Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Hestija @ 2006 05 29, 23:48)
Gražiai atrodyt ir apvyniot pabrolį aplink pirštą  hihihi.gif

na,tik neesme,kad pabrolis mergina turi.. schmoll.gif
Atsakyti
man irgi teks pabuti pamerge Liepos menesi, laabai laukiu nes dar niekada neteko buti bigsmile.gif
Atsakyti
na va mergaites ir as noriu pasidalinti savo patirtimi...praita vasara buvau kursiokes vestuvese, pirmaja pamerge...buvo labai smagu...mums, kaip pirmai porai be torto, tosto beveik daugiau daryti nieko nereikejo biggrin.gif Smagiausia buvo antra diena, kada jaunoji perleido nuometa man thumbup.gif tai nors ta diena pasijutau kaip jaunoji, thumbup.gif ir visas demesys tadien buvo tik mum thumbup.gif
Atsakyti
NA, VA KAIP SMAGU, KAD NEKURIEMS PASISEKA smile.gif RASTI ORGANIZUOTU PAMERGIU/PABROLIU, NES MUSISKAI (PIRMOJI PORA) KOL KAS NIEKO TAIP IR NEPADARE, O IKI VESTUVIU LIKO 9 DIENOS... verysad.gif
BIJAU, KAD NET SALDUMYNU NEATSINES...

MANO NUOMONE, PAMERGES TURI PADETI RINKTIS SUKNELE, ISSIRINKTI PUOKSTE, KARTU ISSIRINKTI SUKNELES SAU (DERINTIS TARPUSAVYJE). TAIP PAT PAMERGES TURI SUORGANIZUOTI MERGVAKARI tongue.gif tongue.gif

VESTUVIU DIENA PAMERGES TURI PADETI JAUNAJAI APSIRENGTI, PASIRUOSTI, KARTU SU PABROLIAIS PAPUOSTI AUTOMOBILIUS, PASIVAISINTI PATYS IR PAVAISINTI SVECIUS ATEJUSIUS PASVEIKINTI PRIE CMB AR BAZNYCIOS... ax.gif

JIE TARSI TURETU UZVESTI VISUS, BET TAI NEREISKIA, KAD JIEMS DAUG KAINUOS, TURES NEMAZAI ISLAIDU, JUK IDEJOS IR SYPSENOS NEKAINUOJA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny: 01 birželio 2006 - 17:09
QUOTE(Jenny @ 2006 06 01, 18:07)
NA, VA KAIP SMAGU, KAD NEKURIEMS PASISEKA  smile.gif RASTI ORGANIZUOTU PAMERGIU/PABROLIU, NES MUSISKAI (PIRMOJI PORA) KOL KAS NIEKO TAIP IR NEPADARE, O IKI VESTUVIU LIKO 9 DIENOS... verysad.gif
BIJAU, KAD NET SALDUMYNU NEATSINES...

MANO NUOMONE, PAMERGES TURI PADETI RINKTIS SUKNELE, ISSIRINKTI PUOKSTE, KARTU ISSIRINKTI SUKNELES SAU (DERINTIS TARPUSAVYJE). TAIP PAT PAMERGES TURI SUORGANIZUOTI MERGVAKARI tongue.gif  tongue.gif

VESTUVIU DIENA PAMERGES TURI PADETI JAUNAJAI APSIRENGTI, PASIRUOSTI, KARTU SU PABROLIAIS PAPUOSTI AUTOMOBILIUS, PASIVAISINTI PATYS IR PAVAISINTI SVECIUS ATEJUSIUS PASVEIKINTI PRIE CMB AR BAZNYCIOS... ax.gif

JIE TARSI TURETU UZVESTI VISUS, BET TAI NEREISKIA, KAD JIEMS DAUG KAINUOS, TURES NEMAZAI ISLAIDU, JUK IDEJOS IR SYPSENOS NEKAINUOJA biggrin.gif

otai ir mergvakario nebuwo??ar dar bus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(pamaivaa @ 2006 05 30, 14:46)
man irgi teks pabuti pamerge Liepos menesi, laabai laukiu  nes dar niekada neteko buti bigsmile.gif

