink.gif tai tikrai reikes pasiieskoti kokiu zodziu grazesnhiu...nesinoretu apsijuokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 26, 21:45)
eina sau  blink.gif  tai tikrai reikes pasiieskoti kokiu zodziu grazesnhiu...nesinoretu apsijuokti doh.gif

O man atvirkščiai- didžiausia nesąmonė, kai prisirašo nuvalkiotas litanijas ir skaito prie stalo doh.gif Apskritai, aš esu PRIEŠ pasisakymus/ sveikinimus/ tostus prie stalo, kai prievartaujami visi svečiai. Ką aš norėsiu pasakyt jaunavedžiams, pasakysiu tik jiems dviems. Ir žinau, kad tai tikrai bus šilta ir nuoširdu. O tie tostai kančia ne tik svečiams, bet ir jauniesiems
Atsakyti
va ir as pritariu , del tu tostu , gerai ji zmogus nori kalbet ...o jei ne tai jau yra kancia visiems , pas mus niekas neprievartaus , o gal kai siusim kvietimus idesim informacini lapeli koki , kad jei nores pasisakyt , pasok, padanuot ar dar kaip pasveikint , tegu pries viska preina prie to ir to zmogucio (vedejo) ir jis suteiks zodi ... nu bet zinau , kad mano abi mociutes nores pakalbet , jos visad asusikuria kalbas ir joslabai super buna, nes tikrai asmeniskos, nenuvalkioti eileraciu posmai . tai ju net nereikia klaust ar jos kalbes... smile.gif
Atsakyti
as va del tu pasisakymu irgi norejau pasiklaust...kazkaip as pries tuos eilerastukus vadinamus"kai jus susipazint saulute tekejo ir bla bla bla"..as nezinau,bet savo mylimiem zmogiukam(jaunavedziam) to sakyti nenoriu.bet zinau kad kai atsistosiu sneket prie stalo(jei reikes,na o as manau kad reikes) tai kazko malt ir "bukit laimingi" kaip cia sake pasakyt nesinori,nes greit ir ekspromtu kalbu sakyt nemoku,krizent pradesiu ir vestuves sugandinsiu ax.gif blush2.gif biggrin.gif tai ka man daryt???
Atsakyti
Asmeniškai man nepatinka eilėraščių skaitymas prie stalo schmoll.gif Aš tai norėčiau, kad man kažką nuoširdaus ir asmeniško pasakytų smile.gif Gali ir trumpai ax.gif
Atsakyti
bet velnias man speju reiks kokia kalbele rimtai pasirasyt ir iskalt,nes garantija susimausiu.. doh.gif
ne i tema,bet o reikai su pabroliu buciuotis per ta karti karti? doh.gif Nes gal trijose vestuvese buvo kad pirslys,jaunieji ir po to pamerges pabroliai.. blush2.gif as tai zinote ninoriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2006 07 30, 12:02)
bet velnias man speju reiks kokia kalbele rimtai pasirasyt ir iskalt,nes garantija susimausiu.. doh.gif
ne i tema,bet o reikai su pabroliu buciuotis per ta karti karti?  doh.gif  Nes gal trijose vestuvese buvo kad pirslys,jaunieji ir po to pamerges pabroliai..  blush2.gif  as tai zinote ninoriu...  ax.gif

tai va neapsijuokiau, paskaiciau zodzius o draugas dar tosta dadejo ir laabai liuks gavosi thumbup.gif pries akis dar dvejos vestuves reikia vel kazka ruosti rolleyes.gif
Atsakyti
Ka turi zinoti, moketi ir tureti pabrolys (nevyriausias)? Einu pirmakart smile.gif gal kokiu uzuominu pameskit, nesinori raudonuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo organizatorius: 17 rugpjūčio 2006 - 22:15