Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(marfa @ 2006 01 14, 16:13)
ax.gif Pas mane irgi tas pats buvo,bet siemet rudeni nustojau ji laistyti,kol visi lapai nudziuvo,tada visus sudziuvelius nuskabiau,palikau tik svoguna ir pastaciau i tamsesne vietele,po kurio laiko ziuriu,kad jis pradejo leisti nauja lapa,tada pastaciau ant palanges ir pradejau laistyti,pasirodo tas zalias lapas ir buvo ziedinkotis,taigi nuo lapkricio zydi kaip paseles,is pradziu buvo tik du ziedai,o si karta sukrove net trys....  thumbup.gif  thumbup.gif ko seniau niekad nera buve  wub.gif

QUOTE(marfa @ 2006 01 14, 16:18)
tongue.gif pamirsau parasyti,kad pavasari as ji persodinau,atskiriau vaika... ir siuo metu jie pakaitomis pas mane zydi....  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ačiū Marfa, lauksiu ir aš, mažu susimylės ir leis jo grožiu pasidžiaugti wub.gif

Beje, jūs kai rašote apie "vaikus", taip saldžiai pavydu blush2.gif ... O dar kai pažiūrėjau į kai kurių grožybes nuotraukose, tai su visam suskydau. Užsisakiau lauktuvių iš Olandijos amarilį thumbup.gif : baltą, su rožiniais dryžiukais ir garbiniuotais pakraštėliais, tada galėsiu ir jums "pasirodyti" lotuliukas.gif , mažu ir "anūkais" apdalinti tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad žydėtų amarilis, yra būtina per vasarą laikyti saulėje ir trečdalį svogūno - virš žemės. Anksčiau aš savo amarilį, vasarą persodindavau kur nors į pavėsį ir žiedų nebūdavo. Užtat dabar jis žydi kasmet.
Atsakyti
vo, tik parašiau čia, kada gi tuos amarilius "žadinti", ogi žiūrau, kad mano amariliai leidžia žiedus biggrin.gif
vienintelis minusas- senoviškas nusibodęs amarilis cool.gif
Atsakyti
mano pirmasis amarilis prazydo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2006 02 09, 08:53)
mano pirmasis amarilis prazydo  wub.gif

user posted image

Labai gražus thumbup.gif
O kur jūs randate pirkti Amarilių? Aš parduotuvėje mačiau tik vieninteles raudonos spalvos doh.gif
Atsakyti
as siunciausi is http://www.royalcolors.com/ 4u.gif
Atsakyti
Kai mano amarilis perzydi, tada nutrenkiu ji i tamsia vieta ir visai nelaistau, o kai pradeda leist lapus, pradedu laistyti ir jis prazysta. Vasara ikisu i zeme lauke, tai tada rudeni, kai jau parsinesu namo zydi ziedai vienas po kito.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2006 02 09, 10:50)

O kada tu siunteisi? Kokia lauke temperatūra buvo. Aš žadu artimiausiu metu siūstis, bet bijau kad nesušaltų? Prie kokios temperatūros galima atsisiųsti? smile.gif g.gif

p.s. o gal kas auginatės amarilį ne žemėse o vandenyje? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 09 vasario 2006 - 12:07
siunciaus ir pernai, ir siemet. kaip tik uzvakar gavau. del salciu, tai nezinau, nemanau, kad jiems ten kas nors atitiks. gerai supakuoti. be to, juk siunciant lauke istisai nebuna.
Atsakyti
thumbup.gif Bite Maja koks fainuolis tavo amarilis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
LAbai grazus amarilis smile.gif As irgi panasu turiu, svoguna Lietuvoj pirkau. Ta psl zinau, bet man pasirode brangoka.. g.gif Bet del kai kuriu seile labai tysta tongue.gif
Atsakyti
Sveikos!
Mano baltasis amarilis nezydi 2,5 metu. As ji visada be pertrauku laisciau. Poto cia perskaiciau, kad ramybes busenoje negalima laistyti. Taip nuo sio rudenio ir darau. Taip pat nezinau ar gerai padariau, kad tris raudonus amarilius ir ta vieninteli balta susodinau i viena vazona (bliudo fomos). Siemet du raudoni nesenai perzydejo. Atsargiai tik juos telaisciau. O baltasis nei krust. Esu labai nuliudus del baltojo. Kai jis zydejo, ropinejau aplink ji ir aikciojau. blush2.gif Vyras juokesi is manes.
Manau, panos, nebukit piktos, kad pirkot viena spalva, o prazydo kita. Man tuos du raudonus amarilius mama dave. Mama didziavosi, kad dave man tamsiai raudonus, dideliais ziedais. O pas mane jie prazydo ruzavai g.gif Netikiu, kad baltasis tai itakojo!
Atsakyti