ir as labai norejau pabuti pamerge , kol viena karta pabuvau lotuliukas.gif daugiau nenoriu doh.gif kazkaip labai privargau ta diena, nuo ankstyvo ryto...daug geriau buti sveciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif Viską atidžiai perskaičiau, net sąrašiuką pasidariau blush2.gif Žodžiu apibendrinant pirmos poros "darbai": mergvakaris+dovana jaunajai, sveikinimą pasiruošti, mašinų puošimas, rūtų vainikėlis, jaunosios parfumerija po ranka žiedlapių barstymas. Niu cia jau apibendrintai. Dar skaičiau ir radau paminėtą kažkurios skyrelį Staigmenos jaunavedžiams. Kur jis yra? nerandu doh.gif verysad.gif
O blogiausia tai, kad rugpjūčio 12 ir 19 vestuvės ir abiejose būsiu pirma pamergė doh.gif blink.gif Jau pradėjau bijot... o visų blogiausia tai, kad y draugės vestuves visom keturiom noriu ir viską ruošti, o y draugo brolio vestuves absoliučiai nenoriu eiti ir nieko ruošti, galėčiau tai atsimazyčiau... g.gif
ir dar kluasimukas...kada daromas tas mergvakaris? galvoju kaip man čia laike suspėt, kad ir nemiela eit y tas vestuves, bet tai vis tiek jų šventė...

Papildyta:
ir dar klausimukas, kur gamala rasti ir gal kas žinot kokių gražių tostų pasakyti jaunavežiams, kaip skaičiau tai už stalo gali paprašyti, tai kad nereikėtų mekenti tai...
Atsakyti
Pirma pamergė (kaip ir kitos) visiškai neprivalo nieko daryti. Jei nori- prašau, bet neprivalo nieko daugiau, nei mašinų papuošimas (ir tai susitarimo reikalas). Rūtų vainikėliu pasirūpina pati jaunoji arba svočia
Atsakyti
Giminaite pakviete i savo vestuves buti pirmaja pamerge... blink.gif man is karto stresas.. dar neteko dalyvauti vestuvese, nezinau ka turi zinoti ir kaip elgtis vyriausia - pirmoji pamerge.. manau jos atsakomybeje yra daug dalyku? (vienas is ju - mergvakario suorganizavimas.. blink.gif ) Vestuves iseis ne pasilinksminimas, o darbas.. doh.gif unsure.gif
Gal galite pasidalinti patirtimi?
Dekinga
Atsakyti
As kai kazkada buvau, tai organizavau kaspinus ant masinu, puoksteles pamergem, na dar turejau rutu vainikeli persegti..smile.gif o mergvakaris tai nebutinai.. manau, kad tai ir nuo nuotako draugiu priklauso smile.gif
Sekmes:) viskas bus naturaliai ir gerai smile.gif nepergyvenk smile.gif pasiklabek su nuotaka, ko ji is taves tikisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasaby @ 2006 06 23, 14:38)
Giminaite pakviete i savo vestuves buti pirmaja pamerge...  blink.gif  man is karto stresas.. dar neteko dalyvauti vestuvese, nezinau ka turi zinoti ir kaip elgtis vyriausia - pirmoji pamerge.. manau jos atsakomybeje yra daug dalyku? (vienas is ju - mergvakario suorganizavimas..  blink.gif ) Vestuves iseis ne pasilinksminimas, o darbas..  doh.gif  unsure.gif
Gal galite pasidalinti patirtimi?
Dekinga

Na, jei netingi, gali nueiti į „Vestuvių“ forumą, ten mergos oi kaip plačiai šitą dalyką aptarinėja. O jei nenueisi pati, tai vis tiek teks nueiti, nes moderatorė tave su visa tem ten tiesiog perkels.
Atsakyti
pamergės ir pabroliai atlieka grožio funkcija biggrin.gif mes buvom pabroliai ,kadangi vestuvės buvo su lietuviškom tradicijom, turėjom visi išpirkinėt stalą ir bromose(kas kaip vadina nžn) , dar antrą dieną svečiai pasipelno iš pabrolių,mat tų pamerges pagrobia.Ir tiesiog paskui jaunuosius kaip uodegelė thumbup.gif bet labai smagu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jenny @ 2006 06 01, 18:07)

kai kur čia piršlių ar svotų pareiga
Atsakyti
as dar noreciau pridurti kad pirmoji pamerge nepamirstu jaunajai padeti i automobili ilipti ir islipti, nes jaunasis daznai buna biski pasimetes lotuliukas.gif
Atsakyti